Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni burnunda bir aşık olarak,sevgilinizi gördükçe aşırı heyecanlanıyor ve onu düşünmeden bir saniye bile geçiremiyorsunuz. Bu hallerinizde arkadaşlarınız arasında espri konusu oluyor. Herkesin arzuladığı bir konumdasınız bütün güzelliğini sonuna kadar yaşamaya bakın.

Yeni konulara ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Kariyerinizle ilgili çalışma ortamına kavuşabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini aldığınız aldığınızı hissedeceksiniz.

Akrabalarınızla aranızda bir miras çatışması yaşayabileceğiniz bu günlerde sinirleriniz daha sağlam olmalı ki onlarla mücadele edebilesiniz.Bu çatışmalardan hernekadar istemesenizsde uzak kalamayacağınızı bilin.

Elde ettiğiniz imkanları çekemeyenler var. Uyanık olmalı kasıtlı yönlendirişlerden etkilenmemeli kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişteki birtakım olumsuzluklara karşı, olması kaçınılmazdı düşüncesiyle kendinize yönelik bir korumacılığınız var. Kuşkucu özellikleriniz bugünlerde size radikal kararlar aldırabilir. Umut beslediğiniz son gelişmeler beklentilerinizden farklı olsa da, bunun şimdilik önüne geçilmez olduğunun farkındasınız.

5 Şubat 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  saat 02:44  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyen Ay, eşinizle yakından ilgilenme, işinizle alakalı konulara ağırlık verme anlamında önemlidir. İlişki meselelerinde kendinizi baskı altına alınmış gibi hissedebilirsiniz. Eğer sorunlarımız varsa bunları mutlaka çözmek istersiniz. Bu etki altında,  geleceğe dair planlarımızı yaparız. Burada esas olan güvence duygumuz. Umutlarımızın boşa çıkmamasını istiyoruz. Saat 18:24 Ay-Neptün olumlu görünümü, sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Kişi bu enerjinin etkisi altındayken gördüklerinden ziyade görmek istediği şekilde bir dünyada yaşamayı arzulayabilir. Tabii ki bu durum eğer sakıncalı bir yola sapmasına neden olacaksa dikkatli olmakta fayda vardır. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle, Can-ı gönülden  sevgilerimle,  

5 Şubat 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilikte eşler tutkulu olmaya başlarlar ve eşinizin hissettiği tutkulara cevap veremiyorsanız büyük kavgalar edebilirsiniz. Eşiniz kendini çok güçlü hissedecek ve bu gücünün takdir edilip övülmesini sizden talep edecektir. Birbirinizin canını acıtmak yerine konuşmaya ve uzlaşmaya çalışmalısınız.

5 Şubat 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç sesinize kulak vererek, aslında tereddütleriniz olmasına rağmen, bazı konularda harekete geçme zorunluluğu hissedebilirsiniz. Aslında, kendinizi baskı altında hissetmemeli ve emin olmadan hareket etmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önümüzdeki bir haftalık süreçte, tutkulu ilişkiler, cinsel çekim, romantizm ve yüksek yaratıcılık ön planda. Maddi anlamda ani gelişmeler söz konusu olabilir veya maddi konularda büyük adımlar atma hissi hakim olabilir, ama çok fazla risk almamak lazım. Aşk hayatımız açısından bakıldığında sıra dışı günlerde olduğumuz söylenebilir. Farklı şeyler denemek isteyeceğimiz, günlük işlerimizde dahi olsa, farklılığa önem vereceğimiz günlerdeyiz. Zaman zaman olumsuz durumlar oluşabilir, ama genele odaklanalım ve pozitif olalım. Somut şeylere odaklanmayı unutmamamız ve gerçekçi olmamız gerektiğini hatırlatabilecek bir gün. Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı da tedbirli olmamız gereken birkaç günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Şubat 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işler sizi uğraştırabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamakta sıkıntı duyabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmanızda fayda var. İçinize kapanabilirsiniz

5 Şubat 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmalısınız. Katılacağınız her yeni etkinlik yada öğreneceğiniz uğraşılar sizi birazda olsa rahatlatacak.

5 Şubat 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

5 Şubat 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklı bir işiniz varsa küçük sorunları görmezden gelebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla duygularınızı paylaşmak ilişkinizi tazeleyebilir. Güçlü duygularınızı iyi kontrol etmeye çalışın.

5 Şubat 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızdaki ilişkiler çok sıcak ve keyifli olacak. Dikkatinizi isteklerinize yöneltmeyi başaracak ve kararlı çalışmalar yapacaksınız. Hemhem de aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olacak.

5 Şubat 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin duygusal yönünün herşeyin önüne geçmesi mümkündür. Bu durum sizi, çevrenize karşı da oldukça duyarlı hale getirecektir. Kendi içinizde huzurlu olabilmek için, girmeyi düşündüğünüz ortamları da sakin ve sessiz olanlar arasından seçmeli, gergin atmosferden kaçınmalısınız..

5 Şubat 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>