Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorumlulukların Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Akrep burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler yaşanabilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız oldukça fazla. Ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da bunların üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli olmaya özen gösterin.

Akrep burcu günlük yorumu çerçevesinde,ve kariyer hayatınızda bugün kendinizi zihinsel olarak toparlamaya çalışmalısınız. Girişimlerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Koşullara uygunluk gösterebileceğiniz bir gündesiniz.

Bugün, parasal kaynakların yönetimi konusunda yeni gelişmeler yaşanabilir. Ufak tefek aksaklıkları gözünüzde büyütmediğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Kontrollü olmanız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünceli olabilirsiniz. Sakin yerlere kaçabilir, kitap okuyabilir, kendinizi saklamaya çalışabilirsiniz. Saklandığınız yerden rahatlamış olarak çıkmayacaksanız bugün kendinize ve size ulaşmak isteyenlere bunu yapmayın. Canlanın ve hayata karışın.

8 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal anlamda derin düşüncelere dalabilirsiniz. Gizli duygularınızı keşfetmek ve anlamlandırmak için içsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde daha derin bağlar kurmak ve doğru iletişimi sağlamak için fırsatlar olabilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve duygularınızı açıkça paylaşın. Bugün, sezgilerinize güvenerek kararlar alabilirsiniz. Sağlık ve yaşam konularında dengeli ve sağlıklı tercihler yapmaya özen göstermelisiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

8 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvenerek sırrını açığa vurduğun biri tarafından ihtimal vermediğin şekillerde geri dönüş alabilirsin. Bu aralar sağlığınla ilgili endişelerin artabilir bunun sonucunda daha özenli davranmaya karar vereceğin bir günden geçeceksin. Sevdiklerine karşı gösterdiğin ilgi daha fazla sorumluluk almana neden olabilir.

8 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde istekleriniz ve beklentilerinizle ilgili değerlendirme yapmanız gerekebilir; tepkilerinizi kontrol etmeniz önemli. Ticari faaliyetlerde riskli yatırımlardan kaçınarak, projelerinizde son düzeltmeleri yapabilirsiniz. Tarzınızı yenileme ve çevrenizden destek alma konusunda net bir dönemdesiniz. 

8 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullar sizi daha fazla harekete geçmeye zorluyor bugün kişisel alanda kendinizi daha güçlü ve kararlı hissedebilirsiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi oldukça bereketli hissedebilirsiniz. Duygusal açıdan partnerinizle ufak tefek kıskançlık anlaşmazlıkları yaşayabilirsiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi savunmanız gereken hukuki ya da sosyal bir konu doğabilir. Eliniz güçlü olursa bunun zorluğunu aşabilirsiniz. Elinizin güçlü olması için değerlerinizi, ilgili konuyu iyi bilmeniz gerektiğini unutmayın. Bilmediklerinizi öğrenerek avantaja dönüştürün.

8 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir tür geri çekilmeye ihtiyaç duymanıza neden olabilir, sevgili Akrep. Nitekim küçük bir meydan okuma talepleri ve stres seviyenizi biraz artırabilir. Önemli olan, aynı anda birden fazla şey hakkında endişelenmekten kaçınmaktır. Bu strateji, hayal kırıklıklarını aşmanıza yardımcı olarak daha dikkatli kalmanızı sağlayabilir. Ayrıca, hiçbir şey başarılmamış gibi hissetmenize neden olan dağınık bir liste yerine, öncelikler listesi oluşturmanız veya yapılacaklar listenizle başa çıkmak için adım adım bir yaklaşım benimsemeniz de yardımcı olabilir. Hafife alınma veya göz ardı edilme hissi olabilir. Bunun planları ilerletmek için en iyi zaman olmayabileceğini bilmelisiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili akrepler, güçlü hissedeceğiniz bir gün. Kafanıza taktığınız konuların aslında çok önemsiz olduğunu anlayacaksınız. İlerlemenize engel olan konuları fark edip uzaklaşabilmek sizin için önemli. Kaybettiğinizi sandığınız gücünüzü bu şekilde yeniden elde edebileceksiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

8 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün duygularınız ön planda olabilir ve aşk, tatil, eğlence konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmeniz gerekiyor. Akşama doğru sosyal ve kültürel konulara ilginiz artabilir. Tek başınıza çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili alacağınız haberler moralinizi daha da yükseltecek. İş yerinde uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu yakın bir arkadaşınızın yardımıyla sonuca ulaşacak. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

8 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 27' 36" R
Ay
Yengeç
19° 13' 58" R
Merkür
Akrep
14° 52' 60" R
Venüs
Yay
06° 44' 11" R
Mars
Yengeç
25° 29' 44" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 21" R
Satürn
Balık
13° 09' 19"
Uranüs
Boğa
26° 13' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 45"
Plüton
Oğlak
29° 40' 22"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Terazi
12° 50' 52"
True Node
Koç
06° 23' 35"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>