Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geçmiş Konular Gündemde Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Akrep burcu bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırma şansına sahipsiniz, ancak bunun için beklemede kalmanız daha yararlı olabilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamamanız gerekmekte. Bu durum, ilişkinizde daha olumlu gelişmelere kapı açabilir.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, bildikleriniz doğrultusunda hareket ederken biraz daha sabırlı olmanız önemlidir. İçinde bulunduğunuz durum karmaşıklık gösterebilir, ancak bu durumun üstesinden gelebileceksiniz. Kontrolü elinizde bulundurmaya özen göstermelisiniz.

Bugün, finansal durumunuzu zorlayabilecek her şeyden uzak durmalısınız. Kolay para harcayabileceğiniz bir dönemdesiniz, bu yüzden daha tutumlu olmaya çalışmanız önemli. Gereksiz harcamalardan kaçınarak finansal sağlığınızı koruyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ağustos'ta ektiğinizi şimdi yemeye başlıyorsunuz. Yeni başlangıçlar ve fırsatlar kapınızı çalabilir. Kendinize güven ve sınırlarını çizmeyi unutmayın; değişmek sadece tek bir anlamda değildir. Bunu hayatınızın her alanına uygulamalısınız.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcunun insanları için ilişkilerde derinleşme ve bağlılık duyguları ön planda olabilir. Zihinsel ve duygusal olarak derinlemesine düşünerek, içsel olarak dönüşüm yaşamak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak duygularınızı anlamlandırabilir ve iç huzura ulaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı olmak, sevdiklerinizle olan iletişimi güçlendirmek önem kazanıyor. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

9 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarım kalan konuların açıklığa kavuşacak olması geçmişe sünger çekmeni kolaylaştıracak. Anne tarafından gelen tuhaf konular karmaşaya neden olacak. Yaşadığın alanı yenileme fikrine dair kafanda gitgeller olabilir, bununla ilgili aile büyüğünle konuşma gerçekleştirebilirsin. Gökyüzü, karar alırken attığın adımlarına dikkat etmen gerektiğini vurguluyor.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde uyum sağlamak ve kendinizi geliştiremeyeceğiniz durumlardan kaçınmak önemli olacak. Retro döneminde net kararlar almalı ve geçmişteki olumsuz deneyimlerden uzak durmalısınız. İş ve ticari konularda şansınızı zorlamalı, dikkatli yazışmalar yapmalı ve güçlü bağlantılar kurmalısınız. 

9 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak ihtiyacınız olan işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Yeni oluşumlar içinde olacağınız bu zamanlarda beklentileriniz artabilir. Hassas olduğunuz konularda yeni fikirler geliştirebilirsiniz. İlişkilerinizdeki iletişim önem kazanabilir. Ticari konularda ve sözleşmelerde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünler isteğiniz taktirinde sosyal sorumluluk projelerine katılmak, birilerine yardım etmek ve elinizden geldiğince faydalı olmak için uygun.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herkes gibi olmaktan korkabilirsiniz. Buradaki korkuyu “herkes gibi” için yaptığınız tanım belirlediği için hayatınıza baskın gelen kavramlar üzerinde düşünmelisiniz. Seyahatler ve bunlarla ilgili evrak işleri konusunda sorun yaşamamak için daha önce bunu uygulamış ya da bilgi sahibi kişilerle görüşmeniz yararlı olabilir.

9 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün duygularınız her zamankinden daha renkli veya en azından öyle görünüyor! Şu anda daha güçlü bir onay ve duygusal bağlantı ihtiyacınız var. Yine de bugünün ruh halleri ve arzuları geçici görünüyor ve muhtemelen uzun sürmeyecekleri konusunda haklısınız. Bir uzlaşmaya varmak biraz zor olabilir ancak kesinlikle ulaşılamaz değil. Şu anda yapabileceğiniz en iyi şey, geride kaldığınız hissini önlemek için mümkün olduğunca az zor görev üstlenmektir. Neyse ki, öğrenme açlığınız şimdi artabilir ve coşkunuz sizi çok ileri götürebilir.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün parlak yeni fikirler ve ilham var hayatında. Bir durumda daha önceden görmediğin bir gerçeği görüyorsun. Zorlu başlangıçlar yapacaksın fakat sonradan işlerin birer birer yoluna girecek. Duygusal hayatında ilerleme arzusu var, ruhsal ve duygusal bir büyüme içine giriyorsun. Bugün geleneksel bakış açıları ve yöntemler kullanabilirsin. Seninle aynı görüşte olan arkadaşlarından fikir alman sana iyi gelebilir.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kendinizle ilgilenmek, imajınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Partnerinizle ilgili şok edici haberler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı biraz soğuk davranabilirsiniz. Bu durum gerilim yaratacak. Partnerinize karşı biraz daha sabırlı ve anlayışlı davranmalı, gerginliğinizi ona yansıtmaktan kaçının ve onu zorlamayın. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalar yapabilir ve ürettiğiniz yeni fikirlerle çok takdir edilip başarılı olabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızda artış gözleniyor. Aldığınız kiloları geri vermek sizin elinizde. Perhize devam. Sorunlarınızın çözümlerini bulabilmek için uzmanlara danışmaktan çekinmeyin.

9 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>