Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki heyecanı canlı tutma çabanız, yapay davranışlara neden olabiliyor. İlişkiniz sağlam temeller üzerinde. Bunun güveniyle rahat davranışlara yönelebilirsiniz.

Karşılıklı özveriyle bütün problemleri aşabilirsiniz. Söylentilerinortamınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Çevrenizin size ve kariyerinize duyduğu güveni azaltıyorsunuz

Bugünlerde alacak verecek sıkıntıları içine girebilirsiniz. Çok programlı olmanıza rağmen iradeniz dışındaki sıkışıklıklar size de yansıyabilir. Para konulu özel görüşmeleriniz var.

Aile, akraba türü ilişkilere zaman ayırmanız gerekiyor. Son zamanlarda onları çok ihmal ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizle ilgili konularda ve evinizde canınızı sıkacak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Çevrenizde fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıkların olabilir. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yanlış anlamalar gereksiz gerginlikler olabilir. Girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz saat 12:59 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındadır. Bu zaman süresince iç  huzurunuz son derece önemlidir. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. Fikirlerinizde diretmek yerine, başka görüşlere de açık olmanız gayet faydalıdır. Saat 19:49 Merkür-Neptün kavuşumu oluşacak. Astrolojik olarak  Balık burcunda zayıf pozisyonda olan Merkür, yönettiği Balık burcunda ilerleyen Neptün ile yan yana gelince hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik, sanatsal anlamdaki  öğretiler konusunda kendinizi geliştirmenizi, şöyle zihninizi rahatlamanızı  sağlayabilir. Bu biraz da sizin hayatı ele alış biçiminize göre de şekillenecektir.  Farklı inanışları ve kültürleri inceleyerek fikirce zenginleşebilirsiniz. Evrensel sevgiyi yüreğinizde hissedebilirsiniz. Bu enerji sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Bu enerji sizi, maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Saat 12:59 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişiyle yaşamımızın akışını düzenleme konusundaki yeteneğimizi,  ortaya çıkartan bu enerji, sınırlamalardan kurtularak kendimize yönelmemizde bize yardımcıdır. Sevgi-şefkat duyguları yükselen inancınızla birlikte sizi sarıp sarmalar. Hayata bakış açınızı yenileyen ve sizi başka insanlarla irtibatta bulunmaya ve onları kardeşçe selamlamaya çağıran yöneticiniz Ay, çevrenizdeki insanların hayata bakış açıları ne olursa olsun  onları sevgiyle kucaklamanızı sağlar. Saat 15:08 Ay-Venüs görünümü gerek sosyal ilişkilerde  gerekse iç huzurumuz anlamında kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. Saat 20:47 Ay-Satürn görünümü, sevilmeye, ilgi görmeye, ılımlı davranışlara olan ihtiyacımızın göstergesidir. Çanakkale Zaferimizin 100. yıldönümünde, başta yüce Atatürk  olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağınız her işi önceden planlayarak yola çıkıyorsunuz. İlişkinizde kalıcı değerler peşindesiniz. Yakın dostlarınızın desteği sayesinde, önceden aklınıza koyduğunuz bazı isteklerinizi, kendi doğrularınızla sentezleyerek başaracaksınız. Bugün bir çok dostlarınızdan güzel haberler alacaksınız ve mutlu olacaksınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konular hakkında kafanızda netlik oluşmaya başlıyor veya bazı olaylar aydınlanıyor sonunda. Riskli veya ümit verici de olsa, sizin için önemli olduğunu düşündüğünüz hamleyi yapabileceğiniz günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her gün karar değiştiriyorsunuz. Bu sizi yorabilir. Kazanacağınız veya kaybedeceğiniz ne var bunları düşünün. Gerekirse risk alın ve seçiminizi yapın.

18 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve arkadaş çevrenizden sürpriz destekler görebilir, maddi konularda pozitif anlamda şanslar yakalayabilirsiniz. Sizi etkileyecek bir flört teklifi alma şansınız da sözkonusu, ancak aile ve değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde yüksek tansiyonlu bir günden geçmektesiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgilenirseniz, bazı noktalarda yanlış değerlendirmeler veya ufak tefek hatalar yapma riskiniz olacağını bilin. Diğer taraftan, maddiyat ile ilgili olarak görüş veya destek almak istediğiniz bir kişi de sizi kasıtlı olarak yanıltmaya çalışabilir.

18 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 52' 51" R
Ay
İkizler
15° 09' 19" R
Merkür
Koç
23° 41' 30"
Venüs
Boğa
13° 01' 02"
Mars
Koç
07° 13' 33"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 47"
Satürn
Balık
17° 22' 54"
Uranüs
Boğa
22° 54' 35"
Neptün
Balık
29° 11' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 44"
Lilith
Başak
24° 25' 11"
True Node
Koç
15° 12' 14"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>