Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündeminizde olan sorunlar bugünlerde çözüme doğru gidebilir. Bu konuda sizin kadar gayret gösterenler var. Hafta boyu sürecek karşılıklı sevgi gösterileri duygularınızı yeniden canlandıracak.

Konsantrasyon eksikliği duyuyorsunuz. Ama işlere her zamankinden fazla yoğunlaşmanız gereken günlerdesiniz. İlginizi dağıtan konulardan ve takıntılardan kurtulmaya çalışın.

Para konularında egemen olma isteğiniz size, daha çok, zarar getiriyor. İlişkileri dengeleme güçlüğü çekiyorsunuz. Kısa vadeye yaydığınız beklentileriniz, sandığınızdan fazla zaman gerektirecek.

Özel zevklerinizi ön planda tutmak istiyorsunuz. Fakat aşırılıklara eğilimlisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi rahatlamış hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Maddi hayatınıza ilişkin küçük de olsa olumlu bazı gelişmeler olabilir. Karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Duygusal olarak sizi rahatsız edecek bir konu varsa bugün çözüm yolunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda sizin için olumlu olacak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları iyi değerlendirebilirseniz uzun süreli olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yaşamınızda bir çok açıdan güvence arıyacaksınız ve bu konuda çalışacaksınız.

19 Mart 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe günümüz  saat 01:44 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında başlayacak. Başkalarının duygularını anlamanızda, sizinle aynı düşünmeseler de, onları sevgiyle kucaklamanızda destekleyici olan bu görünüm, hayatın zorlu yanlarından ziyade, bizim için önemi olan güzellikleri kucaklama arzumuzu büyütüyor. Saat 03:28 Ay-Merkür kavuşum etkisi altında, ilişkilerimizde fedakarlık ve özverili tavırlar ön planda olmaya başlar. Gerek partnerinizle gerek günlük aktivenizde, insanlarla olan bağlantınızda, hayatın tüm karmaşık ve sıkıntılı yanlarını inancınızla aşarak,  aşkla ilerlemek istersiniz. Ben doğru olan bilginin önemsenmesi, hayali düşünmekten, araştırmadan soruşturmadan bir fikrin, inanışın peşinden gidilmemesi gerektiğini söylemeliyim. Saat 13:18 Ay-Pluto görünümü ruhsal olarak kendinizi güçlü hissetmemizi ve  maddi konularda olumlu düşünmemizi sağlar. Gün boyunca  mutluluk  sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler  dileğimle,

19 Mart 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağınız her işi önceden planlayarak yola çıkıyorsunuz. İlişkinizde kalıcı değerler peşindesiniz. Yakın dostlarınızın desteği sayesinde, önceden aklınıza koyduğunuz bazı isteklerinizi, kendi doğrularınızla sentezleyerek başaracaksınız. Bugün bir çok dostlarınızdan güzel haberler alacaksınız ve mutlu olacaksınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler. Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Engeller, ifade zorlukları, yanlış anlaşılmalar, stresli koşullar, baskı yaratan durumlar söz konusu olabilir. Olumsuzluklardan kaçınmak için risk almaktan, ani tepkilerden, riskli yerlerden ve kişilerden uzak durmakta fayda var. Ancak, Ay'ın Pluton ve Merkür'le olumlu açıları çevremizdeki kişilerle etkin iletişim kurmamızı kolaylaştırabilir, akıcı bir gün geçirmemize ve güçlü konumdaki kişilerden yardım veya destek görmemize olanak tanıyabilir. Akşam saatlerinde, kendimizden çok başkalarını düşünüp, fedakarlık yapma arzumuzun arttığını gözlemleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Mart 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

19 Mart 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her gün karar değiştiriyorsunuz. Bu sizi yorabilir. Kazanacağınız veya kaybedeceğiniz ne var bunları düşünün. Gerekirse risk alın ve seçiminizi yapın.

19 Mart 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda daha sahiplenici, koruyucu, kıskançlık duygularının ön plana çıkabileceği yoğun duygular hissediyor olacaksınız. Partnerinizin size davranışları da daha baskın ve koruyucu olacaktır. Çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, ilişkilerinizde başarılı iletişiminizle hayatınızın her alanındaki pürüzleri kolayca giderebilirsiniz.

19 Mart 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınıza verdiğiniz önemin artacağı bir gün geçirebilirsiniz. Aile, sizin için herşeyden önce gelebilir ve aile bireyleri ile olan ilişkilerinizi güçlendirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev ortamındaki olumlu titreşimler sizi rahatlatacaktır.

19 Mart 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 32" R
Ay
Yay
28° 01' 21"
Merkür
Koç
16° 16' 58"
Venüs
Koç
28° 29' 04"
Mars
Balık
28° 09' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 54"
Satürn
Balık
16° 23' 36"
Uranüs
Boğa
22° 13' 51"
Neptün
Balık
28° 50' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 35"
Lilith
Başak
23° 06' 41"
True Node
Koç
15° 26' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>