Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. Henüz bu konuda bir şikayetiniz yok. O da aşkın bir evresidir, diye düşünüyorsunuz.

Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızın kazançlı işi, mesleğinizle alakalı olmamasına rağmen sizi çok cezbediyor.

Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Kenarda para bulundurmanın önemini kavrıyorsunuz.

Gezmeyi, yeni yerler görmeyi çok seviyorsunuz. Partneriniz bunları sevmekten başka, bunu çok iyi değerlendirmeyi de biliyor. Ona ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne güzel başladınız. Hafta sonlarını dolu dolu yaşamayı biliyorsunuz. Çok hareketli olmayan eğlenceleri tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz. Bu akşam yeni insanlarla tanışacak, gecenin ortalarına kadar geveze bir adamı dinlemek zorunda kalacaksınız. Yakın bir zamanda hayatınızı çok etkileyecek bir gelişme yaşayacaksınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Aslan seyriyle güne adım atıyoruz. Bu enerji, hem kendinize güvenmenizi hem de olayları kontrol altında tutabilmenizi destekleyicidir. Saat 16:32-17:30 arasındaki Ay-Boşluk süresince, gereksiz harcamalardan kaçınmakta yarar var. ayarımızı iyi bilelim. Rahat davranmayalım. Boşluk süresince gerçekçi düşünmek gayet yararlıdır. Saat 17:30 sonrası Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Çevremizdeki insanların tuhaf davranışlarıyla karşılaştığımızda bunları elimizden geldiğince anlayışla karşılamaya çalışalım. Her şey mükemmel olsun diye kendinize eziyet etmeyiniz. Saat 20:58 Ay-Uranüs görünümü, mantıklı ve gayet akıllı hareket etmemizi sağlıyor. Saat 21:36 Ay-Satürn görünümü, ilişkide her iki tarafın da, ortaklaşa önemli bir karar vermesini sağlar. Ciddiyetle hareket edilir. Önemli konularda konuşulur ve uzun vadeli düşünülür. Saat 23:38 Venüs-Mars arasındaki zorlu görünüm, geçmişte yaşanmış bir ilişkiyi karşımıza yeniden çıkarabilir veya mevcut beraberlikteki sorunları öne çıkartabilir. Partnerimiz üzerimizde baskın olabilir veya biz durumları sadece kendi bakış açımıza göre değerlendirebiliriz. Burada yapılması gereken, hassasiyet nedeniyle yanlış kararlar vermemek, gerçekçi bir şekilde duruma bakmaktır. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü programlamak bugün senin için zor olacak. Bu yüzden sabah saatlerinde plansız hareket edebilir; önemli eşyalarını evde unutabilirsin, dikkat et derim. Gün içinde yoğun telefon trafiği aklının karışmasına neden olabilir. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, gereksiz kıskançlıkların, sevgilinin sert çıkışlar yapmasına neden olabilir. Evli ve çocukları olan bir Yengeç burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Evin dekorasyonunu yeniden düzenlemek için mağaza mağaza gezebilirsin. Beraber vakit geçirdiğin insanlara karşı olan güvenini sarsacak söylemler duyabilir ya da olaylar yaşayabilirsin. Bu durum ikili ilişkiler konusunda yeni düzenlemeler yapmana neden olacak.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkileriniz gündemde olabilir. Emek verdiğiniz bir ilişkinizle alakalı karşı taraftan beklentilerinizin arttığı bir gün olabilir. Bugün bunları konuşup dile getirmek için doğru zaman.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel harcamalara biraz daha dikkatle yaklaşın ve tutumlu olmaya bakın. Yine de başkalarına karşı fazlasıyla cömert olabilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileyle ilişkiler bugün ani gelişen tansiyona biraz daha çaık olabilir. Aile bireylerinize karşı sabırlı ve hoşgörülü davranmayı ihmal etmemelisiniz. Geçmişte kalan konulara takılı kalmak yorucu olabilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn sizin gündelik hayatınızı veortamınızı anlatan 6. evinizde kavuşuyor. İş seyahatlerinde önemli detayları belgelendirmek ve somutlaştırmak sizin için önem kazanır. Kısa ve sık seyahatlere çıkabilir önemli toplantılara katılırsınız. Ayrıca ofis ortamında değişikliklere açıksınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

8 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 31' 21" R
Ay
Boğa
10° 20' 46" R
Merkür
Koç
21° 27' 42"
Venüs
Boğa
10° 00' 58"
Mars
Koç
05° 21' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 21"
Satürn
Balık
17° 11' 26"
Uranüs
Boğa
22° 46' 06"
Neptün
Balık
29° 07' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 51"
Lilith
Başak
24° 08' 58"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>