Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çekimsersin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atabileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunların tamamen ortadan kalkmasıyla beraber kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Hata yapmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Aldığınız ve aacak olduğunuz kararların arkasında durmanız gerekmekte. Dikkatli ve dengeli olmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeyi başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hedefleriniz ve ailevi konular arasında güç mücadelesi yaşanabilir. Kendi ihtiyaçlarınızı ve ailevi sorumluluklarınızı dengelemek zor olabilir. Bunu bir krize dönüştürmek yerine ortak akılla çözüm üretmeyi deneyin; aradığınız formül birlikten doğabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. İletişim konularında ani tepkiler vermekten kaçının ve daha anlayışlı olmaya çalışın. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlarla iletişimde nazik ve sabırlı olmanız faydalı olacaktır. Enerjinizi olumlu ve yapıcı alanlara yönlendirmeye çalışın.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Akrep burcuysan, artık sosyal medyadan yeni biriyle tanışmaya eskisi kadar soğuk bakmıyorsun. Hayatına birini almak istiyorsun. Arkadaş çevrenden iki kişi büyük bir tartışma yaşayabilir. Bu sefer fikrini belirtmek için hızlı davranmayacaksın. Dertsiz başına dert almak istemiyorsun.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş sürecinizde ve yaşamınızda değişimlere açık bir döneme giriyorsunuz. İlişkilerinizi ve beklentilerinizi düzenleyerekaksaklıklarını aşabilirsiniz. İş kurma ve sorumluluk alma konularında yoğun bir mücadele ve kazanç kapısı açılabilir, kendinizi bu sorumluluğa hazırlayın ve yeni yaşamınıza hazırlanın. 

11 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen ay sizi kişisel konularda daha girişken ve odaklı kılıyor. Aynı zamanda eve ve ailenize yönelik durumlarla da yakından ilgilenebilirsiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve hemen her şeyinizi paylaşmamaya özen gösterin. İş alanında güzel haberler alacaksınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlık sorunlarınızın altında yatan stres yükünüzü boşaltmak için ideal bir gün olabilir. Endişelerinizi netleştirmek, bir kağıda yazarak tam olarak ne olduğunu anlamaya çalışmak size iyi gelecektir. Gerektiği noktada uzmanından, güvendiğiniz kişilerden fikirler almak bugünü sakin ve kendi halinde geçirmenize yardımcı olabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün yenilenme ve iyileştirme ruhunuz baskın. Bir ilişkinin gidişatı ruh halinizin en büyük belirleyicisi olabilir. Bir şeyi açıklığa kavuşturmak veya konuyu herkes için halletmek isteyebilirsiniz. Sorun çözmek veya gizli bir şeyi öğrenmek için sabırsızlanıyorsunuz. Hayatınızdaki daha sorunlu alanları düzeltmek tatmin edici olabilir ve kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayabilir. Tepkiler her zaman beklediğiniz gibi olmasa bile bu, kendinizi yeni yollarla ifade etmenin ve bunun keyfini çıkarmanın zamanıdır. Ayrıca ev veya aileyle ilgili planlar için potansiyel olarak birçok fırsatınız olabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu. Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Radikal düşünceler içindesiniz. Huzursuz bir gün yaşıyorsunuz..

11 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün güven duygunuzun sarsılacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz sevgili akrepler. Hayatınızdan çıkması gereken kişiler bu süreçte açık açık kendilerini belli ediyorlar, onları daha fazla tutmayın. Ekonomik anlamda kararsız kaldığınız konular olabilir, riske girmeyin.

11 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygu karışıklığına neden olabilecek olayları mıknatıs gibi kendinize çekiyor, aşkta kargaşayı seviyorsunuz. Motivasyonunuzu bozacak olaylardan uzak kalmayı deneyin. Sizi sinirlendirecek sosyal ilişkileri asgariye indirmenizde yarar var.

11 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>