Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında aradığınız bazı yanıtlar oluyor. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi.

İş hayatınızda başarılısınız. Bir iki problemli ilişkiyi de iyi idare ediyorsunuz. Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama umduğunuz kadar uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

Sonradan aklınıza gelen borçlarınız ortaya çıkıyor ve sıkıntı yaşıyorsunuz. Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık. Biraz daha sıkabilirseniz, her şey hallolacak.

Koşullarınızı iyi tanımalısınız. Olumsuz koşullar içinde doğru değerlendirmeler yapabilmeniz güç olabilir. İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Belli ki bu, ileriye baktığınız yerle ilgili.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanızı gerektirecek. Bu ziyarette gelecekle ilgili sevindirici fikirler alacaksınız. Bugün bazı arayanlarınız olabilir. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyor olmanız, size biraz sıkıntı yaşatabilir. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz

9 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:25 itibariyle Terazi burcunda oluşacak son dördün, ilişkinizde huzur bulmak ve uyum yaratmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak bir yandan da gerçekçi düşünmek gerekiyor. Duruma bakmak lazım. Eğer ayrı yolların yolcusu bir çiftseniz, tek taraflı uzlaşma ile nereye kadar gidebilirsiniz? bugün önemli olan kendinize özen göstermeniz, bazı şeyler yolunda gitmiyorsa zorlamak yerine sakince düşünmeye çalışarak moralinizi yüksek tutmanızdır. Eninde sonunda bu sıkıntılar aşılacaktır. Siz yeter ki umudunuzu kaybetmeyiniz. Saat 10:02 Güneş-Venüs kavuşumu, ilişkiniz hakkında ciddiyetle düşünmenizi sağlayacak. Eskiye ait konuları tekrar ele almanızda yardımcı olacak. İlişkisi yeni başlayanlar aceleci davranmayacak. Ay sonuna kadar sakince ilerlemekte yarar var. Saat 12:03 Venüs-Pluto kavuşumu, ciddi ilişki veyaortaklığı konularında tutarlı hareket etmenin önemini göstermektedir. Öncelikle yapılması gereken nasıl bir ilişki veya ortaklık arzu etmektesiniz, nasıl mutlu olabilirsiniz, nasıl bir ilişki sizin açınızdan gelecekte hayırlı olur. Diyelim ki bir beraberliğiniz var. O zaman şunu düşününüz. Yaşadığım beraberlik beni doyuruyor mu? Karşımdaki insanla hangi konularda anlaşıyor hangi mevzularda taban tabana zıt düşünüyorum. Gerçekten güvende miyim? Sorunlarımızı el birliği içinde çözebiliyor muyuz? Bu ilişkide eksikler, yanlışlar veya doğruların oranı nedir? İşte bütün bu sorulara dürüst ve doğru bir biçimde cevap verdiğiniz zaman ilişkiniz hakkında da net bir karar verebilmeniz mümkün hale gelir. Saat 12:33 Güneş-Pluto kavuşum etkisi, insanlarla ilişki kurma, işbirliğinde bulunma,ortakları veya özel ilişki yoluyla güç kazanma arzunuzu işaret ediyor ve kuvvetlendiriyor. Siz, partnerinizin kendinden emin, güçlü karakter yapısında, ne yöne gittiğini bilen, sorumluluk sahibi ve sabırlı biri olmasını istiyorsunuz. Ancak bu üzerinizde baskı ve kontrol kurmaya çalışan biri olması anlamına gelmiyor. Sizin kendinizi güvende hissetmenizi sağlaması gerekiyor. Seçimlerinizi bu kriterler üzerine yapmanız halinde bu görünüm doğru bir kişiyle hayatınızı birleştirmenizi sağlayabilir. Artık yanılmak ve pasif biriyle hayatınızı sürdürmek niyetinde değilsiniz. Öyle bir beraberlik istiyorsunuz ki, bir daha kopması, sizi üzmesi, sorunlara neden olması gibi durumlar yaşanmasın. İş ortaklıklarında bu kriterlere önem vereceksiniz. Saat 12:45 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında,hayatınızla alakalı konularda veya genel olarak sorumluluklarınız söz konusu olduğunda çabuk tepki verebilir, özgür olmak isteyebilirsiniz. Saat 19:12-23:05 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzurlu olabilmek adına politik davranmakta yarar var. Saat 23:05 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde, aşkta kaybetmek değil kazanan olmayı istersiniz. Sezgilerinizin gücü sayesinde, etrafınızda olan biteni rahatlıkla fark edebilirsiniz. Esenlik ve huzur dileğimle,

9 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın bu ilk gününde geçmişiniz ve ailenizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Ancak öte yandan karşılıklı ilişkiler konusunda da hareketli bir gün, hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilecek kişilerle bir araya gelebilir ve iyi ilişkiler kurabilirsiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde güvenmediğiniz kişilerle bazı olaylar yüzünden yeniden yüzleşmeniz gerekebilir. Bugün korkularınızın üzerine doğru gitmelisiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. İçinize kapanacağınız konularla uğraşabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çalışabilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Sizi baskılayan durumlar ortaya çıkabilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi tam olarak ifade edemiyorsunuz karşınızdaki kişiye. Size karşı kaybettiği bir güven varsa önce bunu geri kazanmalısınız. O sizi affetmeye zaten hazır.

9 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

9 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda güçlüetkiler içinde olacaksınız. Sevdiğiniz insana baskı yapmaktan kaçının. Karşılıklı kıskançlık ve baskı ilişkinizin bazı noktalarda zorlanmasına yol açabilir.

9 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir. Ya da siz böyle olduğunu düşünebilirsiniz. Duygularınızı denetim altına almalısınız. Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları fazla büyütmeyin. Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor.

9 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

9 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 46"
Ay
Kova
21° 43' 13"
Merkür
Koç
17° 44' 41"
Venüs
Boğa
03° 21' 11"
Mars
Koç
01° 11' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 12"
Satürn
Balık
16° 44' 31"
Uranüs
Boğa
22° 27' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 58"
Lilith
Başak
23° 32' 59"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>