Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Aşk hayatınızda ciddi bir iyileşme olacak. Yalnız partnerinizin bazı işlerini tamamlamasına olanak tanımalısınız.

Son derece hareketli ve çeşitli konulara yöneldiğiniz bir dönemdesiniz. Bugün daha çok kişisel çalışmalarınıza önem verecek,kendinizi geliştirecek yayınlar takip edeceksiniz.

Maddi konularda gelişmeler görülüyor. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda çeşitli kimselerle görüşebilir,yakınlarınızın desteğini isteyebilirsiniz.

Dikkatinizin dağınık olacağı bir dönemde bulunuyorsunuz. İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aceleci bir kişiliğiniz var. İşlerinizi bitirmek için aşırı çaba harcıyorsunuz. Etrafınızdaki insanlarında sizin gibi olmasını istiyorsunuz. Sizin gibi olmayanlara katlanamıyorsunuz. Bugün yakınlarınızla bu konuda bazı sürtüşmeler yaşayacak, verdiğiniz bir randevuya gitmeyeceksiniz. Duygusal yönden çekiciliğinizin farkındasınız ve asla flört sıkıntısı çekmiyorsunuz ama biraz da kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:06 Ay-Satürn görünümü, hem kendinize hem de başka insanlara yardımda bulunabilirsiniz. Toplu halde huzur ve sevgi bulma adına yapılan girişimler için de uygun zamandır. İhtiraslı davranmanız mümkündür, güzel dilekleriniz olduğu için bunları bir an evvel hayata geçirmek istediğinizden dolayı böyle davranmakta olabilirsiniz. Bu görünüm sayesinde kendinize daha fazla güvenirsiniz. Eğer bir şeyler canınızı sıkıyorsa ve buna dur demek istiyorsanız söylemekten de kaçınmazsınız. Bu sizin bazı iyi niyetli olmayan insanlardan koruyacaktır. Saat 08:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, işlerimizi başarıyla yoluna koymak ve güvence sağlamak arzumuzu işaret ediyor. Ancak bu kadar çabaya karşılık elde ettiğimiz paranın yetersizliği canımızı sıkabilir. Daha iyi şartlarda bir işimiz, yaşantımız olsun isteriz. Saat 21:18 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün etkisi altında, hayatın olumlu veya olumsuz halleri sizi ne şaşırtır ne de üzebilir. Çünkü kendi içinizde dengeler yerine oturmuştur. Duygusal yönden kendinizle barışık, elinizdekilerle yol alabilecek kadar güvenli bir duruşunuz vardır. Sanki bugün huzur ve sükuneti aramak için doğmuş gibisinizdir. Olabildiğince sakin ve ılımlı bir şekilde hedeflerinizi gözden geçirebilir, umutlarınızı yüreğinizde taze tutmaya çalışabilirsiniz. Maddi kazanç elde edebilmek adına yapılacakları, kurulması gereken irtibatları, ilişkide bulunmanız gereken insanları kafanızın içinde tasarlamaya çalışabilirsiniz. Gönülden sevgilerimle,

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gün içerisinde yaşayacağın sürpriz gelişmeler keyfini yerine getirebilir. Evinde ya dayerinde görünce çok sevineceğin biri seni ziyarete gelebilir. Öğlene doğru ruh halin değişiyor. Bir işe odaklanmak daha kolay olacak. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle aranızda kıskançlık krizi yaşanabilir. Çok sevdiğin birine ufak bir jest yapıp, güzel bir hediye alabilirsin. Bulunduğun ortamlarda yeni kişilerle tanışabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Yengeç burcuysan, bambaşka bir alana ya da sektöre yönelik çalışmalara dâhil olabilirsin. Üzerindeki yorgunluğu atmak adına, evde dinlenmeyi tercih edebilirsin.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borçlarınız ve alacaklarınızla ilgili konular hesaba katmadığınız durumlar yüzünden istediğiniz gibi işlemeyebilir. Ancak yine de her şeyin üstesinden gelebilecek bazı fırsatlar elinize geçtiğinde bunları da kendi yararınıza çevirmeyi başarabileceğiniz gözüküyor.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ve arkadaşlarla bir arada olmak sizi canlandırabilir. Aynı zamanda parasal açıdan ilginç olanaklar üzerinde durabilirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi seven ama tutucu aşk karşısında ne yapacağınız şaşırmış durumdasınız. Sizi çok seven partneriniz olduğu için şanslı olduğunuzu düşünün. PARA: Aileniz içinde parasal meselelerinin artış gösterdiği bugünlerde sizler biraz vurdumduymaz tavırlar sergiliyorsunuz. Tutumlu olmalısınız. SAĞLIK: Gece geç saatlere kadar çalışarak para kazanacağım derken bedensel yorgunluğunuz artmaya başladı. Kısa bir dinlenmeyi hak ettiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle vakit geçirmek sizin için önemli olurken, kafanızın bir yandan daha somut işlerle uğraşması, geçirilecek vakitten tam anlamıyla keyif almanızı engelleyebilir. Kafanız hızlı çalışıyor ve siz hep bir çözüm peşindesiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk günü gelecekle ilgili hedeflerinize odaklanırsınız. Geleceğe karşı güven ve huzurla bakmak istersiniz. Arkadaşlarla yemek içmek, fikir alışverişinde bulunmak, seyahate çıkmak ve ortak gelir fırsatlarını değerlendirmek için güzel bir gün sizi bekler. Ayrıca çocuğunuzun geleceğini şekillendirmek için de harekete geçme zamanı.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 58"
Ay
Kova
21° 31' 28"
Merkür
Koç
17° 44' 15"
Venüs
Boğa
03° 20' 09"
Mars
Koç
01° 11' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 00"
Satürn
Balık
16° 44' 27"
Uranüs
Boğa
22° 27' 21"
Neptün
Balık
28° 57' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 55"
Lilith
Başak
23° 32' 53"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>