Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şimdi hatalı davrandığınızı düşünüyorsunuz. Ama geri dönüp açabileceğinizi sandığınız kapının kilidi değiştirildi. Bunu bilmeniz gerekiyor. Onu bırakıp ayrılırken kırıcı davranmış olmanın bedelini ister istemez ödeyeceksiniz.

İş hayatınız son günlerde bir kabusa dönüştü. Orada yaşadığınız ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek.

Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Taksit yapıp da aldığınız şeylerin ne kadarının gerçekten ihtiyacınız olduğuna dönüp bakmalısınız.

Duygusal bir insansınız. Ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz. Bu konuda biraz dikkatli davranmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir çıkmazın içinde görüyorsunuz kendinizi. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değil. Ama tavırlı davranmanız, biraz kımıldamanız gerekiyor. Yakında bir yolculuğunuz var. İşle ilgili görünüyor. Ama siz bunu aynı zamanda turistik bir yolculuğa döndüreceksiniz. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

9 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay ve yönetici Merkürün gücü, yakınlarınızla bağınızı güçlendiricidir. Etrafınızdaki insanlarla iletişiminiz takdir edilir ve değerli bulunur. Gayet başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Meraklı olduğunuz konularda bilgilenir, başkalarına destek olur, bundan mutluluk duyarsınız. İş girişimleri, projeler, planlamalar için gayet uygundur. Bu konularda 16, 21 Eylül tarihlerinde başvuruda bulanabilir, işlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Ajandanızı düzenler, yeniden organize eder ve buna göre ilerlersiniz. İş ve özel seyahatler, başvuru ve görüşmeler bu Yeniayda öne çıkıyor. Eğer memnun olmadığınız bir şeyler varsa bunları düzenlemek için etkin enerjiye sahipsiniz. Bir meselenin halledilmesi için, bir işin kabul edilmesi adına çaba sarf edersiniz. Şartları size uygun bir işe adım atabilir veya şu anda elinizde bulunan işin sunumunu yaparsınız. İnsanlarla temasınız genelde sağlık, yazarlık, yayıncılık, satış, tasarlama, muhasebe gibi alanlarda yoğunlaşır. Aşkta Venüsün desteğiyle tutkulusunuz. Karşınıza biri çıkabilir veya mevcut ilişkinizde sevildiğinizi düşünürsünüz. Yakınlarınıza her konuda yardımcı olursunuz. Girdiğiniz yeni bir çevreye hemen adapte olmasanız da, zamanla alışırsınız. Aile, evle ilgili konularda 23 Eylül sonrası önemli bir karar verebilirsiniz. Mutlu pazarlar dileğimle,

9 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Yeniay gerçekleşiyor. Üst üste biriken işlerinden dolayı bugün bir türlü sorumluluklarına düzen getiremeyebilirsin. Eğer evde yapılması gereken işleri ertelediysen akşama tatsız konuşmalar duymak zorunda kalabilirsin. Olaylara duygusal yaklaşmana rağmen, etrafındaki kişilerin farklı bakış açıları, bazı isteklerinin gecikmesine sebep olabilir. Yeni tanışacağın kişiler sayesinde, yaşamına yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi aradığın aşkı tattırabilir. Tek başına uzak yolculuğa çıkmak gibi bir hayalin var ve çevrenden de bu konuda destek görmek isteyeceksin.

9 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşamış olduğunuz bazı kırgınlık ve hataların doğru anlaşılacağı ve sizlere yapılan haksızlıkların daha net görüleceği bir gün yaşayabilirsiniz. Haklı olmanın tatlı gururu içinde hareket ederek ilişkilerde daha ılımlı bir yol izleyebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Başak burcundaki yeniay, yakın çevrenizdeki değişikliklere işaret etmekte. Zihinsel açıdan daha verimli olabileceğiniz günlerdesiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞADIKLARINIZI dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

9 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay iletişim çevrenizi genişletmenizi sağlayan yeni adımları, girişimleri kolaylaştırabilir. Ayrıca bugün burç değiştiren Venüs ile birlikte aşktan yana heyecan ve tutku dolu, şanslı bir döneme adım atabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları ve dostlarınızın desteği çok olumlu. Yeni girişimlerde bulunmayı planlayabilir, çevrenizin yardımını alabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

17 derece Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, yönetici gezegeniniz de olduğunda yaşam yolculuğunuzda size yeni rota çizdiren ilişkiler başlatır. Yolculuklar yapmak yeni insanlarla tanışmak, iki farklı birim arasında birleştirici köprü görevi görmek, iki farklı işte çalışmak, kitap yazmak, blog kurmak yaşamınıza dahil olabilir. Ama siz korumacı tavrınızla bu yorucu tempoya da sahip çıkıp üstesinden gelirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

9 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 35' 23" R
Ay
Boğa
11° 21' 30" R
Merkür
Koç
21° 31' 15"
Venüs
Boğa
10° 06' 06"
Mars
Koç
05° 24' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 20"
Satürn
Balık
17° 11' 46"
Uranüs
Boğa
22° 46' 21"
Neptün
Balık
29° 07' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 05"
Lilith
Başak
24° 09' 26"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>