Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir. Yeni yılın ilk günleri, ilişkide son derece açık olma ve bitirme ya da onarma anlamında çözümler üretme zamanı olabilir.

Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor. İş hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak.

Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir. Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz.

Bazı yakın dostluklar partnerinizle aranızı iyice açabilir. Hatta mevcut olumsuzluğun ana sebebi olabilir. Son günlerdeki tanışmalar içinde, adını koymak zorunda olduğunuz beraberlikler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek. Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğun nedeninden çok, gideceğiniz yer ilgilendiriyor. Ama gitmeniz halinde, daha çok nedenine bağlı olarak aynı yolculuğu bir kaç kez daha yapmanız gerektiğini anlayacaksınız

8 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız önemli bir enerji etkinliğinde başlıyor. Saat 12:07 Güneş-Jüpiter görünümü, bir ilişkide arzu edilen mutluluk, güven ve uzun ömürlülük olgularını sağlayıcıdır. Eğer problem varsa, bunları çözüme kavuşturur. Bekarlar için evlilik veya yeni bir ilişkinin işaretçisidir. Bir bebek sahibi olmanın, çocuklarınız varsa onlarla aranızdaki yakınlaşmanın, geleceklerini garanti altına almanın göstergesidir. Aşka ve bağlılığa işarettir. Huzur verici ve güven duygunuzu yükselticidir. Partnerinizi etkilemeniz kolaylaşır. Cazibe ve çekiciliğiniz kadar güvenilir oluşunuz sizi sevilen bir kişi yapar. Saat 19:13 Venüs-Jüpiter görünümü, çiftlerin verdikleri önemli bir kararı simgeler. Bu evlilik veya nişan olabilir. Birbirinize olan sevgiyi, paylaşımı, sadakati simgeleyen bu enerjinin etkisiyle güven yükselir, bir ömrü birlikte geçirme arzusu büyür. İş veya özel anlamda olsun, verilen kararlar doğru olacaktır. Duygular paylaşılır, bakışlar anlamlıdır ve sevginin en doğal ifadesi gözlerinize yansır. Sosyal ilişkileri güçlendiren bu görünüm, yeni dostlukların temelinin atılmasında gayet faydalıdır. Saat 21:28 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, geleceğimizi maddi anlamda garanti altına almak amaçlı düşünmemizi sağlıyor. Aile hayatında uyum ve paylaşımın, çıkarsız bir arada yaşamanın, bir yuvanın sıcaklığını hissetmenin önemini vurguluyor. Saat 22:59 Mars-Pluto görünümü, arzu ve büyük bir tutkuyla bağlı olduğunuz kişi veya kişilerle aranızdaki ilişkilerin kuvvetlendirilmesi yönünde kıymet taşıyor. Eğer bir sorun varsa, bunun giderilmesi yönünde adımlar atılabilir. Bu görünüm, çalışma hayatınızla ilgili meselelerin de, yetenekleriniz ve hedefiniz yönünde ele alınmasında önem taşıyor.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların seni zor durumda bırakacak. Rüyaların, anlamlandırarak kaygılara düşebilirsin.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda zor bir gün geçirebilirsiniz. Ailenizden beklediğiniz destekleri göremeyebilir, kendinizi çaresizlik içinde hissedebilirsiniz. Kendi kendinize yetmeyi öğrenmelisiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde evinizle ilgili sorumluluklar almanız gerekebilir. Ailenizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Emlak işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizde mücadele etmeniz gereken konular ortaya çıkabilir. Gün içinde işlerinizi da toparlayabilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yıldızlar sizearkadaşlarınızla çalışma fırsatı ve bir terfi olasılığı getirecek. Çalışanlar bugün yeteneklerini gösterebilecek ve bunun ödülünü alabilecekler.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşınızda beğeneceğiniz, hoşlanacağınız kişiyi bulabilirsiniz. Birebir ilişkiler, ortaklıklar açısından oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Sanatsal konularla ilgilenebilir, müzeleri gezebilir, sosyalleşmekten mutlu olabilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın size sunacağı teklifler, özel hayatınızda yüzünüzü güldürebilir. Kreatif ve sanatsal işlerinizde de güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Fırsatları değerlendirin.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların sizi yönlendirdiğini düşünebilirsiniz. Beklediğiniz haberler gecikebilir. Büyük istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Ancak, bunların üzerinde dikkatle düşünmeli ve çevrenizin etkisinden uzak durmalısınız.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak. Onları incelemeli içlerinden en zeki, neşeli olanını seçmelisiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 56"
Ay
Kova
21° 02' 07"
Merkür
Koç
17° 43' 11"
Venüs
Boğa
03° 17' 35"
Mars
Koç
01° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 31"
Satürn
Balık
16° 44' 16"
Uranüs
Boğa
22° 27' 13"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 48"
Lilith
Başak
23° 32' 39"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>