Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün bir hareketlenme görülecek. Bazı nesnel kavramları yanlış anlamanız ilişkinize zarar verebilir. Bu yüzden biraz daha sakin davranmalısınız.

İş hayatınızda bugün çevrenizdekilere karşı sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Özel hayatınızdaki gerginliğiyerinize taşımamaya çalışmalısınız.

Para durumunuza ilişkin olumlu gelişmelere tanık olabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı geleceğe yönelik ortak çalışmalara el atabilirsiniz bugün.

Çevrenizde çok güvendiğiniz insanlar arkanızdan konuşuyor olabilir. İnsanlara çok kolay güveniyorsunuz ve bu durum sizi sıkıntıya sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ikili ilişkilerinizde daha yumuşak, daha anlaşılır yaklaşımlar bekliyorsunuz. Buna yönelik çabalarınızda başarı şansınız oldukça az. Karşı tarafta önyargılar hakim gibi. Bugün, öncelik verdiğiniz konularda birtakım değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni başlangıçlara sempatiyle bakma eğiliminiz, gündeminizi değiştirebilir.

2 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 2 Mart saat 03:51 Başak burcunda oluşacak Dolunay, eleştirel tarzda iletişime, işlerimizi yoluna koymak için aşırı titiz düşünmeye neden olabilir. Yoğunluk fazladır. Birilerine laf anlatmak zorlaşır. Biz de ufak bir sıkıntıyı dahi kaldıramayız. Aslında olumsuz bir Dolunay değil. Bilakis, sezgileriniz oldukça güçlü. Bu sizi yanlış bir karardan koruyabilir. Fakat meseleleri öylesine kritik edersiniz ki, size göre hiçbir şey mükemmel değildir. Bu bakış açısı yerine, bugün olan bitenleri biraz ılımlı ve biraz da gerçekçi şekilde ele almak gerekiyor. Yetişmeyen evraklar, öncelikli bitirilmesi gereken işler, geciken toplantılar, yinelenen görüşmeler zorlayıcı olsa da, bunları elden geldiğince organize edelim. Yurtdışıyla ilgili işlerimiz, aşk hayatımızla ilgili konular, çocuklarımız, sağlığımızla ilgili meseleler gündem maddemizde yer alabilir. Bunları derleyip toparlamamız gerekebilir. Bugün gelecek haberler, gelişmeler tekrar düşünülmeyi gerektiriyor. Tam olarak netlik kazanmamış olabilir. Bunu doğal karşılayınız. Dedikodulara dikkat ediniz. Bir şeyler yolunda gitmediğinde veya bir haksızlıkla karşılaştığınızda bunu dünyanın sonu olarak görmeyiniz. Ancak hakkınızı da gözetiniz. Dolunayın farkındalık yaratması, gerçekçi analizde bulunmamızı sağlaması dileğimle,

2 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkesin kendine düşeni yapması gerekiyor. Çevrendekilere sorumluluklarını hatırlatacaksın.

2 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma saatlerinin fazlalığı ya da fazlayükü sizleri umut etmekten ve huzurlu olmaktan hızla uzaklaştırabilir, kendinizi manen çökmüş gibi hissedebilirsiniz. Finansal konularda kısa vadeli küçük çözümlerle kendinizi rahatlatmanın yollarını aramalı, belki de sizden daha kötü durumda olanları düşünmeli ve yaşadıklarınıza her şeye rağmen şükür etmelisiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kardeşlerinizle ilgili konularda karar vermek durumunda kalacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızı yazılı haberleşme trafiği içinde geçirebilirsiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir. İlişkilerinizde yön bulmakta ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Kendinize yönelmek size iyi gelecektir.

2 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mart ayı aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda şanslı hissedebileceğiniz bir gündemle başlıyor, ilişkilerde tutku ve heyecanınızı ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir.

2 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Rüyaların, hayatın içindeki işaretlerin anlamlı olabileceği bugün, ruhsal gelişiminize önem vermek, meditasyon, enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlarla ilgilenmek ve kendinizi dinlendirmek için ideal bir gündesiniz. Kalbinizde yükselen hoşgörü ve sevgi size sevgi dolu davranışlar olarak geri dönecektir.

2 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, yakın çevrenize dikkat çekecek. Uzun ve geniş vadeli konularla ilgilenirken daha kısa vadeli ve yakın çevrenizde dönen olaylarla ilgileneceksiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Dolunay sizin kardeş, yakın akrabalar, komşular alanınıza ışık tutacak. Ayrıca yolculuklar ve eğitimlerde önem kazanır. Yeteneklerinizi ve zihninizi bu dönemde analitik bir yaklaşımla kullanırsınız. Lisan öğrenmek, kitap yazmak, eleştiri yazıları yazmak, blog açmak, eğitim vermek için harika bir zaman.

2 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız aniden canlanabilir. Girdiğiniz sosyal ortamlarda ise, çeşitli nedenlerle yapacağınız harcamaların miktarlarına dikkat etmeyebilirsiniz. Giderinizi göz önünde bulundurmalı, tutumlu olmayı unutmamalısınız.

2 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 28' 18" R
Ay
İkizler
23° 34' 19" R
Merkür
Koç
24° 17' 57"
Venüs
Boğa
13° 46' 11"
Mars
Koç
07° 41' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 26"
Satürn
Balık
17° 25' 42"
Uranüs
Boğa
22° 56' 43"
Neptün
Balık
29° 12' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 41"
Lilith
Başak
24° 29' 15"
True Node
Koç
15° 08' 50"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>