Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Akışa Bırakıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Hislerinizi ortaya koymak isterken ufak tefek hatalar yapabilirsiniz. Ani ve anlaşılması güç tepkiler ortaya koymadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Dengeleri lehinize çevirmeye çalışın.

Harekete geçme noktasında kendinizi daha özgür hissetmeye başluyorsunuz. Koşullar size uygunluk göstermiyor olsa da siz ayak uydurmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Tutumlu olduğunuz sürece sorun yaşanmayacak. Fırsatları net olarak değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hedefleriniz ve gelişiminiz açısından destekleyici bir gündesiniz. Kendinizi daha güçlü ve kararlı hissedebilir, projelerinizde başarılı adımlar atabilirsiniz. Hem fiziksel hem mental açıdan kendinizi dinamik hissettiğinizde ve öyle davrandığınızda işlerin yoluna girdiğini görmek sizi motive ediyor.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Akrep burcu olarak duygularınızın derinleştiğini ve daha fazla yoğunlaştığını fark edebilirsiniz. İçsel dünyanıza yönelerek kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı anlamak için zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde daha derin bağlar kurabilir ve karşılıklı anlayışı artırabilirsiniz. Bugün, içsel dönüşüm için harika bir zaman olabilir, kendinizi yeniden keşfetmek ve geliştirmek için fırsatlarla dolu bir gün geçirebilirsiniz. Geleceğe odaklanmak, hedeflerinizi belirlemek ve hayallerinizi gerçekleştirmek için motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Akrep burcuysan, sevgilinle güzel bir tatile çıkmak size geliyor. Birbirinizle güzel anılar biriktirmek ilişkinizi dinç tutacak. Ailenle yaşadığın anlaşmazlıklar söz konusuysa bunları çözmek isteyeceksin. Uzun bir süre seni yoracak detaylara takılmak istemiyorsun. Hayatını akışına bırakacaksın.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınıza ve ilişkilerinize dair bakış açınız değişebilir; yeni arkadaşlıklar ve sorumluluklar edinebilirsiniz. Bu yeni ilişkilerdeki detayları ve karar süreçleri daha iyi inceleme mekanizması gerektirebilir. Hukuksal ve sosyal sorunlar gündeme gelebilir; tüm seçenekleri göz önünde bulundurmakta fayda var.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Gün içinde duygusal konular sizi zorlayabilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İşlerinizin ilerlememesi sizi sıkıntıya düşürebilir. İşerinizi sağlama almaya çalışın.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başkalarına yardım etmeyi gerçekten çok isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Atacağınız hamle ve adımları iyi hesaplamanız gerekmekte.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizin sizi anlamasını beklerken sizin de anlamanız gereken bazı durumlar olabilir. Duygularınız, yaşam motivasyonunuz, almanız gereken dersler ve üzerinizdeki sorumluluklar bir dağ gibi hissettirebilir. Aslında küçük tepelerden oluşan şeylere çok uzaktan bakıyor olmanız bu sorunun kaynağı olabilir, hayatınıza yaklaşmaya çalışın.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, saklı kalmış duygularınızı harekete geçiriyor gibi görünüyor sevgili Akrep. Mevcut veya yeni arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için iyi bir konumdasınız. Sosyal hayatınız tatlanıyor ve yumuşuyor. Etkileşimlerinizde uyum sağlamaya, değişmeye ve büyümeye hazırsınız. Artık eskisi gibi performans göstermeyen eski kalıplara bağlı kalma olasılığınız çok daha düşük. Bugün, arkadaşça ilişkilerden keyif alma olasılığınız yüksek ve bu sayede hedeflerinize giden yolda da bazı güzel ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Değişimleri canlı ve coşkulu tutmak zahmetsiz görünüyor. Manevi ihtiyaçlarınızı ayarladıkça gün sonunda kendinizi daha güçlü ve daha öz-bilgili hissetmeniz oldukça olası.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gerçekleştirmeyi hedeflediğiniz işle ilgili olarak, desteğini beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün bir çaba sarf ediyor, ilginizi ondan esirgemiyorsunuz. Bırakın, biraz da çevreniz sizi düşünsün.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kişisel gelişim, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Ancak partner veya ortağınızın fevri ve ani kararları duygusal olarak sizi zorlayabilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmaktan çekindiğiniz için, hayallerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları daha sağlamlaştırmak amacı içinde hareket ederken, eleştirici konuşmalardan uzak kalmalısınız.

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>