Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Bugünlerde baş başa bir yolculuk görünüyor.

Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engelleri biraz kırarak, dökerek aşmanıza neden oluyor. Başarılısınız ve bu başarınızı herkes takdir ediyor. Özel olarak titiz ve düzenli bir gününüzdesiniz.

Para durumunuz her zamanki gibi ve siz haklı kaygılar içindesiniz. Size her zaman destek olabilecek yakınlarınızın varlığını unutmamalısınız. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Bir ahbap ilişkisinde koşulları biraz fazlaca zorluyorsunuz. Her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ev hayatınızda sevindirici sürprizleriniz olabilir. Yakınlarınıza bağlılığınız, aldığınız bazı kararları yeniden gözden geçirmenize yol açacak. Sorumluluklarınızın artması, yorulmanıza neden oluyor. Üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Sade bir insan oluşunuz, ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 07:37 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız etrafımızdaki her durumu inceler durur. En yakınımızdaki insanlar bile, bizim huzursuzluğumuzdan şikayet eder. Biz de memnun değilizdir halimizden. Konuşuruz ancak, sarf ettiğimiz her söz eleştirmeye dönüktür. Bazen de etrafımızdaki insanlar bize böyle yaklaşır. Benim tavsiyem, bu saatlerde dinlenelim. Buna oldukça ihtiyacımız var. Saat 13:23 Ay-Venüs olumlu görünümü, yakın çevrenizle olan ilişkiniz ve partnerinizle alakalı meseleler üzerinde dikkatli, seçici, özenli bir şekilde davranmanızı sağlıyor. Sağlamlık, güven duygusu, garanti gibi kriterler sizin için gayet önemli olacak. Saat 14:39 sonrası Ay-Güneş olumlu görünümü, gayet olumludur. Hem istediğiniz işleri, düzenlemeleri yaparsınız hem de zevkli, tutkulu, arzulu bir şekilde davranırsınız. Hangi konu olursa olsun, her işin üstesinden gelebilirsiniz. Saat 17:22 Ay-Mars görünümü gayet olumludur. Hem çevrenizle olan bağlantılarda hem de aşk hayatınızla ilgili konularda arzu ettiğiniz şekilde davranmanızı sağlar. Kimi zaman titiz, hassas çoğu zaman sevdiklerinize düşkün ve derinlikli düşünmeniz, başkaları tarafından hoş karşılanır. Saat 17:43 Ay-Jüpiter görünümünde her şeyi kendi arzularınıza uygun şekilde titizlikle düzenlersiniz. Aşkta tutkulu, sevdiklerinizi sahiplenici ve güçlü arzulara sahipsiniz. Saat 19:40 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, derinden derine ilişkimizle ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Gönlümüzce geçecek güzel bir Cumartesi günü dileğimle,

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda gelir-gider dengene çeki düzen vereceğin günler başlıyor artık.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde ciddi konuşmalar yapmanız sevdiğiniz kişinin size bir adım daha yaklaşmasına neden olacaktır. Ortaklaşa yapacağınız seyahatler size oldukça iyi gelebilir. Bekâr yengeçler için önemli tanışmalar gündemde olacak.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler ve zihinsel uğraşlar açısından oldukça verimli geçebilir. Duygularınızı daha kolay ifade edebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aniden aklınıza gelen pratik fikirlerle zor sorunları kolayca halledebileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Gündelik yaşamınıza sıradışı ve ani değişiklikler katarak kendinize ve başkalarına hoş sürprizler yaratabilirsiniz.

6 Ocak 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları için yapmanız gerekenler öne çıkabilir. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz gün içinde iyi akacak. Beraber yapacağınız planlarınız güzel bir gün geçirmenizi sağlayabilir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim kariyer hayatınızda sizi etkileyen kişilerin ani kararlar almasına neden olur. Siz de bu durmadan etkilenip bir anda kendinizi dünyanın öbür ucundaki bir ülkede bulabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat edin. Bağışıklık sisteminizi güçlendiren vitamin takviyesi alın.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

6 Ocak 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 48"
Ay
Kova
26° 49' 37"
Merkür
Koç
17° 56' 04"
Venüs
Boğa
03° 47' 52"
Mars
Koç
01° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 16"
Satürn
Balık
16° 46' 23"
Uranüs
Boğa
22° 28' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 11"
Lilith
Başak
23° 35' 23"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>