Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü birlikte geçirme planlarınız tek taraflı değil. Heyecanınız ilk günkü gibi devam ediyor. Böyle bir ilişkiyi yakalamış olmaktan çok hoşnut görünüyorsunuz..

Önümüzdeki günlerde kendinize güveninizi testten geçireceğiniz gelişmeler var. Son günlerde üst üste gelen yenilikler sizi şaşırtmıyor. Her yeni duruma başarıyla ayak uyduruyorsunuz.

Bir para tartışmasında seviyeyi koruma çabalarınız olacak. Bu defa da durumun düzeleceğini düşünüyorsunuz, ama her defasında ummadığınız bir harcama bütçenizi etkiliyor.

Birtakım ilişkilerinizde güven sınırlamaları yapmanız gerekiyor. İnsanlar size güvenlerini verirken sizin kadar cömert davranmıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler olabilir. İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Karar vermekte ve girişim yapmakta zorlanabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar söz konusu olabilir.

17 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:53 itibariyle etkili olacak, Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü son kez gerçekleşecek. Meslek hayatınızla ilgili değişimlerin işaretçisidir. Artık size bir hayrı dokunmayan, işlevini yitirmiş ve fayda getirmeyecek olanpozisyonunuz sona erebilir. Meydana gelecek değişimler yeni bir alanda hizmet etmenizi, farklı bir statüye kavuşmanızı ve görev üstlenmenizi sağlayabilir. Hatta bir kısmınız, şimdiki konumunuzla hiç alakası olmayan bir alanda boy gösterebilirsiniz. Bütün bunlar fazlasıyla zorlayıcı gelebilir. Alıştığı düzenden kopmak istemeyen Yengeçler değişime isyan edebilir, direnebilir. Oysaki bunlar siz isteseniz de, istemeseniz de gereklidir. Toplumsal konumunuz da değişimden nasibini alabilir. Bir kısmınız evlenir, birkurabilir, bunca yıldır alıştığı düzenden koparak yeni bir hayata merhaba diyebilir. Pluto-Oğlak burcunda, evlilik-uzun süreli ilişki-iş ortaklığı-boşanma gibi alanlardaki dönüşümün ve yenilenmenin işaretçisidir. Bazen evlendiğiniz kişi üzerinizde fazlasıyla hakim olabilir. Bazen de hiç ummadığınız bir anda evlenebilirsiniz. Partneriniz kimi zaman size karşıdır kimi zaman mücadeleci bir kimliktedir. Ancak ne olursa olsun ona karşı durmanız pek kolay olmaz. Uzun yıllardır sürdürülen ancak işlevini çoktan kaybetmiş olan sorunlu evlilikler, beraberlikler bitebilir. Karşınıza çıkan biri, evliliğe bakış açınızı değiştirebilir. Bütün bu yıllar sonunda kendinizi bir ilişkide nasıl ortaya koyabileceğinizi, endişeli düşünmenin bir işe yaramadığını, hayatı bu denli sorgulamak yerine olanları doğru biçimde değerlendirmeyi öğrenirsiniz. 17 Mart saat 12:14-11 Nisan saat 18:28 tarihlerinde Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Aile ilişkilerinde huzur, yarınlarımızı garanti altına arzusu öne çıkacak. Ağzımızın tadı yerinde olsun isteyeceğiz. Güven duygusunu önemseyeceğiz. İşimizden evimize geldiğimizde, her anlamda kendimizi rahat hissetmek isteyeceğiz. İlişkilerde güven uyandıran kişiyi tercih edeceğiz. Huzurumuzu kaçıran insanlardan, ortamlardan uzak durmaya çalışacağız. Değer verdiğimiz, inandığımız her şeyin arkasında duracağız. Venüs-Boğa geçişinde, kazanmak ve kazandığımızın tadını çıkarmak, güvence unsuru taşımayan her şeyden uzak durmak isteyeceğiz. Seçkinliği önemseyeceğiz. Evimizle ilgili alışverişlerimizde uzun ömürlü ve garantili olanı tercih edeceğiz. Konforu önemsediğimiz kadar, paramızı nereye yatırdığımızın da bilincinde olacağız. Geçmişimizi tecrübe kazandırıcı ışığı, geleceğimizi bilinçli bir farkındalıkla ele almamız, günümüzü en olumlu şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

17 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.. Hızlı düşüncelerinizi gerçekleştirmek için, pratik çözümler arayışı içindesiniz. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyor olsanız bile seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz.

17 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli planlarınıza odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz. Hedef ve planlarınızı nasıl uygulamaya koyacağınıza odaklanabilirsiniz. Bu esnada çıkabilecek pürüzleri halletmeli veya bu alanda size bazı uyarılarda bulunan kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay'ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

17 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

17 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zaman... Sizler artık duygusallık ve aşk yönünden bir hayli büyüyorsunuz. Hayallerinizi ve arzularınızı geniş tuttukça istekleriniz bir bir olmaya başlıyor görüyorsunuz.

17 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kredi, miras, nafaka, eskiye ait borçlar, sigorta vergi şirketleri ile ilgili konular, eşin ve ortağın maddi durumu ile ortak gelirler konusunda gerilimler, sürünceme ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim konusunda kayıplara açık olduğunuz bugün, özel hayatınızda iletişim konusunda şartları fazla zorlamamalısınız. Psikolojik olarak depresif etkilere açık olacağınız için, zihninizi sakinleştirmeniz, huzurlu insanlarla, sakin ortamlarda bulunmaya çalışmanız faydalı olacaktır.

17 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili olumlu gelişmeler yaşamanız mümkündür. Bugünü bir süredir beklemekte olduğunuz gecikmiş bir geliri tam olarak alabilirsiniz. Size kazanç sağlayacak yeni bir girişiminiz hakkında bir haber bekliyorsanız, bu da bugün gelebilir.

17 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 26' 03" R
Ay
İkizler
23° 02' 27" R
Merkür
Koç
24° 15' 36"
Venüs
Boğa
13° 43' 18"
Mars
Koç
07° 39' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 53"
Satürn
Balık
17° 25' 32"
Uranüs
Boğa
22° 56' 35"
Neptün
Balık
29° 12' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 34"
Lilith
Başak
24° 28' 60"
True Node
Koç
15° 09' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:54

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>