Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin kişiliğindeki özellikler, beraber yaşamanın gerektirdiği tüm insani ihtiyaçları size veriyor. Ama yakın çevrenizde yeni filizlenen aşka gösterdiğiniz büyük ilgi, şimdi kaybolmuş olan eski heyecanlarınıza da ihtiyaç duyduğunuzu gösteriyor.

Çalışma arkadaşlarınızdan biri size karşı bir çekişme içinde. Bunu epey zamandır yaşıyor ve sineye çekiyorsunuz. Ama bugün bardağı taşıran damla damlayacak. Onu şaşırtacak bir biçimde tepkinizi göstereceksiniz.

Az parayla yaşamayı biliyorsunuz. Bu da bu koşullarda bile para çelişkisi yaşamamanızı sağlıyor. Sizin de bilginiz dışında olan bir toplu para meselesinin bilirkişisi olarak ilan edileceksiniz. Bu parayı ortaya çıkartıp pay etme işi size düşecek.

Sağduyulusunuz. Rahatsız, takıntılı insanlarla bir arada bulunmak bir şanssızlık değil. Çünkü onlardan her yerde fazlasıyla var. Sağduyunuzu kullanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınız kuvvetli. Yine de bazı kaçınılmaz nedenlerle çok seyrek görüşebiliyorsunuz. Bu sizin arada bir hüzün yaşamanıza yol açıyor. Durgun bir hafta sonunun arkasından oldukça hareketli bir haftaya giriyorsunuz. Gündelik, çözümü kolay bazı problemleri çözmeyip ileriye erteliyorsunuz. Bu yüzden bugün karşınıza çıkacak bir probleme, bu da nereden çıktı diye şaşıracaksınız.

11 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 11 Eylül saat:03:56-16 Kasım saat:01:21 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Eş veyaortağınızın parasal konularda özgür hareket ve karar almak ister. Kendi bildiği şekilde ve kurallara uymayan tarzdaki davranışları sizi rahatsız edebilir. Bu dönemde finansal konularda siz de rahat davranabilirsiniz. Kredi çekimlerinde ve kredi kartı harcamalarında ölçüyü kaçırmamak lazım. Ortaklaşa bir proje için finansör arayışına geçebilirsiniz. Mali paylaşımların, ortaklarla ilgili para alışverişlerinin, maddi anlamdaki her türlü bölüşümün, borçların bizi aktif olarak düşünmeye sevk ettiği bir zaman dilimidir. Yer yer gerginlikler yaratabilir. İş ortağıyla ilgili olan hesaplarımızın gözden geçirilmesi lazımdır. Evlilikte eşle ilgili mali paylaşımların tekrar ele alınması gerekebilir. Bütçenin gereklerine göre hareket edilmesinde fayda vardır. Eşin mali konularda uygulayacağı baskı da bizi rahatsız edebilir. Saat 15:10 Güneş-Jüpiter görünümü, şans verici ve işlerin yolunda gitmesini destekleyicidir. Yakınlarınızdan yardım görürsünüz. İyimser düşünürsünüz. Bir proje yürürlüğe konur. Birgörüşmesi başarılı sonuçlanır. Kardeşlerinizle ilişkiniz güçlenir. Çocuklarınızın hayatında olumlu gelişmeler yaşanır. Aşk hayatınız canlanır. Maddi-manevi açıdan rahatlarsınız. Saat 18:31 Güneş-Pluto görünümü, hangi alanda olursa olsun, her işimizi titizlikle ele alacağız. Zor olan meseleleri gözden geçireceğiz. Gereksiz ayrıntılarla vakit kaybetmeyeceğiz. Siz hem yakın çevreniz hemhayatınız hem de ilişkinizle alakalı konularda derinlemesine düşünmektesiniz. Çünkü bu konuların mutlaka sağlam ve uzun vadeli şekilde sürdürülmesinden yanasınız. Bu enerji partnerinizle aranızdaki anlaşmazlıkları gidermek adına, ortak bir zemin oluşturmanızda yardımcıdır. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

11 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde gelişen olaylar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyeceksin. Tahammülün olmayacak.

11 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Genel hayat akışınızı sabote eden birtakım olaylar sizi gerçekleri öğrenme konusunda daha da cesaretlendirebilir. Arkası boş ve yanılgılara açık konularda temkinli ilerlemeniz gerekiyor.

11 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ailenizde geçmişle ilgili konular açılabilir. Gün içinde engellerle karşılaştığınızı hissedebilirsiniz. Güven duyduğunuz yerlerde olmak sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda başarı için kendi yönünüzü netleştirmek isteyebilir ve önünüzü görmek için çaba sarf edebilirsiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UZUN zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

11 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları ve dostlarınızın desteği çok olumlu. Yeni girişimlerde bulunmayı planlayabilir, çevrenizin yardımını alabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, para ve kazanç konularında sizi bir hayli zorlayacak. Ortak projelerde, gelir gider dengelerini korumakta zorlanabilirsiniz. Karşınızdakiler sizin duyarlı yaklaşımınızı göz ardı edip kendi bildiklerini okumak isteyebilirler. Kendi bildiğiniz doğrulardan asla vazgeçmeyin. Herkes eninde sonunda gerçek niyetinizi anlar.

11 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

11 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 24' 54" R
Ay
Boğa
08° 43' 28" R
Merkür
Koç
21° 22' 04"
Venüs
Boğa
09° 52' 45"
Mars
Koç
05° 16' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 47"
Satürn
Balık
17° 10' 55"
Uranüs
Boğa
22° 45' 43"
Neptün
Balık
29° 07' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 30"
Lilith
Başak
24° 08' 14"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>