Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gizliliğini gerekli gördüğünüz ilişkinizde, partneriniz oldukça inciniyor. Gerekçelerinizi yeniden gözden geçirin. Önümüzdeki günlerde ortak yaşayacağınız büyük sevinçler var.

Bir arkadaş ilişkinizde yaşadığınız hayal kırıklıkları çok belirleyici değil, işleri yeniden yoluna koyacaksınız. Tahsilat konularındaki tıkanmalar kısa vadede sizi dara sokmayacak, ama ısrarcı davranmanızda yarar var.

Beklenmedik para çıkışları olabilir, bütçenizi denk tutmanız gerekiyor. Borç ve alacak konularında size yönelik sitemleri önemsemelisiniz. Bu tavır önemli ilişkileri ayakta tutacak.

Bazı sorunların çözümünü zamana bırakmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda ve duygularınızda bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde düşüncelerinizde de bazı değişimler mümkündür. İç dünyanızda çeşitli iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Aynı anda iki ayrı konuyu düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir gün olmayacaktır. Eskiden ilginizi çekmeyen bazı konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Gizli bir iletişiminiz yada insanlardan gizleyeceğiniz bir planınız olabilir. kısa sürekli planlar yapma eğilimindesiniz. Aşk hayatınızda sizi huzursuz edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

20 Mart 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma gününe saat 11:37 itibariyle oluşacak Balık burcundaki Tam Güneş Tutulma etkileri altında adım atıyoruz. Bu Tutulma,  maddi kazanç, girişim, imajınız, hedefiniz yönünde besleyici, inancınızı yükseltici, moralinizi güçlendirici bir etkidir. İnsanlar Tutulmaları maalesef genel olarak tedirgin edici bulurlar. Oysaki her Tutulma bize yol gösteren, rehberlik eden, gelişim yönünde rotamızı belirleyen gayet kıymetli oluşumlardır. Evet hayatta zorluklar var. Ancak sahipsiz değilim diye düşünmenizi sağlayacak bu Tutulmahayatınızla ilgili konularda hırsınızı yükseltici, hedefinize varmak yolunda bir hayli istekli olmanızı sağlayacak. Rakiplerinizi devrede bırakmak istiyorsanız, onlarla tartışarak değil, bilakis ilişkilerinize dikkat ederek ilerleyebilirsiniz. Saat 12:29 Ay-Koç burcu geçişi ve saat 20:15 Ay-Satürn görünümü, bu Güneş tutulmasının iki yönlü etkisini gösteriyor. Hem kariyerimiz üzerine gitmemizi sağlarken hem de inanç gücümüzü motive ediyor. Evet, her şeye rağmen hayat güzel diyeceğiz. Bir lütuf olarak bize güzelliklerin gelmesini diliyoruz ve geleceğine dair de bir inanç geliştireceğiz. Güneş Tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,

20 Mart 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın Balık burcundaki seyri, sizi güçlü ve sosyal yaşantınızı olumlu kılıyor. Partnerinizle aranızda kişisel çekim daha güçlü bir hale gelirken, ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler gündeme kazanacak. Onunla aynı düşünceleri hissetmenize karşın, birbirinize anlatım şeklinizi çok farklı ve bu beraberliğinizi cazip hale getiriyor.

20 Mart 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

(+/- 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle aklınızda kalmış bir yere ziyaret gerçekleştirebilirsiniz. Uzun veya kısa fark etmiyor. Sadece rutinden kurtulmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Yüksek eğitim alan Yengeç'ler veya yurtdışı bağlantılı işlerle uğraşanlar ya dagörüşmesine gidecek olanlar tüm evrak, diploma, referans mektubu veya sertifikalarını tamamladıklarından ya da yanlarına aldıklarından(gerektiği zamanlarda) emin olmalılar. Zira bu alanda problemler yaşanabilir. Eğitim konularının ön plana çıkabileceği bir dönem. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Mart 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

20 Mart 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dünya... Bugün çok fazla karmaşık sorunları çözmenin gayreti içine girebilirsiniz. Yeni yatırımlar veya yeni dostlar edinerek sıkıntılarınızı kolayca aşacaksınız.

20 Mart 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızda flört teklifleri ile karşılaşabileceğiniz, devam eden ilişkilerinizde korumacı ve sahiplenen bir tavırla daha yakın ilişkiler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Aşk konusunda karamsarlık duygunuzu yenerek, kendinize duygusal anlamda şans vermeli, geleceğe umutla bakmayı tercih etmelisiniz.

20 Mart 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin sosyal yönünün güçlenmesi, günün ana konusu haline gelebilir. Yakın çevrenizle birlikte çeşitli sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Çeşitli insanlarla, çeşitli cihazlar üzerinden iletişime geçmeniz de mümkündür. (23 Temmuz-22 Ağustos) Bugün, uyum sağlamak adına, çevrenizle birlikte ortak maddi hamleler yapmayı tercih edebilirsiniz. Ancak; bu bile, bir ölçüde eleştirilmekten kaçmanızı sağlayamayabilir. Eleştiriyle karşılaşırsanız, sakince kendinizi ifade edin, suskun kalmayın.

20 Mart 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 56' 30" R
Ay
Oğlak
04° 46' 55"
Merkür
Koç
16° 24' 23"
Venüs
Koç
29° 07' 04"
Mars
Balık
28° 32' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 04"
Satürn
Balık
16° 26' 23"
Uranüs
Boğa
22° 15' 36"
Neptün
Balık
28° 51' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 21"
Lilith
Başak
23° 10' 06"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>