Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Plan Değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Akrep burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorunla karşılaşmanız beklenmiyor. Duygularınızı açık bir şekilde ifade etmekten çekinmeyeceksiniz. Her şeyin daha iyiye gitme potansiyeline sahip olduğu bir gündesiniz. Dengede kalmak, ilişkilerinizin olumlu yönde gelişmesini destekleyecektir.

İş ve kariyer alanında Akrep burcu için bugün yeni gelişmelere hazırlıklı olmanız gerekmekte. Hatalardan kaçındığınız sürece işleriniz istediğiniz gibi gelişebilir. Dengeli bir yaklaşım sergilemek, başarılı sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır.

Bugün, maddi durumunuz üzerinde tam kontrol sağlamak isteyeceksiniz. Yeni gelişmeler ve değişiklikler gündeme gelebilir. Harcamalarınızı dikkatli bir şekilde dengelemeye çalışmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer verdiğiniz insanlarla ilgili bazı kaygılarınız olabilir. Gerçek olsun ya da olmasın, bu kaygıların size büyük tepkiler verdirmesini önlemelisiniz. Birbirini dinlemenin ve anlamanın her şeyi değiştireceği bir gündesiniz; bu değişimi istemeyen insanlar için kendinizi yıpratmayın. 

11 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanıza odaklanabilir, duygusal ve ruhsal denge arayışına girebilirsiniz. Kendinizi derinlemesine keşfetmek ve içsel iyileşmeye odaklanmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde, duygusal anlamda derinlemesine bağlantılar kurabilirsiniz. Ancak bazı eski sorunlar tekrar gündeme gelebilir, bunları çözmek için sabırlı olmanız gerekebilir. İyimserliğinizi koruyarak, içgüdülerinize güvenmeyi unutmayın.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gergin başladığın gün, bir aile dostundan gelen haberle renklenebilir. Aşk konusunda gerçekçi davranman ileriye dönük kararlar almanı sağlayabilir. Geçmişe dair yapmış olduğun bazı maddi paylaşımlar, birtakım sorunları karşına getirebilir. Evinde daha modern bir görünüm elde etmeye dair internet üzerinden çeşitli araştırmalar yapabilirsin.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzaklaşmak yerine bulunduğunuz yeri geliştirmeye odaklanmak daha etkili olabilir. Ailenizle ve sevdiklerinizle ilişkilerinizi güçlendirerek, daha objektif ve sağduyulu kararlar almanız gerekebilir. Eğitim ve hukuksal konular üzerinde durarak, olumsuz havayı dağıtmak ve sorunları çözmek mümkün olabilir.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel konudaki yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz işlerde rahatlıkla kullanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili konuları görmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde gereksiz harcamalardan kaçının. Ev ile ilgili değişiklikler olabilir.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizi gerçekleştirirken çıkacak engellere karşı hazırlıklı olacaksınız. Farkında olmadığınız taktirde sizi bir başkasının kararları yönetebilir.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Savunma mekanizmanızı evde bırakmanız gereken bir gün olabilir. Yüksek ve hızlı tepkiler karşınızdaki insanı veya önünüzdeki işi anlamanıza engel teşkil edebilir. Kendi elinizde iyileştirmek varken size tam tersini yaptıracak davranışlarınızı bırakmak, duruşunuzu sabit kılmak için bugün bir başlangıç yapın.

11 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün bir amaç duygusu için iyi enerji sizinle ve bu arkadaşlıklara daha fazla adanmışlıkla ilgili olabilir. Gitmek istediğiniz yere ulaşmak için gereken çalışmayı kabul etmekten mutluluk duyarsınız. Şimdi geliştirdiğiniz planlardan bazıları gelecekte özellikle yardımcı olabilir. Gün, kişisel ilgi alanları ve sosyal çevre yoluyla ortaya çıkan fırsatlar getirebilir. Bu nazik hırslı enerjiye rağmen, günün ilerleyen saatleri sizi manevi ve dengeleyici faaliyetlere çekiyor. Hayatınızda daha fazla güvenlik ve öngörülebilirlik için geçerli ihtiyacınızı düşünmeniz gereken bir gün. Her zamankinden çok daha fazla, uzun vadeyi ve daha güvenli ve mutlu bir geleceği destekleyen adımları nasıl atabileceğinizi düşünüyorsunuz.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde samimileşen bir ilişkin var. Affedici ol, hayatında bir uzlaşmazlık varsa olumlu yönde çözümünü bugün yapabilirsin. Olay ve kişilere farklı bir açıdan bak. Geçici bir duraklama yaşayabilirsin gün içinde. İşte bu anda kendin olman önemli. Senin fikirlerinin çok önemli olduğunu unutma.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para, kazançlarınızda ani gelişmeler ve beklenen bazı para akışlarında engeller söz konusu olabilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızı ilgilendiren ve sizi huzursuz edecek bazı haberler nedeniyle ilişkinizde gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Şartları fazla zorlamayın ve huzurunuzu bozacak kimselerden uzak durun. İş yerinde rakip olduğunuz birine karşı dikkatli olmanız gerekiyor. İş aktiviteniz söz konusu kişinin hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir. İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmayın. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var.

11 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>