Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yorgunsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Akrep burcu bugün, aşk ve ilişki hayatınızda, birlikte olduğunuz kişiyle aranıza anlamsız bir mesafe koyabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Her şeyi kontrol altına alma arzunuz, birlikte olduğunuz kişiyi rahatsız edebilir.

Akrep burcu bugün,ve kariyer hayatınızda, her şeyi tek tek çözmeye çalışacaksınız ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Olanaklar üzerinde etkinlik gösterme arzunuz karşılık bulacak ancak bu hemen olmayacaktır. Daha sabırlı olmanız gerekiyor.

Bugün, Akrep burcu olarak koşullar üzerinde etkinlik göstermek isterken biraz daha sabırlı olmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeyi başardığınız sürece rahat nefes alabilirsiniz. Hata yapmayacağınız bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi neye, kime inandırdığınıza dikkat etmelisiniz. Olmayacak bir hayalin peşinden gitmek, günün sonunda yorgunluk ve hayal kırıklığı getirebilir. Bugün kendi gerçekliğini bilmek, yapmak istedikleriniz ve olması gerekenler arasında bir denge kurmak sizi bu yorgunluktan koruyacaktır.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak oldukça derin ve yoğun hisler içinde olabilirsin. İçsel düşüncelerin seni daha da derinleştirebilir ve kendine odaklanmana neden olabilir. Ancak dikkat et, olumsuz düşüncelere kapılmamaya çalış ve pozitif enerjini korumaya özen göster. Ayrıca, bugün iletişimde dikkatli olman gerekebilir, doğru ifadeleri bulmak ve anlaşılmak önem taşıyabilir. Özel hayatında ise romantik ve duygusal anlar sizi bekliyor olabilir. Keyifli bir gün geçirmen dileğiyle!

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne sosyal medya detoksuyapmaya karar vererek başlayabilirsin.Kendini kalabalıkların içinde yalnız hissetmekten yorgun düştün. Biraz uzaklaşmak sana iyi gelecek. Kısa süreli tatil planlarını hayatına entegre edebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Akrep burcuysan, yeteneğini farklı bir alanla birleştirmek isteyebilirsin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve kariyerle ilgili konularda güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak yeni projelere adım atabilir vehayatınızda öne çıkabilirsiniz. Borsa, yatırım ve finansal alanlardaki becerileriniz değer kazanıyor.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerliyor ve sizi daha hassas ama girişken kılıyor. Aynı zamanda eve ve özelinize ait konulara odaklanabilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakince düşünüp kararlı planlama yapabilmek için zaman harcamanız gerektiği. Her şeye yetişmeye çalışmak başarısızlığa neden olabilir.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızı yönetirken neyin baskın geldiğine dikkat etmelisiniz. Sizin hakimiyetinizi aşan bir durum olduğunda buna müdahale etmekten çekinmemeniz gücünüzden şüphe ettirmeyecektir. Hakkınızı aldığınız bir gün olduysa, bunun keyfini çıkarmaktan geri durmayın.

7 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir tür geri çekilmeye ihtiyaç duymanıza neden olabilir, sevgili Akrep. Nitekim küçük bir meydan okuma talepleri ve stres seviyenizi biraz artırabilir. Önemli olan, aynı anda birden fazla şey hakkında endişelenmekten kaçınmaktır. Bu strateji, hayal kırıklıklarını aşmanıza yardımcı olarak daha dikkatli kalmanızı sağlayabilir. Ayrıca, hiçbir şey başarılmamış gibi hissetmenize neden olan dağınık bir liste yerine, öncelikler listesi oluşturmanız veya yapılacaklar listenizle başa çıkmak için adım adım bir yaklaşım benimsemeniz de yardımcı olabilir. Hafife alınma veya göz ardı edilme hissi olabilir. Bunun planları ilerletmek için en iyi zaman olmayabileceğini bilmelisiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün olayların çok hızlı bir şekilde ilerlediğini ve yol aldığını göreceksin. Gecikmeler artık senin için sona eriyor. Her şey bir anda gerçekleşiyor ve artık rahata eriyorsun. Zorlu bilgilere ulaşıyorsun. Planda gecikmeler ya da değişiklikler olursa lütfen çabalamaya, gayret et. Planındaki değişiklikler seni asla durdurmasın.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bilgi, yeni insanlarla tanışlıklara açık olacaksınız. Istediklerinizi elde etmek için iyimserliğinizi ve sezgi gücünüzü kullanın. Başarınızı gerçekleştirmek için aşırılıklardan kaçının.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki en büyük problem sizin duygularınızla, onun ise mantığıyla hareket etmesi. Bunu çözemediğiniz sürece ilişkinizdeki kaos devam edecek. İş hayatınızda sevindirici gelişmeler var. Kendinizi enerjik ve dinamik hissedeceğiniz bir gün. Özgüveninizin artması hayatınızın her alanına yansıyor. İş toplantısında tanışacağınız biri sayesinde maddi kazancınızda beklemediğiniz artış olacak. Sağlığınız son derece yerinde, dolayısıyla istediklerinizi yiyip içebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 27' 36" R
Ay
Yengeç
19° 13' 58" R
Merkür
Akrep
14° 52' 60" R
Venüs
Yay
06° 44' 11" R
Mars
Yengeç
25° 29' 44" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 21" R
Satürn
Balık
13° 09' 19"
Uranüs
Boğa
26° 13' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 45"
Plüton
Oğlak
29° 40' 22"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Terazi
12° 50' 52"
True Node
Koç
06° 23' 35"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>