Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Git Geller Yaşıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınıza biraz daha odaklanmaya çalışın. Sorunların ve sıkıntıların kısa zaman içerisinde son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi başarmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Aktif adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olsa da üstesinden gelebilirsiniz.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamanız gereken bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınıza odaklanabilir ve günlük işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Yorgun ve mutsuz hissettiğiniz için ertelediğiniz her şeyin bir yığına dönüşmemesi için duygularınızı değil, sorumluluklarınızı dinlemelisiniz. Motivasyonunuz sadece psikolojik değil, bedensel etkilerle de yükselebilir; bu yönde takviye almaya çalışın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün için Akrep burcunun genel temposu oldukça hareketli olabilir. İç dünyanızda derin bir arayış içerisine girebilir ve derin sorulara odaklanabilirsiniz. İlişkilerde ise daha fazla duygusal yoğunluk hissedebilirsiniz, partnerinizle daha yakın bir bağ kurabilirsiniz. Kariyer açısından ise mantıklı ve stratejik adımlar atmak önemli olabilir. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmek ve stresi azaltmak için zaman ayırmak da iyi olabilir. Başarılar dilerim!

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yaptığın plan ve programın kesintisiz olarak ilerlemesini istiyorsun. Bugün işten erken çıkmak için patronundan izin alabilirsin. Eve gidip biraz dinlenmek isteyeceksin. Ruh hâlinde git geller yaşaman yaşam standartlarının düşmesine neden oluyor. Çocukları olan Akrep burcuysan, çocuklarının telefon kullanımını kısıtlamak isteyebilirsin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içindeki konu ve sorunlara yeni bir bakış açısı getirmeniz gerekebilir. Aynı sistemde ve düzende giderek toparlanmayan durumlar için artık farklı bir tutum sergilemeniz ya da birilerini bu yönde teşvik etmeniz gerekebilir. Anlaşılabilir olmak, anlaşmak önceliğiniz olmalıdır.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bu konu ile ilgili bazı sıkıntılar içinde olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oyalayabilir. Hesapta olmayan harcamalarda bulunabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminize özen göstermenizde fayda var. Riskli işlerden uzak durun. Yaşanan olayları zamana bırakmalısınız

12 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayallerinizin peşinden gidebilme potansiyeliniz olsa da birkaç alana bölünmek hayallerinizi siz fark etmeden uçuklaştırabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal olarak zorlanabileceğin bir gün olabilir bugün. Sürekli olarak kendini iyi hissetmek zorunda olmadığını hatırlaman gerekecek. Negatif enerjinin akışı için yer bırakmalısın. Bugün hislerin ile hareket edebilirsin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi bir cevaba ulaşmak her zamankinden daha uzun sürebilir ancak zaman ayırırsanız sonuçlar çok daha iyi olacaktır. Belirli bir konuda ilerleme kaydedemeyecek kadar dikkatiniz dağılmış olabilir ancak şu anda size en uygun olanı mümkün olduğu kadar özgür olmaktır. Mesajınızı iletmek zor olsa ve iletişim hatları tamamen açık olmasa da yeteri kadar aralıktır. Her şeyi idealinizdeki gibi yapamasanız bile daima dikkatinizi dağıtan unsurları ve kesintileri elinizden geldiğince ortadan kaldırmayı ve başkalarının sorunlarını kendi aralarında çözmelerine izin vermeyi seçebilirsiniz. Ayrıca perde arkasından destek gelebilir ve kendinizi aile veya evle ilgili zorlukların üstesinden gelmiş gibi hissedebilirsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize yardım etmek zorunda kalmaktan yoruldunuz. Harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalabilir ve bunun yarattığı stress ile boğuşabilirsiniz. Her şeyinizin mükemmel olmasını istiyorsanız, kendinizi dinlendirmelisiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ve tatil, eğitim planı yapabilirsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin arkadaşlık ilişkileri sizi rahatsız ediyor gibi. Bu konuda duygusal davranıyorsunuz. Riskli ve aceleci kararlardan uzak durmalısınız. Size oyun oynamak isteyen kimse, kazdığı kuyuya kendisi düşecek. Maddi ve manevi bakımdan sakıncalı bir durumdan kurtulacaksınız. Maddi konularla ilgili yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmaya çalışın. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun

12 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>