Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonunu yalnız geçirmeniz partneriniz tarafından bir tavır gibi algılandı. Ona bu tatilde, aklınıza bile gelmediğini, kendinizi ilgiye açık ve hazır hissettiğinizi söylemelisiniz.

İşyerinizde ağır, mesafeli biliniyorsunuz. İş yaşamınızdaki bazı deneyimler sizi bunun gerekliliğine inandırmış. Geçen ay ayrılan yakın birarkadaşınızın referansıyla onun şimdi çalıştığı yerden transfer teklifi alacaksınız. Aklınızda hiç böyle bir şey yokken belirtilen rakam kafanızı karıştıracak.

Yorucu tatilinizde on günlük gelirinizi bıraktınız. Yorgunluğunuz biraz da bundan. Bir para tartışmanız vardı, kapandığını sanmıştınız. Önümüzdeki günlerde tekrar ortaya çıkacak. Hukukçu bir dostunuza danışacaksınız.

Sıkıcı bir haberiniz var. Bir yakınınızın ikili ilişkisindeki olayların geldiği boyutu öğrenecek ve buna çok üzüleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftaya yorgun giriyorsunuz Çünkü hareketli hafta sonunuz sizi yordu. Bu yüzden her gün didiştiğiniz bildik işler gözünüzde büyüyor. Özel bir işinizi güvenip devrettiğiniz bir arkadaşınızın bu işte, arkadaşlık şöyle dursun, ortalama bir profesyonel titizliği bile göstermediğini görüp küplere bineceksiniz. Akşam yemeği daveti görünüyor. Biraz iş, biraz dostluk gibi.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:05 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, derinden derine ilişkimizle ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Saat 18:13-18:21 kısa süreli Ay-Boşluk etkisinin ardından Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Aile içinde ve duygusal anlamda üzerinde hassasiyetle durduğunuz en önemli olgu: Uzlaşmak. Özellikle yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır. Saat 22:34 Ay-Satürn görünümü, yuvamızda uzlaşıya, nezakete verdiğimiz önemin işaretçisidir. Fakat eşimiz veya birileri baskın olmaya çalışırsa, bu canımızı sıkabilir. Hafta boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlarla etkileşiminde oldukça verimli bir gün.. Yoğun toplantılar ve birtakım projeleri hakkında çalışmaları hız kazanıyor ancak gelecekle ilgili korkuların bugün farklı arayışlar içinde olmana neden olabilir. Yakın arkadaşına yapacağın yardım, aranızdaki bağı kuvvetlendirecek. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, ilişkideki bazı pürüzlerin sebebini sevdiğin kişiye yükleyebilirsin. Ancak, suçlayıcı olmadan önce, kendi hatalarını da görmeye ne dersin? Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, aralarında çıkan anlaşmazlığa pratik bir çözüm bulabilirsin. Mide problemi olan bir Yengeç burcuysan, sağlıksız gıdalardan uzak durmanda fayda var. Akşam saatlerinde geçmişte yaşadığın bazı sorunlar aklına gelebilir. Bu durumdan dolayı öfke kontrolü sağlamakta güçlük çekebilirsin.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içi iletişimlerinizde geçmişten süregelen sorunlu durumların bitirilmesi adına yeni kararlar alabilir ve bunları uygulayabilirsiniz. Yaşamınızda önem arz eden bir konu ile ilgili aile büyüklerinize danışmanız gerekebilir.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hedefleriniz, planlarınız ve ailenizin geleceği ile ilgili konulara yoğunlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Gelecek planlarınız ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Mantıklı hedefler oluşturabilmek için detaycı davranırsınız. Çalışma ortamınızda uğraştığınız işlerinizde tamamlanmalar olabilir. Sosyal konular, ortamlar içinde olmak size iyi gelecek.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler hoşunuza gidiyor. Bugünlerde her alışverişinizi eviniz için yapmaktan memnunsunuz. Bu enerji ruhunuza ferahlık saçıyor. Bu aradahayatınızda olur olmaz her şeyde olumsuzluk arıyorsunuz. Başka insanların huzurunu kaçırabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgilenin çünkü yoğun bir gündeminiz olacak.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları ve dostlarınızın desteği çok olumlu. Yeni girişimlerde bulunmayı planlayabilir, çevrenizin yardımını alabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızdan alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Uzaklarda bulunan bir dostunuzla haberleşecek veya tesadüfen karşılaşacaksınız. Birlikte hoş bir gün geçirebilir, eski günlerden konuşabilirsiniz. Davet ve toplantılara katılabilir, kültürel faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

10 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 16' 50" R
Ay
Boğa
06° 41' 42" R
Merkür
Koç
21° 15' 05"
Venüs
Boğa
09° 42' 30"
Mars
Koç
05° 09' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 49"
Satürn
Balık
17° 10' 15"
Uranüs
Boğa
22° 45' 14"
Neptün
Balık
29° 06' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 02"
Lilith
Başak
24° 07' 18"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 07/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>