Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi güçlü hissedeceğiniz ve duygularınızı olumlu olarak sevdiğiniz insana aktarabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi dengelemeyi başarıyorsunuz. İçinizden geldiği gibi davranmak eğilimine girebilirsiniz ve duygusal durumunuzda hoşunuza gidecek değişimler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecek şekilde olacaktır. Bazı planlarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz ve kendinizi iyimse hissedeceksiniz.

Çalışmalarınıza olumlu olarak devam edebileceğiniz bir gündesiniz ve başlattığınız bazı işleri bugün tamamlamak için elinize çeşitli fırsatlar geçecektir. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Küçük bir fırsatı iyi değerlendirirseniz sizin için çok olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. İşiniz konusunda olumlu bir gün geçireceksiniz.

Maddi konularda genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve küçük bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Elinize geçecek imkanları olumlu olarak değerlendirmeye çalışmalısınız.

İlginç ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. İletişimleriniz size şans getirici nitelikte olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme göze çarpıyor. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Sezgisel yetenekleriniz artıyor ve sezgilerinize güvenebilirsiniz. Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız.

22 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:04 Ay-Uranüs kavuşumu, Pazar günümüzün ilk etkili görünümüdür. Her türlü baskı karşısında rahatsız olduğunuzun işaretçisidir. Toplumsal kurallar, dayatmalar, kısıtlamalar,  kendinize özgü biçimde hareket edememek isyan etmenize neden olabilir. Bir çıkış yolu bulmaya ve bu baskılardan kurtulmaya çalışabilirsiniz. Saat 01:13 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda zorlandığınızı söylemek mümkün. Ancak sabırlı olmanız gerektiği için bir hayli öfke duyabilirsiniz. Konuşsam olmuyor, sussam gönlüm razı değil sözü sanki sizin için söylenmiş gibidir. Saat 02:36-23 Şubat saat 02:28 arası Ay-Boşluk etkisi altındadır. Sizi bunaltan, tedirgin eden konularda yanlış veya acil kararlar vermemek, düşünmek yararlı olur. Sizi sinirlendiren veya yoran meseleler hakkında bir daha düşünelim. Eminim ki, daha farklı açıdan ele alarak rahatlayabilirsiniz. Saat 07:13 Venüs-Mars kavuşumu gerçekleşecek. Günün en önemli enerjisi olan bu oluşum, yeni bir yere taşınma, ailevi ilişkiler, hedeflerinizi gerçekleştirme arzusu gibi geniş bir alanda önem taşıyor. Artık Yengeçler için değişim ihtiyacı bir hayli öne çıkmış durumda. Doğal olarak hırslı, girişken ve oldukça sabırsız davranmaya açıksınız. Ben derim ki, yapacağınız yenilikler veya yapmayı düşündüklerinizi gayet sakin ve akıllıca ele alınız. Bu değişimlerin sizin hayatınızda ne gibi yararları olacağını, ileride bir problem yaratıp yaratmayacağına bir bakınız. Ancak şunu belirtmeliyim ki, bencil davranmamak, problemleri çözümlemek için ılımlı olmayı da bilmek lazım. Bazılarınızdeğiştirebilir, yeni bir göreve başlayabilir,girişimlerinde bulunabilir, başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ancak bazılarınız sorunlarınız nedeniyle gerilim yaşayabilirsiniz.  Bir hayli güçlü ve bir o kadar cesur davranabileceğiniz günlerdesiniz. Ne zamandır kovaladığınız birveya bir mesele sonuçlanabilir. Yepyeni bir yola adım atabilirsiniz. Kimileri, ailesiyle ilgili biriçin harekete geçebilir veya ailesiyle arasındaki bir problemi çözmek adına bir adım atabilir. Bir kısmınız bu enerji altında, mesleki konularda artık öne çıkmak, rakiplerinizle kıyasıya mücadele etmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda patronunuzla görüşmede bulunabilir veya kendi işinizde çalışıyorsanız yeni birgirişimde bulunarak mali sorunlarınızı çözmeyi arzularsınız. Aktif, girişimci, yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebileceğiniz güzel bir gün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

22 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz gibi iki önemli parametreyi dengede tutmak olmalıdır. Akşam saatlerine doğru yaşamınızı istediğiniz gibi kurgulayacaksınız.

22 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir. Maddi tüyolar verecek bazı kişiler maddi planlarınızda etkili olabilir. Romantizm veya sevgi temalı ilişkiler iyi hissetmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

22 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ticaretle uğraşıp ortakyapan Yengeçler yeni hamleler yapmak için aceleci davranmayın. Yatırım fırsatları ayağınıza kadar gelecek biraz sabır.

22 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çocuklarınızla ilişkileriniz ve özel yaşamınızda problem olan konular daha fazla göz önüne gelirken, özellikle erkek figürlerle tartışmamaya ve bir konunun üzerine gitmemeye özen göstermeyi tercih edin, zira akşam saatlerinde olası sorunların iyileştirilmesi ve yapacağınız görüşmelerden mutlulukla ayrılacağınız bir enerji etkili olacak.

22 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişiminizde gözle görülür, ciddi ilerlemeler olacaktır. Bu iletişim yeteneğinizi konsantrasyon gücünüzle birleştirerek, elinizdeki işleri her yönden mükemmele yakın şekilde tamamlayabilir, çevrenizdeki insanlardan da takdir toplayabilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 29' 25" R
Ay
Yay
15° 19' 03"
Merkür
Koç
16° 06' 18"
Venüs
Koç
27° 16' 40"
Mars
Balık
27° 23' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 15"
Satürn
Balık
16° 18' 16"
Uranüs
Boğa
22° 10' 31"
Neptün
Balık
28° 48' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 14"
Lilith
Başak
23° 00' 09"
True Node
Koç
15° 29' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>