Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Randevuya giderken bile eliniz ayağınıza dolaştı. Bu paniğiniz için kendinizden nefret ediyorsunuz. Uzun bir yalnızlıktan sonra çok ilgilendiğiniz biriyle ilk buluşmanız açıkçası tam skandal oldu.

Fırsat kapanın elinde kalır, mantığıyla çalışan bencil biri sinirlerinizi bozuyor. Kendini gösterme, ön plana çıkma çabaları size iğrenç geliyor. Bugün onunla konuşma niyetinizden vazgeçseniz iyi olur.

Eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşıyorsunuz, ama dar günler dışında parayı sakınıyorsunuz. Bu anlamda para sizin için çok önemli. Bu da sizin biraz eli sıkı bilinmenize neden oluyor.

Siz acı patlıcanı kırağı çalmaz diyorsunuz, ama hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, kendinizi bir sağlık uzmanına göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta koç terazi aksında oluşacak ay tutulması nedeni ile yoğun açılar altında olacaksınız. Hayata dair birçok konuda oldukça zorlanacaksınız. Haftalardır süregelen içsel sıkıntılarınız artacak, kendinize olan umudunuzu kaybedecek ve mutluluktan ümidinizi keseceksiniz. Tüm haftanın aynı şekilde kötü geçmeyeceğinin bilincinde olarak sakin ve sağduyulu davranmaya çalışmalısınız. Aileniz sizi birçok konuda zorlayabilir. Üzülmek yerine onların davranışlarını doğal karşılamaya çalışmalısınız. Ailenizi değiştiremeyeceğinizi bilerek kendinizi de üzmemeli, onları da kırmamaya çalışmalısınız. Aile kavramı sizin için çok önemli fakat kendi hayatınıza da gereken önemi vermelisiniz. Ailevi sorunlarınızı partnerinize yansıttığınız için özel hayatınızı da kendi hatalarınız nedeni ile zora sokuyorsunuz. Eşiniz sizin ve ailenizin yanında olmaya çalışıp, elinden gelen hiçbir yardımı esirgemiyor. Eşinize gerekli özeni göstererek değerini bilmeli ve eşinizi ihmal etmemelisiniz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cumartesi  günümüz Ay-İkizler burcu geçişi altında başlıyor. İsteklerinizi elde etme arzusu veren ve sizi harekete geçirici olan bu enerji huzursuzluk da yaratabilir. Eğer bir şeylere kafanızı takılıysa, lütfen bir daha düşününüz. İyi niyetinizin kullanılmasına izin vermeyiniz. Saat 07:31 Ay-Uranüs olumlu görünümü, etrafın düşüncelerini öğrenme, insanlarla temasa geçme arzunuzun işaretidir. Geçmiş konular üzerinde mantıklı bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Bazen iki yönlü düşünmek sizi yorabilir. Böyle anlarda asıl olana odaklanırsanız dağılmaktan kurtulmuş olursunuz.Saat 20:18-4 Ekim saat 03:22  arasında, İkizler burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, bir iki konu üzerinde bir hayli kafamızı yorduğumuzu gösteriyor. Bazen mantıklı düşünüyoruz bazen de dağılıyoruz.  Böyle bir etki altında tam bir odaklanmanın sağlanması kolay değil. Hislerimizi bizi şefkatli olmaya yöneltirken, içimizdeki ses mantıklı düşün diyor. Bu gelgitler arasında karar vermek yerine, olana bitene bir daha bakmak yerinde olur. Cumartesi gününüzü keyifli geçirmeniz dileğimle,

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Endişeli olduğunuz konular olabilir. Kendinize duyduğunuz geçici güvensizlik önünüzde duran veya karşınıza çıkan fırsatları görmenizi engelleyebilir. Fırsatları yakalamaya odaklanmanız gereken hafta sonu.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda güvensizlik yaşıyor ya da endişeli olabilirsiniz. Ancak, bu tereddütlü hal karşınızda duran fırsatları görmenizi engelliyor olabilir. Gözünüzü açıp seçeneklerinizi ve fırsatları görmeye çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz. Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah. Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kafanızda pek çok düşünce ve hassasiyet söz konusu. Düşüncelerinizi biraz toparlamaya bakın.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları akışına bırakmayı deneyin. Sevdiklerinizle huzurlu gün yaşamak istiyorsanız bunu yapmanız şart. Birlikteliğinizdeki pürüzleri düzeltmelisiniz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda ve duygusal yaşantınızda kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Geçmişle ilgili yapılacak konuşmalar kafanızı kurcalayabilir. Gündeme gelecek kısa planlar sizi gereksiz yere yorabilir.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde, ailenizde, yaşadığınız alanda yapabileceğiniz ufak tefek değişiklere işaret etmekte. Yalnız evinizde minik birolarak başlayacağınız konu birden fazlaca büyüyebilir, size aşırı yorgunlukta verebilir. Aile içinde eş veya baba, erkek figürlerle tartışmaya girmemenizi öneririm. Abartmadan tabii ki iyimser tavrınızı da korumalısınız.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

3 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 31" R
Ay
Koç
10° 35' 09"
Merkür
Koç
19° 51' 27"
Venüs
Boğa
07° 31' 08"
Mars
Koç
03° 47' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 01' 35"
Uranüs
Boğa
22° 39' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 13"
Lilith
Başak
23° 55' 29"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>