Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu bir daha görme isteği içindesiniz. O halde hazırlıklı olmalısınız. Şu günlerde ansızın karşınıza çıkabilir. Birlikte yaşadıklarınız belleğinizden çıkarma gayretleriniz pek işe yaramıyor.

Yakındailişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz. Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilir, cesur olmanızda yarar var.

Parayla ilgili moral ilişkiniz doğal olarak sürekli değişkenlik gösteriyor. Sıkıntı ve refah sürekli yer değiştiriyor. Bu hareketlilik içersinde şansınıza bir yere kadar güvenmelisiniz.

Hayatınızın her alanında özel zevklerinize ayıracak zamanı mutlaka bulmalısınız. Bazı hobileriniz ve uğraşlarınızla çok daha huzurlu oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ziyaretle ilgili çevrenizde biraz hoşnutsuzluklar olacak. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibiyse de sıkıntı kısa ömürlü. Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinize onlarınki de eklenince, sorunlar katlanıyor. Ama bu durumdan memnuniyet duyabilecek kadar insani duygular içinde görünüyorsunuz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:08 Venüs-Mars görünümü, size destek olacak kişilerin ve inandığınız yola olan güveninizin işaretçisidir. İlişki hayatınızla ilgili yeni gelişmelerin, tutkuların, köklü ve sağlam bir temel için elinizden geleni yapmanın işaretçisi olar bu görünüm gayet olumludur. Saat 03:47 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk almanın ve başarılı olmanın işaretçisidir. İlişkinizle ilgili konulara ciddiyetle yaklaşırsınız. Duygularınız biraz mesafeli olsa da, tutkulusunuz. Saat 08:36 Güneş-Mars görünümü, ilişkiyi güçlendirici, çiftler arasında tutkuyu, güveni yükselticidir. Sağlam temelli ilişkilerde ufak tefek sorunlar çözüme kavuşur. Ancak şunu belirteyim ki, partneriniz belli noktalarda taviz vermeyebilir. Bunu gözden kaçırmayınız. Eğer çiftler arasında denge, paylaşım ve uzlaşı varsa, olumlu kararlar alma dönemidir. Sözgelimi evlenmek, ciddi bir ilişkiye başlamak v.b. Eğer problemler varsa, siz kendi bildiğinizi, o da kendince doğru bildiğini uygulamak isteyecektir. Genel olarak böyle bir zamanda, ilişkide güven ve parasal konularda birbirinize dürüst davranmak en doğrusudur. Bu sayede beraberlik güçlenir. Bu görünüm, üretime dönük birortaklığının işaretçisidir. Kim hangi konuda söz sahibi olacak, para nasıl bölüşülecek bunlar üzerinde durulur. Saat 22:39 Ay-Neptün görünümü, eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlıyor. Bugünümüz dünden daha güzel, yarınlarımız daima güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi kullanmak için isteğinizi yükseltmelisiniz. Olumlu beklentiler içinde bulunmaya özen gösterin. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok hareketli olacak. Nedenli veya nedensiz ayrılıklar ortaya çıkabilir ve bunlardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Sözlerinize dikkat etmelisiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta yaratıcılığın ve romantizmin arttığı önemli bir zaman dilimi. Karşı taraftan sevildiğinizi hissedeceğiniz özel adımlar alabilirsiniz. Çocuklarınızın yaşamı ile ilgili güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Çocuklarınız ile zaman geçirebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş dönemde yaşadığınız bazı gerginlikler bugün de tekrar edebilir. Özellikle sevdiğiniz insanlarla aranızda her an kopukluklar olabilir. Çevrenize sırlarınızı açmayın.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel alanlarınızda çok çabuk harekete geçebilir, yapılması gerekenler konusunda hızlı davranabilirsiniz. Ortaklaşa işlerde amaçlarınız doğrultusunda davranabilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler gezegeni Venüs ile Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Güçlü ve söz sahibi kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bir ilişkiniz sizi zorlayabilir, üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Yoğun ve sizi derinden etkileyen bir duygu deneyimi yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde kıskançlık temasıyla karşılaşabilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızla dikkat çekeceğiniz bir gün olabilir, tutku ve heyecanlarınızı ortaya koyabilir, kalbinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı, renkli yönlerinizi ortaya koymak için güzel bir gün.

10 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 36' 11"
Ay
Kova
26° 25' 59"
Merkür
Koç
17° 55' 10"
Venüs
Boğa
03° 45' 49"
Mars
Koç
01° 27' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 53"
Satürn
Balık
16° 46' 14"
Uranüs
Boğa
22° 28' 32"
Neptün
Balık
28° 58' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 05"
Lilith
Başak
23° 35' 12"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>