Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız bir gün. O da ilgisini ve sevgisini belli etmekten hiç kaçınmıyor. Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk için plan yapabilirsiniz. Yolculuğunuz gerçekleşirse sürprizlere hazırlıklı olun.

Eski işinizi, konumuzu ve rahatlığınızı arıyorsunuz. Aklınız hala orada. Bugün eski işinizle ilgili bir tüyo alabilirsiniz. Ama kısa vadede birdeğişikliği gözükmüyor. Elinizdekini iyi kullanmanız için önerilere ihtiyacınız olabilir.

Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırımın yanlışlığı ortaya çıktı. Şimdilik para kaybettiniz sayılır ama gelecekte fazla bir zararınız olmayacak. Yükünüz arttığı için geçici bir zorluk yaşıyorsunuz. Düzelmesine az kaldı.

Olaylara ve yaşamınıza geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor. Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınız sizden şikayetçi ve hepsinin ortak düşüncesi sizin vefasızlığınız. Yaşadığınız yeni ilişki nedeniyle ihmal edildiklerini düşünüyorlar. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemiyorsunuz., bu da her zaman çeşitli kırgınlıklara neden oluyor. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Cuma günümüz,  saat 00:53 Ay-Satürn karşıtlığıyla başlıyor. Bu enerji, çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda veya günlük hayatınızda belli bir zorlanmaya, daha fazla çalışmaya, bazı kişilerle anlaşmakta zorlanmaya neden olabileceğini işaret ediyor. Madem işaret bu, o zaman bize düşen, fiziksel ve ruhsal sağlığımızı önemsemek, gereksiz meseleleri büyütmeden, dengeli hareket etmek olmalıdır. Saat 06:30 Ay-Mars görünümü, kafamızı bir şeyleri takmamıza, kendi kendimize sinirlenmemize, endişeli düşünmemize yol açabilir. Aslında aynı anda birkaç işi birden yapmazsak veya birkaç konuyu birden düşünmezsek iyi olacak. Yoksa, hiç birinin altından kalkmamız mümkün olmaz. Saat 08:08  Ay-Merkür görünümü, ailenin anlam ve önemi, eviniz içindeki problemlerin el birliğiyle çözümüyle mümkündür. Huzur ve paylaşımın güçlü olması için, hep birlikte emek sarfedilmesi gerekir. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu nedenle, dikkatli konuşmak, bölücü, ayırıcı tarzda hareket etmemek gerekiyor. Saat 11:58  Ay-Neptün görünümü, otorite konumunda bulunan bazı kişilere derdinizi anlatmakta zorluklar yaşayabilirsiniz. Hatta bu kişilerle işbirliğinde bulunmanız güç olabilir. Sakin olmakta fayda var. Saat 14:16 Ay-Güneş arasındaki görünüm, duygusal yönden huzura olan ihtiyacınızı yükselticidir. Olayları mantıklı bir şekilde ele almanızda fayda vardır. Ortada bir sorun varsa çelişkiler yaşamadan, problemi belirlemek ve bunu çözümlemeye çalışmak en doğrusudur. Yoksa boş yere dağılabilirsiniz. Saat 18:06 Ay-Jüpiter görünümü, sizin sinirlendiren veya huzursuz eden meseleleri bilinçli şekilde ele almak gerekiyor. Birilerinin iyi niyetinizi kullandığını hissediyorsanız, buna epeyce tepki gösterirsiniz. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,

2 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte yaşadığınız kişilerle tartışmalara girmemeye dikkat etmelisiniz. Stresi azaltabilecek faaliyetlerde bulunabilir veya günü sizi rahatlatan kişilerle geçirmeye çalışabilirsiniz. Yeni ilgi alanları edinmeniz veya hobilerinize zaman ayırmanız günün gerilimini azaltabilir. Sizin için önemli olan şeyler ihmale gelmeyebilir.

2 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz. Ancak, bu durumun yaratacağı huzursuzluk ortamını gözden kaçırmanız, tartışmaları beraberinde getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden durumlar meydana gelebilir. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kayıplar yaşanabilir. Bazı konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde ifadelerinize özen gösterin. Sorumluluk almak için uygun bir gün olmayabilir.

2 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok duygusal davranıyorsunuz. İşinize duygularınızı karıştırmanız geleceğiniz için hayırlı olmayabilir. Altından kalkamayacağınızyok. Kendinize güvenin.

2 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim ve satış fırsatlarınızın bolca karşınıza geleceği bir ay başlıyor. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi artıracağınız, aile hayatınızda eski konu ve konuşmaların gündeme geleceği bir ay olacak.

2 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde, ailenizde, yaşadığınız alanda yapabileceğiniz ufak tefek değişiklere işaret etmekte. Yalnız evinizde minik birolarak başlayacağınız konu birden fazlaca büyüyebilir, size aşırı yorgunlukta verebilir. Aile içinde eş veya baba, erkek figürlerle tartışmaya girmemenizi öneririm. Abartmadan tabii ki iyimser tavrınızı da korumalısınız.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

2 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 28' 16" R
Ay
Koç
09° 15' 35"
Merkür
Koç
19° 47' 30"
Venüs
Boğa
07° 24' 28"
Mars
Koç
03° 43' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 29"
Satürn
Balık
17° 01' 08"
Uranüs
Boğa
22° 38' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 55"
Lilith
Başak
23° 54' 53"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>