Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgiliniz size karşı anlamsız hareketler sergileyebilir. Onu anlamaya çalışın ve bir kavga ortamından uzak durun çünkü sevgiliniz bu sıralar çok hassas.

İş hayatınızda çok şanssız bir gün geçireceksiniz. Tembelliğinizle göze çarpacak ve amirinizden azar işiteceksiniz. Büyük bir işi kaybedeceksiniz.

Taksitli alış-veriş ve ev masraflarınız yüzünden parasal sıkıntılar çekeceksiniz ve bir süre daha durumunuz düzelmeyecek.

Bu aralar sağlığınızla ilgili problemler gündeme geldi. Bir kaç gün daha istirahat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karamsarlığınız üzerinizde olacak. Bu yüzden gün boyunca bulunduğunuz ortamlardan ve çevrenizdeki insanlardan sıkılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak , onlarla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Bazı konularda alacağınız yanlış kararlarla ilgili sorunlar yaşamanız muhtemel. Arkadaşlarınızdan birinin sağlık problemi sizi üzebilir.

24 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:57-25 Şubat saat 06:54 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında yönsüzlük ve kimi zaman kafa karışıklığı gibi durumların oluşması mümkündür. Salı günümüz bu şekilde başlıyor ve boşluk süresince kişi baskı altında gereksiz kararlar verebilir. Ki bu kararlar daha sonra pişmanlık uyandırıcı olabilir. O nedenle olabildiği kadar sakin olmakta yarar var. Saat 16:58 Venüs-Satürn görünümü,  toplumsal veyailişkilerimizi doğru anlamda değerlendirmek, ne kadar huzurlu bir ortamda, dünyada yaşayıp yaşamadığımızı tespit etmek yönünde önem taşıyor. Sabahtan akşama kadar muhatap olduğumuz insanlar var. Aynı işyerinde çalıştığımız insanları ailemizden daha fazla görüyoruz, onlarla daha fazla temastayız. Eğer huzursuz isek, doğaldır ki, verimli çalışmamız kolay değil. Bizi rahatsız eden insanlar, şartlar yüzünden bazen ne kadar iyi niyetli olsak da belli bir mesafe koymak gereği duyuyoruz. Tabii ki bu işverenimiz veya işimizle alakalı önemli kişilerse, bu mesafeyi koymamız da mümkün olmuyor. Bu görünüm, hem özel hem de mecburi ilişkilerimizi yeniden gözden geçirme anlamında önem taşıyacak. Olgunluk arayacağız, hoşgörü arayacağız ve toplumsal hayattaki ilişkilerimizde doğallık arayacağız. Gün boyunca işlerinizi arzu ettiğiniz şekilde bitirmeniz, verimli, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

24 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz,başarınızı olumlu etkiliyor. Bugün daha detaycısınız. Yeni birprojesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla, çevrenize örnek oluyorsunuz. Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin.

24 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut anlaşmalar veya düzenlemeler üzerinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir. Dolayısıyla, rutin veya sıkıcı bazı konuları bir kenara bırakıp, ilham verici veya ilginç fırsatları yakalamaya çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

24 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyfiniz son derece yerinde ancak aklınızda bazı şüpheler var. Özellikle partnerinizle alakalı olan bu şüpheler arada keyfinizi kaçırıyor gibi.

24 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dostlarınızla eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bugün, ikili ilişkilerde ani görüşme ve haberleşme fırsatlarınız sözkonusu olacak. Aşk hayatınızda fırsatların vurgulandığı bugün,hayatınızda ani fırsatlar elde edebilir, seyahatler ve eğitimlerden yana olumlu bir gün geçirebilirsiniz.

24 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız aniden canlanabilir. Girdiğiniz sosyal ortamlarda ise, çeşitli nedenlerle yapacağınız harcamaların miktarlarına dikkat etmeyebilirsiniz. Giderinizi göz önünde bulundurmalı, tutumlu olmayı unutmamalısınız.

24 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 40' 21" R
Ay
Yay
17° 43' 59"
Merkür
Koç
16° 07' 59"
Venüs
Koç
27° 30' 32"
Mars
Balık
27° 32' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 52"
Satürn
Balık
16° 19' 17"
Uranüs
Boğa
22° 11' 09"
Neptün
Balık
28° 49' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 53"
Lilith
Başak
23° 01' 24"
True Node
Koç
15° 28' 50"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>