Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, çok kişiye özel olduğunu unutmamalısınız. Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var.

Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir. Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor.

Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu. Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor.

Abarttığınız bir sorununuz var. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızda sizi rahatsız edecek duygulara kapılabilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşiniza çikacak bir firsati degerlendiremeye bilirsiniz. Saglik açisindan hoş olmayan bazi durumlar olabilir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Duygularınız düşüncelerinizi fazlasıyla etkileyecektir. Girişimde bulunmak ve yeni kararlar için uygun bir günde değilsiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:11 Ay-Neptün faydalı görünüm etkisi altında, yeni haftaya adım atıyoruz. Bu enerji, farklı bir hayat sürdürmek ve yaşama dört elle sarılarak güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür. Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında güven duygunuz yerine gelir. Saat 10:16 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, mali yönden dikkatli hareket etmenin, fazla açılmamanın doğru olacağını gösteriyor. Elimizdekine sahip çıkmalı, kazançlı çıkacağımız hedefler belirlemeliyiz. Saat 14:17 Ay-Pluto olumlu görünümü ilişkimizin hayatımızdaki yerini, tutkularımızın kıymetini, yüreğimizin derinliklerindeki özlemlerimizi hatırlatıyor. Güce fazlasıyla ihtiyacımız olduğu bu dönemde, sevgilimizin bir güzel sözü veya karşımıza çıkacak biri, bizi yeniden canlandırabilir ve hayata bağlayabilir. Saat 16:25-24 Mart saat 15:22 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında yenilik anlamında düşünülen işlerde beklemediğiniz aksamalar oluşabilir. Genel olarak sorunlarınızı bu etki altında çözmeye  çalışmanız, gereksiz inatlaşmalara yol açabilir.  Oysaki yapılması gereken sakin olmaya çalışmaktır. Yeni haftamızın yüzümüzü gülümseten gelişmeleri, arzu ettiğimiz başlangıçları yapmamıza vesile olması dileğimle,

23 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen, iç güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Bugün Boğa'da ilerleyen Ay , ufkunuzu genişletirken, oto kontrol konusunda sizi uyarıyor. Sevdiklerinizin desteğinin önemli olduğunu biliyor ve partnerinizden ilgi bekliyorsunuz. Çevrenizle ortak bir sistem geliştirmelisiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin şikayetleri veya sızlanmaları sizi rahatsız etse bile, renginizi belli etmemenizde ve kibarca konuşup ikna yöntemiyle istediklerinizi elde etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılığa(çok harcamak, çok abartmak, çok yemek, çok hız yapmak, kibirlenmek v.b) kaçmamakta fayda var. Güneş tutulmasının yenileyici, günün destekleyici enerjisinden faydalanıp kendime bir instagram hesabı açtım. Nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum henüz, ama kolay gibi görünüyor. Günün yapıcı ve uzun vadeli işleri destekleyen etkisini ben, sizinle bu yeni sayfamı paylaşarak değerlendirdim. Sizde bugünü 17.30 a kadar bu tür işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Zira, akşam saatlerinde biraz daha fazla tembelleşebiliriz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kudret... Sözleriniz sizi oldukça güçlü kılıyor. İkna ediciliğiniz ve sevgi dolu oluşunuz karşısında insanlar duramıyor ve her istediğinizi size veriyorlar. Başarı hep sizinle.

23 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelişime, eğlence ve mutluluğa açık bir günde olsanız da, yakın dostlar, partner ve ortaklarınızla görüşmelerinizde, seyahatler ve öğretim konularında çeşitli belirsizlikler, yanılgılar yaşayabiirsiniz. Bugün kuracağınız iletişimde her şey tam olarak size söylendiği gibi olmayabilir. Bu sebeple olayları uzun vadede gözlemlemeniz gerekmektedir.

23 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bazı konularda biraz geriye çekebilir, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulabilirsiniz. Dış dünyaya açılın ve şimdikine göre daha realist bir yaklaşım benimseyin. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmemelisiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 53" R
Ay
Yay
23° 24' 03"
Merkür
Koç
16° 12' 35"
Venüs
Koç
28° 02' 53"
Mars
Balık
27° 52' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 57"
Satürn
Balık
16° 21' 41"
Uranüs
Boğa
22° 12' 39"
Neptün
Balık
28° 50' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 23"
Lilith
Başak
23° 04' 19"
True Node
Koç
15° 27' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>