Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Baskıcı Olabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, Akrep burcu aşk ve ilişkilerde daha sabırlı olmanız gerektiğini vurguluyor. Duygularınızı etkileyebilecek durumlardan uzak durmanız önemli. Hislerinize verdiğiniz önemi partnerinize de açıkça gösterdiğiniz sürece, ilişkinizde daha sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz. Bu dönemde kontrolünüzü korumanız gereken bir süreç içerisindesiniz.

İş ve kariyer alanında, Akrep burcu bugün daha dikkatli ve kontrollü olmanız gerektiğini belirtiyor. Mesleki hedeflerinize ulaşmak için kendinize güvenmeniz önemli. Ayrıca, istenmeyen sorunları çözme noktasında aktif bir rol oynamanız gerekebilir. Sıkıntılardan kurtulmak için gerekli adımları atmalısınız.

Bugün, Akrep burcu maddi durumunuzda gelir ve gider dengenizi zorlamaktan kaçınmalısınız. Bulunduğunuz finansal duruma uygun hareket ettiğiniz sürece, her şeyin daha iyiye gitmesi mümkün. Hatalardan kaçınmanız ve dikkatli bir planlama yapmanız yararınıza olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parayı yönetmekle ilgili kaygılarınız olabilir. Güvendiğiniz kişilerden, büyüklerinizden, tecrübeli uzmanlardan yardım isteyin. Kolay elde etmediğiniz hiçbir şeyi, hırsınız ya da endişeniz yüzünden heba etmemelisiniz.

10 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal ilişkilerinizde belirli konularda sabırlı olmanız gerekebilir. İletişim hatlarınızı açık tutarak, anlaşmazlıkları çözmede anlayışlı ve uzlaşmacı olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulmanız, günü daha pozitif ve verimli bir şekilde geçirmenize yardımcı olacaktır. Sağlık açısından ise, fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız, günün stresini atmanıza ve yenilenmenize yardımcı olabilir.

10 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mevzu işlerin olduğunda bildiğini okumaya niyetlisin. Kuralları artık kendin koymak isteyebilirsin. Belki de düzene girmenin tam zamanı diye düşünürken dışarıya yansıtma şekline dikkat etmelisin. Uzun zamandır yurtdışında yaşıyorsan, memleket özlemin artıyor. Kardeşler arasında anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Sağlık konularındaki ihmallerin kendini hatırlatacak.

10 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza faydalı insanlarla ve konularla ilgilenmek, öğrendiklerinizi uygulamaya koymak size iyi gelecek. Sosyal yaşantınıza daha fazla yer vermek ve iş-özel hayat dengesini iyi kurmak önemli olacak. Gereksiz kaygılardan ve manipülatif düşüncelerden arınmak için uygun bir dönemdesiniz.

10 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz işlerde rahatlıkla kullanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Teknik konularda hareketli zamanlar yaşanabilir. Sakin olmaya çalışın. Gün içinde duygusal kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

10 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar orta tempolu egzersizler size iyi gelecektir ayrıca kendinizi maddi anlamda da daha bereketli ve rahat hissedeceksiniz.

10 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bıraktığınız intibayı değiştirmek, iyileştirmek isteyebilirsiniz. Bunun için bir adım atmanız gerektiğinde gururunuz hislerinizi karşısına alabilir. Kendinizi bu savaşın ortasında bırakmayın, ihtiyacınızdan ve isteklerinizden emin olarak ilerleyin.

10 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, gün dinamik bir eylem için can atarak başlasa da ilerledikçe sakinleşmek için çok daha uygun hale geliyor. Rahatlatıcı aktivitelere odaklanma eğilimindesiniz ve doğal yeteneklerinizi kullanma, ifade etme veya paylaşma konusunda kendinize daha fazla güveniyorsunuz. Ayrıca bağ kurma konusunda güçlü bir konumdasınız. Son zamanlarda başladığınız arayışlar artık ivme kazanıyor ve yeni girişimleri ilerletmek için doğru bilgileri buluyorsunuz. Gün, hayatınızdaki insanlarla daha rahat bir ilişkiyi teşvik ediyor. Ayrıca yenilikçi ve girişimci düşünme için aktif bir dönem.

10 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kör hırs ve aşırı iyimserlik aşırılıklara neden oluyor. Zamansız kendini beğenmişlik önemli kişilerle olan ilişkilerinize onarılamaz zararlar verebilir. Özellikle egzersiz yaparken yeteneklerinizi zorlamayın.

10 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

10 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleneksel bakış açılarına göre bakabilir ve geleneksel yollar izleyebilirsin bugün. İlerleme arzun çok fazla. Acele etme sakın, çok mutlu bir sonuç alacaksın. Sana mükemmel yollar açacak çok parlak fikirlerin var, bugün lütfen onlara güven. Unutma ki hayal gücün ve zekân seni başarıya taşıyacak.

10 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız bir aşk ilişkisi sizde derin izler bırakmış. Ama bunun acısını diğer bütün insanlardan çıkartmaya çalışarak, herkesi kendinizden soyutluyorsunuz. Kalbinizi aşka bu kadar kapatarak kendinize haksızlık yapmayın. Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi daha fazla göstermek istiyorsunuz. Bu sizi yeni projelere başlamak konusunda harekete geçmeye zorluyor. Başkalarının desteğini de alarak başarıyı yakalamanız mümkün. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor.

10 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 13" R
Ay
Yengeç
18° 03' 10" R
Merkür
Akrep
14° 44' 50" R
Venüs
Yay
06° 37' 39" R
Mars
Yengeç
25° 27' 28" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 36" R
Satürn
Balık
13° 09' 32"
Uranüs
Boğa
26° 13' 49"
Neptün
Balık
27° 40' 52"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Terazi
12° 50' 16"
True Node
Koç
06° 23' 41"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>