Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda gereksiz sorunlar gündeme gelebilir. Daha çok hesaplı davranmayı tercih edeceksiniz ve duygularınızı ifade etmekte zorlanacaksınız. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Genel olarak bir ihmalkarlık içine girme tehlikeniz var ve bir çok şeyi size anlamsız gelebilir. Duygusal konularda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda genel olarak yoğun olacağınız ve çalıştığınız konuların üzerine tam olarak yoğunlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bazı konuları bugün sonuçlandırabilirsiniz. Ancak üzerinizde genel bir gerginlik durumu olacaktır. İş arkadaşlarınızla aranızda çeşitli gerginlikler söz konusu olabilir. Özellikle çevrenizdeki insanları eleştirmeye yatkın olacaksınız ve detaylar sizin için her zamankinden daha önemli olacaktır. Yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacağınız bir gündesiniz.

Maddi konularda dikkatli hareket edeceğiniz ve harcamalarınızda sınırlı davranacağınız bir gündesiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Bugün daha çok sabırlı davranmalı ve gelişmeler karşısında soğukkanlı tutumlar edinmelisiniz. Detaylara dikkat etmeniz sizin için önemli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Karşınıza bazı fırsatlar çıkmakla birlikte bunları değerlendirmeniz çok zor olabilir. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz, küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir.Düşüncelerinizde mantık hataları yapmaya açık olduğunuzdan yeni kararlar almamalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Koç burcu geçişi saat 01:13 itibariyle etkili olacak. Eviniz, ailevi ilişkileriniz ve duygu dünyanızla ilgili konularda, dikkatli yaklaşımlarda bulunarak, ancak kendinizden taviz vermeden bunu yapmanız yerinde olur. Başkalarının sizden beklentileri  bir hayli fazla olur. Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında hayata karşı hevesli oluşunuz, ister istemez sizi itekleyicidir. İlişki konusunda dürtüleriniz yüksektir. Aşkı doyasıya yaşamayı, doyuma ulaşmayı arzularsınız. Ancak sizi tatmin etmeyen bir durum söz konusu ise, öfkelenirsiniz. Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu, aşk hayatınız, çocuklarınız, toplumsal yaşamdaki konumunuz, mesleki sorumluluklarınız yönünde hedefler belirlemenizi sağladığını görüyoruz. Ancak çok çalışmak, mücadele etmek, yılmamak gerekiyor. Yolunuz zorlu ama aşılmayacak kadar imkansız değil. Sadece acele etmeyiniz. Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, sorumlulukların bizi nasıl da yorduğunu ve gönlümüzce hareket etmek isteğimizin önüne duvarlar ördüğünü gösteriyor. Oysaki insan bazen uzaklaşmak istiyor her şeyden ve herkesten. İşte biz de bugün, bir çıkış yolumuz var mı diye düşüneceğiz. Saat 10:44 Ay-Merkür görünümüve maddi konular üzerinde derinlemesine düşünmenin faydalı olacağını gösteriyor. Hesabı bilmekte yarar var. İletişimde daha ciddi, finansal anlamda ise ölçülü olmak gerekiyor. Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Uzaklarda, değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir. Maddi tüyolar verecek bazı kişiler maddi planlarınızda etkili olabilir. Romantizm veya sevgi temalı ilişkiler iyi hissetmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda sizden yardım isteyen yakınlarınıza bütçenizi sarsmayacak yardımlarda bulunun. Kilo sorun olan Yengeçler şimdi diyet zamanı.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinize ve yeteneklerinize sonsuz güvenin çünkü sizi göz önüne çıkaracak ve gününüzü güzelleştirecek tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Özelliklehayatınızda tatmin edici gelişmeler ve olumlu bir atmosfer hakim olacak. Maddi konularda veya kendinizi göstermek istediğiniz bir alanda bir çıkış arıyorsanız bugün size evren güzel enerjileri ile destek oluyor olacak. 19.00 sonrasında hızlı bir iletişim trafiğiniz olacak, mesajlaşma, telefon ve mail yoluyla olumlu haberleşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza her zamankinden daha çok dikkat etmeye eğilimli olacaksınız. Kötü alışkanlıkları terk etmek, sağlıklı beslenmek, spor yapmak gibi kavramlar, gözünüzde gittikçe daha da büyük bir önem kazanmaya başlayacaklardır.

21 Şubat 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 35' 30" R
Ay
Yay
16° 39' 31"
Merkür
Koç
16° 07' 13"
Venüs
Koç
27° 24' 22"
Mars
Balık
27° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 42"
Satürn
Balık
16° 18' 50"
Uranüs
Boğa
22° 10' 52"
Neptün
Balık
28° 49' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 36"
Lilith
Başak
23° 00' 51"
True Node
Koç
15° 29' 07"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>