Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kolay bitirip kolay unuttuğunuz geçmiş deneyimleriniz, insanların size ilişki konularında çok güvenli bakmamasına neden olmuş gibi. Aşk ilişkilerinizdeki bu imajı aceleyle değiştirmelisiniz.

Bugün sıradan gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir toplantının bugün en kazançlı kişisi olabilirsiniz.

Para idaresi konularında eleştiri almadığınız insanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız. Karlı yatırım diye savunduğunuz her harcamanın altında özel zevkleriniz var.

Kolay alevlenen kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir. Çok soğukkanlı karşılamanız gereken, çok yararlı eleştiriler alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizi tek, tek ele aldığınızda ulaşılmaz şeyler olmadıklarını göreceksiniz. Onları ya hep, ya hiç mantığıyla karşınıza koymanız, bir hayalci olduğunuz, aslında bir hedefinizin olmadığı düşüncesi uyandırabiliyor. Her akşam yeni, yeni insanlarla tanışmalar, yaşamınızı renklendiriyor. Bu insan çokluğu içinde, köklü ilişkilerinizi bir sınırda tutma kararlılığınız pek anlaşılır değil.

4 Ocak 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 09:34 Ay-Mars zorlu görünümü, mücadele verdiğimiz para, ilişki, hayata dair olan her şeyde kendi arzularımızı mutlak kabul ettirme isteğimizdir. İhtiraslı ve asla vazgeçmeden bir şeylerin kendi eksenimizde dönmesini bekleriz. Bu kazanmak dürtüsüdür. İlişkilerde de, kazançta da, reel hayatta da göze çarpar. Tabii ki bu arzuların sağlıklı bir şekilde ifadesi önemlidir. Saat 10:16 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde paranın rahat bir yaşam sürmedeki önemini bilerek geleceğe dönük düşünürsünüz. Finansal açıdan güçlü olmak ve bu gücü elde etmek adına hareket edersiniz. Sizin için kazanmak, kazandığınızla güzel bir hayat yaşamak önemlidir. Saat 11:34 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimizi mutlu etme çabamızı, bu yöndeki harcamalarımızı gösteriyor. Bu çocuklarımız olabilir veya sevgilimiz. Ancak abartıya kaçmamakta bunun ayarını yapmakta yarar var. Kimi Yengeçler böyle bir etki altında fazla para harcayabilir. Ölçüyü kaçırmayalım. Saat 18:52 Ay-Merkür görünümü, maddi bir konuda verilen kararın işaretçisidir. Bu işe girmek, yeni bir projeye başlamak, sağlıkla ilgili bir kontrolden geçmek, işlerimizi yoluna koymak olabilir. Uzun zamandır düşündüğümüz bir şeyi yürürlüğe koyabiliriz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Ocak 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlık sorunlarını ertelememelisin. Anneni yakından ilgilendiren enteresan haberler alabilirsin.

4 Ocak 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Borçlarınızı öderken bir hayli zorlanabilirsiniz. Yeni mali düzenlemeler oluşturmak isteyebilirsiniz. Tabii her şey gücünüz dahilinde olmalı.

4 Ocak 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular veve para konularında oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Harcamalar gündeme gelirken, lükse ve biraz da gösterişli eşyalara, giysilere, aksesuarlara para harcayabilirsiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızı ilgilendiren konularda üzerinde durmanız gereken tüm detayları belirleyebilir ve yaşadığınız sıkıntıların arkasında ki gerçeği fark edip olumsuzlukları ortadan kaldırabilirsiniz.  Gökyüzü sizi desteklerken hukuksal ve kanuni konularda haklarınıza sahip çıkarak hareket edin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgili ile tartışmalar söz konusu olabilir. Bu durum kendi ailenizle beraber olduğunuz insanın anlaşmazlıklarından kaynaklanabilir. Aradaki saygı sınırını hatırlatmanız her iki tarafı da kendine getirecektir. Öfkenizi kontrol etmeye çalışın ve bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın. Aksi halde daha da hiddetlenebilir ve geri dönüşü olmayan ani kararlar alabilirsiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hırslı taraflarınız parasal konularda acele kararlar almanıza neden olabilir. Harcamalarınızı gerçek isteklerinize göre yapmaya çalışın. İş alanlarınızda esnek olacaksınız.

4 Ocak 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeş ve yakın akrabalarla eleştirel diyalog içinde kalıp pek çok işi tamamlayabilirsiniz. Taşınma, araba alım satımı gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Kazalara ve sakarlıklara açık bir gün acele işe şeytan karışır, sakinliği elden bırakmayın. Herkesin annesi olma şansınız yok bunu da aklınızdan çıkarmayın. Hayatta kimleri koruyup, kollayacağınızı bilmelisiniz. Sınırınızı çizin.

4 Ocak 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

4 Ocak 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>