Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Belirtiler oldukça net. Karşı konulmaz bir aşka doğru hızla ilerliyor gibisiniz. Kendinizi karışık bir duygu yumağı içinde bulabilirsiniz. Hiç hazır olmadığınız bu durum sizi oldukça etkileyecek.

İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu günlerde yeni bilgiler kazanmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz.

Bir yakınınız tamamen sevgi kaynaklı bir sorumluluk duygusuyla sizi destekliyor. Para konularında kalıcı bir ferahlama şimdilik söz konusu değil, ama günlük yaşamınızı bir süre sorunsuz götüreceksiniz.

Tanışmadığınız yeni sorunlarla ilk kez karşılaşabilirsiniz. Sürpriz gelişmelere karşı çok ilgili yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizde genel bir hareketlenmenin olacağı ve yeni ortamlara girebileceğiniz bir gündesiniz. Beklentilerinizi yeniden değerlendirerek yaşamınızdaki öncelikleri belirlemeyi başaracaksınız. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve bu tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Ortaklaşa yapılabilecek her türlü işte başarılı olabileceğinizde bugün bireysel çalışmalar yerine grup çalışmalarını tercih etmelisiniz. Çok yönlü olarak çalışabileceksiniz başarılı olacaksınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, kariyer hayatınız, toplum içindeki konumunuzu belirleme yönünde destekleyici son bir süreçtir. Bu dönemi olumlu yönde değerlendirmek için hedeflerinizi gözden geçiriniz. Koç burcunda ilerleyen bir Güneş, ileriye atılarak kendinizi ifade etmek anlamı taşır. Belirli bir alanda odaklanarak, girişimci düşünerek kafanızın içindekileri yürürlüğe koyabilirsiniz. İş değişimi,  özgür çalışmak, kendi işinizi kurmak gibi konularda ben bu dönemde her şeyi enine boyuna düşünmenizi tavsiye ediyorum. Evdeki huzurunuzu mutlaka önemseyiniz. Çünkü işinizdeki verimlilik biraz da buna bağlı. Güneş-Koç burcu geçişini yöneten Mars, 31 Mart tarihiyle Boğa burcunda ilerlediğinde, kendiniz için ilerisi adına maddi ve manevi anlamda hedefler belirleyebilirsiniz. Saat 09:22 Ay-Jüpiter görünümü, güne başlarken işimizde başarı, maddi anlamda rahatlık ihtiyacımız bir hayli ön planda demektir.  Ne yapıp edip, bu iki konuyu bir hale yola koymak isteriz. Saat 12:57 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda sizi biraz zorlayabilir. O nedenle sakin davranmak pek kolay olmaz. Özellikle ilişkide, bir taraf baskın davranmaya çalıştığında canımız sıkılır. Sağlığımızla alakalı konulara özen göstermemizde yarar görüyorum. Saat 13:14  Ay-Uranüs kavuşumunda, bir şeyler sanki bizi peşinden koşturuyormuş gibi hissedebilirsiniz.  Hem sağlam olmasını isteyeceğiz hem de derleyip toparlarken yanlışlar yapmamak için dikkatli olmamızda yarar var. Cumartesi gününüzün  keyifli, mutlu, eğlenceli ve arzu ettiğiniz şekilde geçmesi dileğimle,    

21 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslı olmak değer yargılarınızda sapmalara neden olabilir. Bugün, aklınızı ustaca kullanmalı ve çevrenizde gelişen olaylara karşı temkinli yaklaşmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda kayda değer bir şeyler yapmak istiyor fakat karşınıza çıkan kurallar yüzünden zorlanıyorsunuz. İçsel sesinizi dinlemelisiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerleme sağlamadığını düşündüğünüz ya da artık eskisi kadar yararlı bulmadığınız konuları hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Ortaya çıkabilecek bilgi ve haberler şaşırtıcı olabilir ya da ani tepkiler(siz ya da diğerleri?) gündeme gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKAR Yengeçler platonik aşklarınızı bir kenara bırakın. Umutsuz sevdaların peşinde dolaşmaktansa gerçek sevgilere yelken açın.

21 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde bir miktar zorlanma yaşayabilir, duygusal olarak zorlanabilir, geçici bir yalnızlık hissine girebilirsiniz. 17.40 sonrasında duygusal iniş çıkışlar yaşamanız olağandır ancak bir taraftan da ilişkilerinizi geliştirebilmeniz, aşk hayatınızda uyum ve denge sağlayabilmeniz için fırsatlarınız da sözkonusu.

21 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün ana konuları, ev ve aile yaşantısıyla alakalı olabilirler. Yeni bir ev, kira kontratı, tamirat, tadilat, ince temizlik, akraba ziyaretleri veya onlarla yapılacak faaliyetler, hızla, ana temalar olarak hayatınıza girebilirler.

21 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 09" R
Ay
Yay
24° 34' 34"
Merkür
Koç
16° 13' 38"
Venüs
Koç
28° 09' 33"
Mars
Balık
27° 56' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 13"
Satürn
Balık
16° 22' 10"
Uranüs
Boğa
22° 12' 57"
Neptün
Balık
28° 50' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 41"
Lilith
Başak
23° 04' 55"
True Node
Koç
15° 27' 04"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>