Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir. Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler ve duygusal sorunlar yaşanabilir. Hassasiyetiniz artıyor ve iç dünyanızda çeşitli çelişkiler yaşayabilirsiniz.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz.Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

Maddi konularda bazı ortak kazançlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz ancak kararlarınızı netleştirmeden önce tüm ayrıntıları gözden geçirmelisiniz.

Bugün çevrenizdeki insanlara karşı aşırı baskıcı tutumlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın ilişkide olduğunuz biriyle aşırı bir duygusallık içindesiniz. Bu ilişkideki abartılı beklentilerde tümüyle verici konumundasınız. İç hesaplaşmalarınızda, arada bir de olsa kendinize yönelik haksız cezalandırmalarınız oluyor. Bugün, özel görüşmelerdeki risk unsuru ciddi boyutlarda. Erteleme şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:03 Venüs-Uranüs mücadeleci görünümü, bir yandan mesleki-ailevi ve toplumsal konulardaki yeniliklerin işaretçisi olup diğer taraftan sizi güvenilir bir şekilde destekleyecek bir eşe duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Kişi dış dünyada yeni bir sayfa açmaya hazırlanırken, eğer ilişkisinde mutsuz ise tabii ki keyifsizlik duyabilir. Kimileri için bu enerji, hayatına aniden giren bir kişinin göstergesidir. Saat 07:59 itibariyle, Kova burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında,  güven duygunuz yükseliştedir.  Güzel konuşma ve yazma yeteneğiniz, teknolojik konularda bilgilenme hevesiniz, dış dünya ile temasınız gün boyunca ön plandadır. İletişim kurmak sizin için gayet değerlidir.  Yeni şeyler keşfetmek ve öğrenmek peşinde olursunuz. Çevrenizdeki dünya ile ilgili her şeyi keşfetmek arzunuz yoğunlaşır. Okumayı ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmayı arzularsınız. Hazırcevap haliniz gözlerden kaçmaz, iyi bir öğretici ve konuşmacı olarak çevrenizde dikkat çekersiniz. Saat 14:08 Güneş-Mars görünümü, geçmişte yaşanılan zorlu tecrübeleri unutmadan yeniye yer açma isteğimiz ve mücadelemizin işaretidir. Baskılardan, engellemelerden, birilerine, bir şeylere uyarak yaşamaktan yana değiliz. Belki de zincirleri kırma zamanımız geldi. Zorluklar olsa dahi, en iyisi yeniye yer açmak diyorsanız, bu görünüm rehberinizdir. İster ilişki,ortaklığı ve aşkta olsun, bu görünüm size hadi diyor, geçmişi geride bırakıp yeniye yer aç artık diyor. Buna hazır olanlar için gayet olumlu bir görünüm diyebiliriz. Saat 17:01 Venüs-Mars görünümü, size destek olacak kişilerin ve inandığınız yola olan güveninizin işaretçisidir. İlişki hayatınızla ilgili yeni gelişmelerin, tutkuların, köklü ve sağlam bir temel için elinizden geleni yapmanın işaretçisi olar bu görünüm gayet olumludur.

7 Şubat 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Huzur aradığınız bir dönemdir. Belki bu huzur arayışı ile kısa bir tatil yapmak isteyebilirsiniz. Ciddi çalışmaktan daha çok kafa dinlemek istenir. Sorunlu kişilerden ve sorunlardan kaçış görülür. Aynı zamanda sezgilerde aşırı güçlenir, yol gösterici rüyalar ortaya çıkar.

7 Şubat 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonunda, daha sakin planlar yapmak veya yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendinizi baskı altında hissetmemeli ve emin olmadan hareket etmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkilerde gergin, agresif tutumlardan uzak kalmayı başarabilirsek, romantizmin ve tutkuların hakim olduğu bir hafta sonundayız. Ancak, ani gelişmeler veya ani tepkiler ilişkilere zarar verebilir. Aşk hayatımızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda ani kararlar almaktan çekinmeliyiz. Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren, beş gün boyunca, düşüncelerimiz zenginleşiyor, önemsediğimiz alanlarda ilerleme kaydetmemizi sağlayacak girişimlerimiz veya görüşmelerimiz olabilir. Alışılmadık işler, farklı yaklaşımlar veya özgün çalışmalar ya da özgün dokunuşlarımızı yansıtabileceğimiz konular ön plana çıkabilir. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Yaratıcılığımız yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarının duygularına daha açıksınız ancak bir yandan da gereksiz endişeler içine girmemeye bakmalısınız.

7 Şubat 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ bazı değişiklikler yapmaya zorlayan durumlar olabilir. Artık daha ciddi konular ilginizi çekiyor. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişimi değiştirebilir.

7 Şubat 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda birtakım güzel tekliflerle karşılaşmanız söz konusu. Yakın çevrenizle beraber iyi bir şekilde organize olarak, sevdiğiniz insana güzel bir sürpriz yapabilirsiniz ya da onun tarafından size sürpriz yapıldığına şahit olabilirsiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız haber keyfinizi yerine getirecek. Duygularınız ve moraliniz yüksek. Sevdiğinize gösterdiğiniz anlayış, onu çok etkileyecek. Size karşı hissettiği duygularını açıklayabilir. Böylece beraberliğiniz çok daha güçlü ve yoğun olabilir. Farklı istekler içinde bulunabilirsiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreye karşı olan duyarlılığınızın artacağı bir gün içinde olduğunuzdan, girdiğiniz ortamları dikkatle seçmeli, negatif titreşimlerden uzak durmalısınız. Dış dünyadaki olumsuz hava tamamen içinize yansıyarak iç dünyanızda da huzursuzluğa neden olabilir.

7 Şubat 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 40" R
Ay
Oğlak
15° 47' 20"
Merkür
Koç
16° 38' 53"
Venüs
Boğa
00° 08' 10"
Mars
Balık
29° 11' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 30' 48"
Uranüs
Boğa
22° 18' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 09"
Lilith
Başak
23° 15' 36"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>