Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sürprizlerle Dolusun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atma ihtimaliniz var. Duygularınızı ifade etme noktasında daha kontrollü olmanız gerekiyor. Sezgilerinize de fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz. Daha dengeli ve kontrollü olmaya çalışın.

Önceliklerinizi belirleme konusunda beklenmedik hatalar yapabilirsiniz. Genel olarak çabalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz ancak bunun için biraz daha beklemede kalın. İstenmeyen sorunları da ortadan kaldırabileceksiniz.

Finansal olarak ufak tefek aksaklıklar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidecek. Hata yapmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili akrepler, bugün detaylı şekilde gelecek planları yapabilir, maddi kazancınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Güvendiğiniz insanlarla birlikte hareket edin. Bu şekilde daha sağlam adımlar atmış olursunuz. İç sesinizi önemseyin ve sezgilerinizin peşinden gidin.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün için Akrep burcunun günlük burç yorumu şöyle; Duygusal anlamda yoğun bir gün geçirebilirsiniz bugün. İlişkilerinizde derin duyguların ve tutkuların etkisi altında olabilirsiniz. Fakat bu duygusal dalgalanmaları dengelemek ve mantıklı kararlar almaya özen göstermelisiniz. Ayrıca bugün, gizli kalmış konuları ortaya çıkarmak ve gerçekleri görmek adına da fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu süreci derinlemesine inceleyerek kendinizi daha iyi anlayabilirsiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Mars, burç değiştiriyor. Mars’ın etkisi ilişkilerinde kopukluklara ve tartışmalara yol açabilir. Bağlarını sağlamlaştırmak istiyorsun. Yakın bir arkadaşından gelen telefon ile bir anda sorumluluk sahibi olabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, partnerine zaman ayırmadığını fark edecek ve sürpriz hazırlığına gireceksin.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassasiyetlerinize önem verilmediğini düşünebilirsiniz. Bunun kırıcı etkisini yaşamak yerine kendinizi öğrenmeye, araştırmaya adayın. Bir özeleştiri yapmanız gerekebilir; bir şeyleri sorgulamadan önce kendinizden yola çıkarak çözüm bulmanız daha sağlıklı olabilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek ümitlerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde koşullar biraz sıkıntılı olabilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda İrade gücünüzün arttığı ve mantıkla hareket edilmesi gereken konularda verim alabileceğiniz bir gündesiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerde, işbirliklerinde belli bir düzeyde kalmak isteyebilirsiniz. Mevcut durumunuzu korumanıza gölge düşüren durumlar söz konusu olabilir. Bunların her zaman olabileceğini ancak sizin bu durum karşısındaki davranışlarınızın önemini unutmamalısınız. İnatlaşmalardan uzak durun.

4 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, ihtiyaçlarınız ve istekleriniz çatıştığında ilişkilerde bazı sorunlar olabilir. Bir parçanız romantik bir ilişki arıyor olabilir ve diğer bir parçanız daha derin, daha samimi bir bağ istiyor olabilir. Gün ilerledikçe, güçlü anılar sizi yönlendiriyor veya alışılmadık bağlantılar kuruyorsunuz. Kolay yolu arama eğilimi olabilir ancak biraz kurcalayarak ve kendinize karşı dürüst olarak, sizin için en değerli olan şeyin ne olduğunu öğrenebilirsiniz ve bu süreç size büyük fayda sağlayabilir. Daha önce gözden kaçırdığınız ve şimdi dikkatinizi gerektiren sorunların veya konuların farkına vardığınızda aklınızdaki bazı şüphelerle cevap bulabilirsiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıklama konusunda daha şefkatli davranacaksınız. Nazik yaklaşımlarınızın her açıdan beğeni kazanma ihtimali var. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçtesiniz. Her ne olursa olsun kendinize güvenmeli ve bunu da net olarak belli etmelisiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Size hoş bir şekilde iddialısınız. Enerji ve bağlılık gerektiren görevleri yerine getirin. Erkekler ya da otoritelerle ilişkiler iyi gider.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kendinize ve sevgilinize odaklanın. Partnerinizin bir hatasına karşı oldukça hoşgörülü olmanız gerekebilir. Enerjinizin büyük kısmını başkalarının problemlerini çözmek için harcıyorsunuz. Başkalarının sizinle bir an için ilgilenmesine izin verin. İş yerinde sabırsız ve karmaşık bir durum içinde bulunabilirsiniz. Bir toplantıda eski bir tanıdığınızla karşılaşmak düşüncelerinizi karıştırabilir. Dikkatinizi yöneltmeniz gereken konudan uzaklaştırmayın. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

4 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>