Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeniden Başlıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, adım adım ilerleme fırsatınız var. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken, ilişkinize zarar verebilecek her şeyden uzak durmanız gerekmekte. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Akrep burcu bugünve kariyer hayatınızda, mesleki karamsarlıktan uzak durmalı ve kontrolü elinizde bulundurmalısınız. İniş ve çıkışlar meslek hayatınızda her zaman olacaktır; bu nedenle buna uygunluk göstermeniz önemlidir. Hata yapmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

Bugün, maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşma konusunda kendinize güvenmeniz gerekmekte. Sınırları lehinize çevirebildiğiniz takdirde, her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İfadeleriniz keskin ve güçlü olabilir. Açık vermemek, boşluk bırakmamak, rehavete kapılmamak adına bunun doğru olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişilerin aynı şeyi düşünmediği durumlarda bazı gerilimler yaşayabilirsiniz; sözlü ve yazılı iletişimde doğruculukla kırıcı olmayı ayırt etmelisiniz. 

12 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Akrep burcu için duygusal ilişkilerde daha açık ve cesur olmak sizin için faydalı olabilir. İletişim konusunda daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. Karşınızdaki kişilere içten ve samimi bir şekilde yaklaşarak sorunları daha kolay çözebilirsiniz. Ayrıca, içsel dünyanıza biraz zaman ayırmak ve kendi duygularınızı anlamak da bugün size iyi gelebilir. Umuyorum ki bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gök kubbe, yaşamının bambaşka bir dönemine gireceğine işaret ediyor. Hayatında bulundurmak istediğin insanları seçerken belirlediğin kriterlerine daha hassas yaklaşıyorsun. Ani gelişen durumlarda soğukkanlılığını korumalısın. Üstlerinin ve çalışma arkadaşlarının tavırlarını hoş karşılamasan da senin de iletişim konularında sinirlerine hâkim olman gerekecek.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tek başınıza olmaktan korkmuyor gibi görünseniz de iç dünyanız sizinle aynı fikirde olmayabilir. Kendinizi bastırmak, farklı göstermek için bir çaba harcamak yerine olduğunuz kişiyi iyileştirmek, güzelleştirmek için çaba harcamanız daha akıllıca olacaktır. Bugün çevrenizde bu konuda size yardımcı olacak insanlar olduğunu görebilirsiniz ama kendinize ilk adımı siz atın. 

12 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Duygusal olarak hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak güzel gelişmeler yaşayacak olsanız da kendinizi çok kaptırmamaya çalışın. Bu süreçte kırıcı olmamaya dikkat etmelisiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerinizi sakin bir yerde tamamlamak en çok da size yarayacaktır. Odaklanma, dikkat dağınıklığı ve kişiler arası iletişimden kaynaklanan sorunları çözmek için bazen bunların uzağında kalmanız gerekebilir. Uzakta kalmanın sizi hayatınızdan ve kariyerinizden koparacağını düşünmek önünüzde bir engel teşkil edebilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, insanlar sorunlarına dalmış olabilir ve sizin ihtiyaçlarınızı kolayca sezmeyebilirler, sevgili Akrep. Bir proje hakkında heyecanlı olabilirsiniz ancak uzun vadede bunun için ne kadar enerjiniz veya coşkunuz olduğundan emin olmayabilirsiniz. Sosyal hayatınızdan kaynaklanan bazı hoşnutsuzluk duyguları veya yaratıcı açıdan sıkışmış olma hissi geçicidir. Kendinizi hayal kırıklığına uğramış hissediyorsanız, hayatınızda ihmal ettiğiniz alanları belirlemeyi hedefleyin. Gün giderek daha fazla coşkuyla ilerliyor. Bu, kendinizi güvenle ifade edebileceğiniz bir zaman olabilir. Her zamankinden biraz daha iddialı olabilirsiniz ve bu etkilidir. Konuşma, deneyimlerinizi paylaşma ve açılma arzusu sizinle.

12 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Samimileşen bir ilişkin var. Bazı küçük pürüzler çıkabilir, affedici ve uzlaşmacı ol. Bugün bir konu ile alakalı ikilemde kalabilirsin, sakın kararsız kalma ve bir karar ver. Geçmişte ekilmiş iyi tohumlar var, şimdi hasat zamanı. Hareketliliğinde bugün geçici bir duraklama olabilir. Gereksiz endişelere kapılma sakın çünkü evren çözümü kendiliğinden uygular

12 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizi koruyunuz. Yaşamın gerçekleriyle yüzleşin. Başarıları ve başarısızlıkları dürüstçe değerlendirin. Yeni projelere başlamak için iyi bir zaman değil. Siz sıkı çalışma ve tamamlanmış görevler yüzünden ilerleme kaydedeceksiniz. Sağlığınızı koruyun.

12 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yumuşak ve uzlaşmacı bir yapıda olacağınızdan ilişkinizde genel anlamda bir sorun gözükmüyor. İlişkinizin geleceği ile ilgili bazı planlar yapacak ve bu konuda sevdiğiniz insana danışmak isteyeceksiniz. İş hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha sabrederseniz mükafatını göreceksiniz. Gereksiz harcamalara karşı birikimlerinizi yeniden gözden geçirin.

12 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 23' 03" R
Ay
Yengeç
18° 14' 04" R
Merkür
Akrep
14° 46' 06" R
Venüs
Yay
06° 38' 40" R
Mars
Yengeç
25° 27' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 34" R
Satürn
Balık
13° 09' 30"
Uranüs
Boğa
26° 13' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 17"
Lilith
Terazi
12° 50' 21"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>