Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sırlar Saçılıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ufak tefek anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Daha anlaşılabilir ve makul adımlar atmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Dengeli olabildiğiniz sürece sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız.

Öncelikleriniz konusunda daha kontrollü olmalısınız. Size verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeyi başardığınız sürece başarıya ulaşmanız çok da zor olmayacak. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Harcamalar söz konusu olduğunda durmanız gereken yeri bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tek başınıza olmaktan korkmuyor gibi görünseniz de iç dünyanız sizinle aynı fikirde olmayabilir. Kendinizi bastırmak, farklı göstermek için bir çaba harcamak yerine olduğunuz kişiyi iyileştirmek için çaba harcamanız daha akıllıca olacaktır. Çevrenizde bu konuda size yardımcı olacak insanlar olduğunu görebilirsiniz ama kendinize ilk adımı siz atın.

5 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcunun insanları için ilişkilerde derinlemesine bağlanmaya ve duygularını paylaşmaya odaklanmak önemli olabilir. İçsel bilgeliklerinizi dinleyerek çevrenizdeki insanlara daha anlayışlı ve destekleyici bir tavır sergileyebilirsiniz. Aynı zamanda bugün kendi duygusal ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemeye özen göstermelisiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde hem ilişkilerinizde daha derin bağlar kurabilir, hem de duygusal dengeyi sağlayabilirsiniz. Sevgi dolu bir gün geçirmenizi dilerim.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda artan kıskançlığın ve kontrol etme isteğin sosyal medyayı kullanırken temkinli olman gerektiğinin altını çiziyor. Yapacak olduğun gizli takipler sırasında ifşalar söz konusu olabilir. Fikirlerine saygı duyduğun kişilerle kuracağın diyaloglar, kendini güvence altına almayı işaret edebilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi rahatsız eden durumlara karşı yeni tutumlar geliştirmelisiniz. Huzurunuzu ve kafa rahatlığınızı ön planda tutarak, duygusal ve sosyal rahatsızlıklarınızı çözmelisiniz. Ayrıca, ruhsal ve bedensel sağlığınız için "hayır" demeyi öğrenmeniz gereken bir zaman dilimine giriyorsunuz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda beklemeler olabilir. Rutin işlerinizi tamamlamanız daha iyi olabilir. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için uygun bir gün olmayabilir. Sabırlı davranmanızda fayda var. Duygusal olarak zorlanacağınız şeyler yaşayabilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi konularında oldukça mutlu olabileceğiniz bir gündesiniz. Tedirgin adımlar atmak yerine hazır olana kadar beklemenizde fayda var.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tam yaklamışken elinizden giden işler, ödemeler ve anlaşmalar canınızı sıkabilir. Motivasyonunuzu düşürmeyin,hayatında her şeyin olabileceğini ve bu duruma da uyum sağlayabileceğiniz detayları bulabileceğinizi bilmelisiniz. Bugüne kadar ulaştırabildiğiniz iyi ilişkileriniz sayesinde zorlandığınız konuları rahatlıkla aşabilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İhtiyaçlarınız, istekleriniz ve arzularınız bugün karmaşık olabilir, sevgili Akrep. Kendinizi biraz bölünmüş veya uyumsuz hissedebilirsiniz. Başkalarının ne söylediğini ve yaptığını çok fazla yorumlamaktan kaçınmak için elinizden geleni yapın çünkü sorunlu alanlara odaklanmanın size hiçbir faydası olmaz. Şimdi, arzularınızı takip etmek için kendinizi daha özgür hissetmeniz için harika bir formdasınız. Enerjiniz ve özgüveniniz yüksek.

5 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yalnız kalmak isteyeceğiniz bir gün. İlişkilerinizi gözden geçirmek, kendinizi sorgulamak isteyeceksiniz. Şifa çalışmaları ve manevi çalışmalar iyi gelecektir. Sağlık sorunlarınızın gerçek sebeplerine odaklanın. Hem duygusal hem fiziksel anlamda kendinizi şifalandırabileceğiniz bir gün.

5 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ruhsal olarak biraz sıkışmış, bunalmış hissedebilirsiniz ancak şifalanma da peşi sıra gelecektir. Gününüz şahane geçsin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ileriki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Son günlerde yemekleri biraz fazla kaçırdınız. Rejime başlamak için uygun bir zaman.

5 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>