Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı açığa çıkarmama kararlılığınız, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engelliyor. Israrcı davranışlarınızla amacınızdan uzaklaşıyorsunuz. Etkilendiğiniz çekiciliğin zamana gereksinimi olabilir.

Harika bulduğunuz düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir zamanlama yapmanız gerekiyor. Zamanlama hatası sıradan bir proje sunduğunuz inancı doğurabilir.

Sıkıntı çektiğiniz nedenleri, kaçınılmaz ihtiyaçların bedeli olarak tanımlamanız sizi zora sokuyor. Kilitlenmiş bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak. Harcamaları daha da azaltmalısınız.

İş yaşamınızda düşünceleri önemli biri, bir davranışınızın bazı sorumluluklardan sıyrılma çabası olduğunu düşünüyor ve bunu size yakıştıramıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline dönüşmeye başlıyor. Bu nedenle sorunu bir süre daha yaşayacaksınız. Yakın çevreniz, son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili gizli, içe dönük tavrınız, sıkı dostlarınıza hoş gelmiyor.

7 Ocak 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz üç önemli görünümle başlıyor. İlki, saat 02:39 Merkür-Uranüs arasında gerçekleşiyor. İş hayatımız başta olmak üzere, pürüz yaratan sorunları bir an önce çözümlemek için bizi itekliyor. Değişim arzusu yüreğimizde öylesine yoğun ki, artık işlemeyen ne varsa onu geride bırakarak yol almaktan yanayız. İkincisi, saat 03:39 Mars-Jüpiter kavuşumu, aşkta cesaretlendiren, insanın kendine olan güvenini yükselten, güçlü adımların atılmasını sağlayan bir enerji olarak gayet olumludur. Mutluluğu, tutkuyu çoğaltır. İnsanın aşkla sarmaş dolaş olmasını sağlar. Tensel uyum çiftler arasında bir hayli yükselir. Yeni bir aşkın işaretçisi olabilir. Hamilelik haberi veya bir çocuğun doğumunun simgesidir. Güvensizliği ortadan kaldırır. Borsa ve şans oyunlarında sizi mutlu kılıcıdır. Vücudun enerjisini yükseltir. Erkeklerde karizmatik görünüm, kadınlarda cazibe artar. Arzularınıza varmanız kolaylaşır. Cinsellik çiftler arasında bağlayıcı bir etken haline gelir. Çocuklarımız varsa, onlarla ilgili konular başarıyla halledilir. İş girişimleri ve yeni projeler için bu görünümden önümüzdeki birkaç gün boyunca yararlanabiliriz. Üçüncüsü, saat 07:07 Merkür-Chiron görünümü, bizi geçmişimiz ve bugünümüzle yüzleşmeye çağırıyor. Nereden geldim ve nereye gidiyorum sorularına cevap arıyoruz. Ancak kırgınız hayata. Yaralandığımızı, kimi zaman tek başımıza kaldığımızı hissedince sıkılırız. Saat 05:51-15:14 arasındaki Ay-Boşluk süresince, hangi konuda olursa olsun, incelemeden, detayları gözden geçirmeden, üzerinde düşünmeden yeni bir adım atmayalım. Saat 15:14 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Aile içinde ve duygusal anlamda üzerinde hassasiyetle durduğunuz en önemli olgu: Uzlaşmak. Özellikle yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

7 Ocak 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşınızda beğeneceğiniz, hoşlanacağınız kişiyi bulabilirsiniz. Birebir ilişkiler, ortaklıklar açısından oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Sanatsal konularla ilgilenebilir, müzeleri gezebilir, sosyalleşmekten mutlu olabilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz vasıtasıyla bol sürprizli bir gün diyebiliriz. Onların hayatında ki sorumlulukları da üstlenmeniz gereken konular bugün gündeminizde yer edebilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında konuşmalarınızda daha özenli olmaya bakmalısınız. Öğle sonrasında evle ilgili sorumluluklar öne çıkabilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bugün sevgilinizi kolunuza takarak sanki düşman çatlatıyorsunuz. Birlikte toplantılara gidiyor ve sosyal faaliyetlerde bulunuyorsunuz. Gayet uysal ve neşelisiniz. PARA: Cömert fırsatları çok iyi değerlendiriyorsunuz. Kariyerli ve prestijli oluşunuz insanlar tarafından beğeniliyor. Mali sorunlarınızı dışa yansıtmıyorsunuz. SAĞLIK: Yıllar sonra karşınıza dargın olduğunuz birileri çıkabilir. Eski sorunlar moralinizi bozabilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda şansı ve mutluluğu tadabilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çocukla ilgili adımlar, beklentiler için de önemli şanslar ayağınıza gelebilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Terazi burcundaki seyahati evinizde huzurlu diyaloglar kurmanızı sağlar. Herkes birbirine saygıyla yaklaşıp ortak kararlar alabilirsiniz. Aile meclisini bir araya getirmek için kolları sıvayın. Diğer yandan haftanın son gününde tahsilatları kontrol etmek, gider gelir dengesini ayarlamak gündeminizde olur.

7 Ocak 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

7 Ocak 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 36' 59"
Ay
Kova
26° 37' 48"
Merkür
Koç
17° 55' 37"
Venüs
Boğa
03° 46' 51"
Mars
Koç
01° 27' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 05"
Satürn
Balık
16° 46' 18"
Uranüs
Boğa
22° 28' 35"
Neptün
Balık
28° 58' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 08"
Lilith
Başak
23° 35' 17"
True Node
Koç
15° 21' 07"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>