Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissetmenize rağmen küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz insanla aranızda sizi rahatsız edecek konular gündeme gelebilir ve gerginlikler yaşamanıza yol açabilir. Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. Alacağınız kararlarda soğukkanlı olamaya çalışmalısınız. Bazı beklentilerinizde gecikmeler olabilir.

İş yaşamınızda genel olarak yoğunluk yaşayacağınız ve bu yoğunluğun size strese sokacağı bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda bazı gerilimler ortaya çıkabilir ve bunlara karşı sert tepkiler göstereceksiniz. İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Bugün yeni bir konuda girişimde bulunmayın.

Maddi konularda daha çok hesaplı davranmanıza rağmen beklemediğiniz bazı masraflarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle ihtiyaçlarınız ön plana çıkacak ve masraflara girmenize yol açacaktır.

Beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Bütçenizi kontrol ederek harcamalarınız ile ilgili gerekli planlamaları yapabilirsiniz. Dış görünüşünüz veya bazı heyecanlı konular ile ilgili planlamalarınız olabilir. Size pozitif etkisi olacak bilgiler alabilirsiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, birikimlerinizin değerlendirilmesi anlamında etkili olduğu gibi, borçların bitirilmesi, rahatlatılması arzumuzun işaretçisidir. Bu Yeniayda önemli olan,veya özel ortaklıkların, mülk anlamındaki paylaşımların, kredi alımlarının akıllıca gözden geçirilmesidir. Başkalarına inanıp veya güvenip yola çıkacak şekilde plan yapmak doğru olmaz. İlişkinizdeki problemleri çözmek dururken, yeni bir arayışa girmek, kesip atmak iyi bir karar olmaz. Yeniayın görünümlerini incelersek, hangi konuda destekleneceğinizi veya zorlanabileceğinizi anlayabiliriz. İlk görünüm, Merkür-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Partnerinizle veyaortağınızla yapacağınız görüşme, ilerisi adına yararlı olabilir. Evlenmek, nişanlanmak veya sorunları çözmek mümkündür. Ay-Uranüs görünümü, duygularınızı, isteklerinizi net olarak ifade etmenizde yardımcıdır. İş veya özel hayatınızda yenilik ve değişim arzularsınız. Şu andaki durum sizi tatmin etmiyorsa bu durumu çözüme kavuşturmak için harekete geçersiniz. Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünüm, gücünüz yükselişidir. İsteklerinizi elde etmek için elinizden geleni yaparsınız. Haksızlığa gelemezsiniz. Kimsenin sizi üzmesine, yok saymasına izin vermezsiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oğlak burcundaki gezegenlerin güçlü kavuşumu kendinizi bulma, yaşamın sırlarını çözmek adına ilginizi çeken konuları hayat felsefesi haline getirirsiniz. Kendi hikâyenizi yeniden yazmaya başlarsınız. Zaaflarınızın farkına varma ve bu zaafların kişinin yaşamınızda olumsuzluklara sebep olacağını idrak ederek aniden vazgeçersiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için bir şeyler yapmalı, ihtiyaçlarınız ve istekleriniz için harekete geçmelisiniz. Başkalarının isteklerini kırmamak için kendinizden ödün vermemeli ve kendinizi sıkıntıya sokmamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni Ay bugün Kova burcunda meydana geliyor. Bu da elektrik ve elektronik, teknolojik, bilişim veya uzay ile ilgili konularda yeni durumlara ve yeniliklere destek oluyor. İnsancıl tarafımız baskın olacak. Belirttiğim konularda hayatımıza yenilikler girebilir, yeni teknolojik cihazlar edinebilir veya kullanmaya başlayabilir, yeni bir web sitesi, blog, Instagram hesabı edinebiliriz. Bu 10 günlük süreçte yeni fikirlerle ilgi odağı olabilir, daha fazla sosyal ilişki geliştirebilir veya ihtiyacı olan kişilere yardımlarda bulunabiliriz. Fakat dün de belirttiğim gibi ufak kazalara ve sakarlıklara karşı tedbirli olunmalı bu süreçte. Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir. Kalp ve akıl arasında kalınabilir. Karar verirken ve hareket ederken duygularımız ve mantığımız farklı yönlere gidebilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumayı unutmayın lütfen... Hepinize keyifli günler günler. Sağlık ve sevgi ile kalın...

8 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişelendiren konularda ani olaylar yaşanabilir. Kriz yaratan durumlar karşısında daha sakin kalmalısınız. Ortak para konularında yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Yeni yatırımlar için hırslı davranabilirsiniz. Finansal konularınızdaki anlaşmazlıkları çözmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar olabilir.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinizdeki baskıdan rahatsız olmuş gibisiniz. Kimsenin size ne yapacağınızı söylemesinden hoşlanmıyorsunuz. Bu günlerdeyükünüz oldukça fazla.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para alanlarınızda önemli kararlar ve başlangıçlar karşınıza gelebilir. Kredi ve banka işlemleriyle ilgili her tür konudaki önemli adımlarınızı yeniay sonrası atmaya özen gösterin.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanları, vergi, borçlar, krediler ve başkalarının maddi kaynakları ile ilgili konularda yeni görüşlere başvurabilir, teknik alt yapısı sağlam başlangıçlara yönelebilirsiniz. Özel ilişkiniz ve ortaklığınızla ilgili baskıcı diyaloglar, kıskançlıklar ve hararetli tartışmalar meydana gelebilir. Evlilik kurumu ve çocuklarla ilgili konularda gerginlikler oluşabilir. Adil ve hümanist davranmalısınız. Genel olarak ise; hafta başında bu Ay gününde saat 16:38'de, 19 derece Kova burcunda yeni ay gerçekleşiyor. Mars'da yeni aya kare adını verdiğimiz mücadeleci bir açı yapıyor. Dolayısıyla oldukça dinamik bir yeni ay bu. Güçlü, yaratıcı fikirler ortaya koyma şansımız var. Kendi düşüncelerimize, ilkelerimize önem vereceğiz. Fikirlerimizi kabul ettirmek için mücadele edebiliriz. Sosyal bağlar kurmak, arkadaşlıklar başlatmak için uygun bir gün. Rasyonel yanımızla sezgisel yanımız arasında ikilem oluşturan duygusal karmaşa yaşayabiliriz. Akıl ve mantığı ön plana çıkaran bir tutum sergilemek isterken, iç sesimiz bize başka bir şey söyleyebilir. Web sitesi veya sosyal medya ağı gibi ortamlarda yenilikler yapabiliriz. Bir dava konusu varsa, mahkemede hak aramak ve haksızlığı gidermek için yetkili kişilerle veya kurumlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Bilimsel düşünce ön planda olacaktır.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir türlü karar veremediğiniz konularla ilgili çok hoş gelişmeler meydana gelecek. Ancak, karar vermek için henüz erken. Yakın akrabalarınız ve dostlarınızın desteğini alabilirsiniz. Enerjik ve istekli davranacaksınız.

8 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 16" R
Ay
Oğlak
15° 41' 45"
Merkür
Koç
16° 38' 45"
Venüs
Boğa
00° 07' 39"
Mars
Balık
29° 10' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 31"
Satürn
Balık
16° 30' 46"
Uranüs
Boğa
22° 18' 24"
Neptün
Balık
28° 53' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 08"
Lilith
Başak
23° 15' 33"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>