Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki sorunları tek başına halletmek gibi bir isteğiniz var ama sevgilinizi ezmeniz doğru olmayabilir. Bu gidişle ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yürütmek hoşunuza gidiyor fakat inatçılığınız yüzünden bazı sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Ortak kararlar almayı öğrenmelisiniz.

Alacak verecek konulardan huzursuzluk duyabilirsiniz. Bazı borçlarınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir.

Bugün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz ve sevdiklerinize karşı ilgisiz görünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için pek çok bakımdan yararlı olacak biriyle tanışacaksınız. Duygu ve düşüncelerinizi akıl süzgecinizden geçirmek için yalnız kalacağınız yerlere gideceksiniz. Yine de karar verirken veya verdiğiniz kararın doğruluğuna kanaat getirmek için ailenizle birlikte olacağınız zamanı bekleyeceksiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz saat 06:54 Ay-İkizler burcu geçişi altında başlıyor. İsteklerinizi elde etme arzusu veren ve sizi harekete geçirici olan bu enerji kimi anlarda sizi gerginleştirici bir etki de yaratabilir. Bazı durumları kafanıza takmışsanız durmadan olayları kendi bakış açınızla kurgulayabilirsiniz. Bu yüzden  içinize kapanabilir veya öfkeli bir duruş sergileyebilirsiniz. Benim tavsiyem zayıf yanlarınızı dışarıya  hissettirmeyiniz. Sırlarınızı özenle koruyunuz. Saat 14:35 Ay-Mars ve saat 17:40 Ay-Venüs görünümleri elinizden olmayan bazı durumlar, ilişki veyakonularında iki yönlü düşünmenize ve bazen de işin içinden çıkmakta güçlük çekmeye neden olabilir. Saat 15:24 Ay-Satürn karşıtlığında pek sabırlı değiliz. İnsanlar, gönlümüz, aklımız susmuyor sanki. Bir şeyler yanlış gidiyor. Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ancak çalışma ortamında veya özel hayatımızda bizi anlamadıkları gibi, üzerimizde kurdukları baskı nedeniyle bunalabiliriz. Sağlığımız için, elden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız. Çalışma ortamında özellikle buna dikkat etmek zorundayız. Saat 19:14 itibariyle İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, bilgi sahibi olmak, değişik ortamlara girerek kendinizi ifade etmek, özgür olmak ve rutin her şeyden uzak durmak istediğiniz halde, sorumluluklarınız nedeniyle bunları yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Yenilik arzunuz bir hayli yükselir.  Etrafınızdaki insanlardan, sabahtan akşama kadar aynı tempoda koşturmaktan, birilerine hesap vermekten bıktığınız halde, yaşamınız bundan daha fazlasına yapmanıza izin vermiyor gibidir. Eğitim hayatında olanlar sınavlar, tezler, ihtisas alanı gibi konular derken, şimdi bir de staj, mecburi hizmet gibi durumlarla karşı karşıya oldukları için, kendilerini bezgin hissedebilirler. Yasal konularda sorunları olanlar,bulmakta zorluk çekenler, kısaca bugün tüm burç mensupları olarak,  isteklerimiz ile dış dünyanın engelleri arasında kalabiliriz. Benim tavsiyem, elinizi eteğinizi dış dünyadan geriye çekmeyiniz,  hayata havlu atmayınız. Gelin ne olursa olsun umudumuzu kaybetmeden,  hedeflerimizden vazgeçmeden, günü kendi akışı içinde sakin, tedbirli ancak bilinçli bir farkındalık içinde geçirelim. Saat 20:06 Ay-Neptün görünümü, bir meseleyi işinize geldiği şekilde anlamak istediğinizi gösteriyor. Bunun nedeni, yaşanılanların pek de hoşunuza gitmemesi yüzünden. Ancak gerçekçi olmak zorundayız. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski konuların tekrar karşınıza çıkması konusunda şaşırabilir, bugün geçmiş hesapları ile uğraşabilirsiniz. Mesleki konularda sistemli oluşunuzu anlamak istemeyebilirler. Birlikteyaptığınız kişilerin sezgisel yeteneklerine oldukça güveniyor ve size faydası olan kişilerle çalışmak istiyorsunuz. Yakın dostlarınızdan ilginç teklifler var.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni kişiler veya yeni konular gündeminizde yer almak üzere. Bu kanallarla daha fazla ilerleme şansı da bulabilirsiniz. Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay'ın Satürn, Güneş ve Neptün'le olumsuz, Mars ve Venüs'le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars'ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Haftabaşında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün birçok sürprizle karşılaşabilirsiniz. Olabildiğinizce evinizde vakit geçirmeye çalışın. Aşk hayatınızda gelişmeler olacak. Dostlarınız sizden ilgi bekliyor onları mutlu edin. Dostunuz bugün sizi arayabilir.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızda gizli ve gizemli olan her konunun perde arkasını öğrenmek isteyecek, sizden bir şey saklanmasını asla istemeyeceksiniz. Bir şekilde her şeyin önünüze gelebileceği bugün, özellikle arkadaş çevrenizle ilgili şaşırtıcı bilgiler öğrenebilirsiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızda size yakın olan ve sizin için en büyük önemi taşıyan kişilerle ilişkilerinize fazlasıyla özen göstereceksiniz. Kendileriyle birlikte vakit geçirmek, size, arzuladığınız huzur, mutluluk ve güvenlik duygularını tattırabilir.

25 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 29' 01" R
Ay
Yay
15° 13' 42"
Merkür
Koç
16° 06' 15"
Venüs
Koç
27° 16' 09"
Mars
Balık
27° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 09"
Satürn
Balık
16° 18' 13"
Uranüs
Boğa
22° 10' 30"
Neptün
Balık
28° 48' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 13"
Lilith
Başak
23° 00' 07"
True Node
Koç
15° 29' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>