Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda kafanızdaki çelişkiler sürmekte. Sevgilinize karşı nasıl davranmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Onu sevdiğinizden bile emin değilsiniz. Sanki ilişkiniz bir alışkanlık oldu. Bunun farkında olmanız sizi sevgilinizden soğutuyor.

İş yaşantınızda bazı beklentilerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle katılacağınız birtoplantısından beklediğiniz sonuçlarla ayrılmak sizi çok mutlu edecek.

Para konularında oldukça akıllıca davranıyorsunuz. Paranızı nasıl kullanacağınızı ve harcamalarınızı nasıl yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Bu yüzden bu günlerde parasal konularda oldukça rahatsınız.

Bugün özellikle arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İçinde bulunduğunuz ruh hali onlarla aranızın bozulmasına sebep olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok renkli bir kişiliğiniz var ve birden fazla konuya aynı anda ilgi duyabiliyorsunuz. Aynı zamanda ilgi duyduğunuz konulardan çok çabuk sıkılıyorsunuz. Bugün yaptığınız işten, çevrenizdeki insanlardan sıkılacaksınız. Kaçmak uzaklaşmak isteyeceksiniz. Bugün sizi arayan ve sizinle buluşmak isteyen arkadaşlarınızı geri çevirebilir, aile büyüklerinize karşı sert davranabilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:50 Ay-Jüpiter karşıtlığı, sahip olduğumuz ne varsa, bunu başkalarıyla paylaşmaya hazırız. Ancak diğerlerinden de bunu bekleriz. Huzur, güvence olguları ve maddi-manevi paylaşım bizim için önemlidir. Saat 03:48 Ay-Neptün görünümü, refah bir yaşam sürmek, güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür. Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirmede güven duygunuz yerine gelir. Saat 09:58 Ay-Merkür görünümü, proje ve planlarımızı hem kazanç hem de güvenilirlik çerçevesinde gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Soru işaretleri ve belirsizlik içeren bir şeyin içinde yer almamalıyız. Saat 10:03 Ay-Pluto görünümü, güven olgusunun ilişkilerde bizzat önemli olacağını, sizin de buna göre kararlarınızı vereceğinizi işaret ediyor. Değerleri koruma altına alacaksınız. Güven ve huzur veren kişilerle olmak, bağlantıda bulunmak isteyeceğiz. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularla ilgili güzel haberler duymaya hazır ol! Hiç beklemediğin bir kaynaktan eline iyi miktarda bir para geçebilir. Kalabalık arkadaş gruplarında bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Keskin çıkışlar yapmadan önce duygularını kontrol etmende fayda var. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle ilginizi çeken bir kursa yazılabilirsin. Bugün aynı zamanda manevi duygularının yeniden canlanması için hatıralarına sarılabilirsin. Akşamüzeri uzun süredir görüşmediğin arkadaşınla görüşebilir, eğlenceli bir sohbet gerçekleştirebilirsin.

5 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz sayesinde yapmak istediğiniz birile ilgili önemli destekler alabilir ve görüşleri sayesinde farklı fikirler edinebilirsiniz. Yakın bir dostunuzun daveti üzerine gideceğiniz bir ortam sizlere keyifli anlar yaşatabilir.

5 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek yönünde tam bir karara varmak hemen mümkün olmayabilir. Bugün elinizdeki olanaklar üzerinde daha çok düşünmelisiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELİRİNİZİ ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşmayı karara bağlayacaksınız. Yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştıracak. Ona direkt sorular sormaktan kaçının.

5 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal olabileceğiniz bir gün. Daha önce karar veremediğiniz konu hakkında yeni gelişmeler olduğunu anlayacaksınız. Parasal konular canınızı sıkabilir fakat, bunların üzerinde fazla durmayacak ve seyahate çıkacaksınız.

5 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte keyifli ortamlarda bulunup sosyalleşmek bugün iyi gelecek. Düşüncelerinizi paylaşmak, hedeflerinizden, amaçlarınızdan söz etmek ve bunu içinde güzel sofraların olduğu rahat ortamlarda yapmak isteyebilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim duyarlı kimliğinizi daha fazla ön plana çıkarır.Ayrıca yaşam felsefenizde derin dönüşümler yaratacak öğreti ve uygulamalarına açık bir gündesiniz. İçinizde taşıdığınız sevgi prensibini kolektif bilinçle buluşturacağınız bir gün. Koşulsuz sevgiyle bütünleşmek sizi mutlu eder.

5 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. Fakat karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin. Kafanızda birtakım yatırım planları var. Bunlardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz

5 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 12"
Ay
Kova
26° 55' 32"
Merkür
Koç
17° 56' 17"
Venüs
Boğa
03° 48' 23"
Mars
Koç
01° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 22"
Satürn
Balık
16° 46' 25"
Uranüs
Boğa
22° 28' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 12"
Lilith
Başak
23° 35' 26"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>