Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Empati Yapıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2024, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha anlaşılabilir yaklaşımlar ortaya koymalısınız. Olumsuzlukların geride kalmasını sağladığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Olumsuzlukların geride kalmasını sağlayacak yaklaşımlar ortaya koymalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

Etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Problemlerin ortadan kaldırılması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Maddiyata dayalı konularda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlamayı başaracaksınız. Dengelerin altüst olmasına neden olabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hedefleriniz ve kendinizle ilgili konularda yeni analizler yapabilirsiniz. Zamana göre güncellenmek, bazı düşünceleri uyarlamak korktuğunuz gibi bir etki uyandırmayacaktır. Kişisel dönüşüm ve değişim için içsel bir değerlendirme yapma zamanı olabilir.

13 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda derin düşüncelere dalarak, iç dünyanızla ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle daha derin ve anlamlı konuşmalar yapabilir, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Önemli kararlar almak için bugün uygun bir zaman olmayabilir, tenha bir yerde dinlenerek iç sesinizi dinlemek faydalı olabilir.

13 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karar vermekte zorlanabilirsin. Tecrübelerine güvendiğin bir arkadaşından yardım istemek senin yararına olacak. Arkadaşlarınla yaşadığın sorunlarda sürekli karşındaki kişiyi suçlu bulmayı bir tarafa bırakacaksın. Olaylara farklı bir pencereden bakmak ve empati yapmak işlerini kolaylaştıracak.

13 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Koyduğunuz hedefler tutmadığında kendinizi başarısız ilan etmeyin. Her zaman denemenin yolu ve imkanı vardır. Bugün kendinizi suçladığınız için yarın daha aydınlık ve selim düşünmenizi engelleyebilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi sağlamlaştırmak için çalışabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir. İlgili olduğunuz konularda yeni durumlar gündeme gelebilir. Gün içinde sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden paralar gelebilir.

13 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizden ilgi bekleyeceksiniz ve beklediğiniz ilgi size verilecek. Her açıdan motive hissedeceğiniz bugünde iyilik yapmak isteyebilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi yeni bir haftaya hazırlarken eksiğinizi fazlasını bilmeniz önemli olacaktır. Her zaman kolay bir işiniz, rahat çalışılan bir ortamınız olmayabilir. Ancak sorumluluklarınız, istekleriniz ve sizden beklenenleri sorunların çok üstünde tutarsanız olumsuz etkileri bertaraf etmeniz kolaylaşacaktır. Sinirlerinizi yıpratan stratejilerden uzak durmalısınız.

13 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bu günlerde bir ilişkide daha hassassınız ve küçük bir anlaşmazlık, takıntılı davranmanıza veya küçük sorunlardan bir kaos yaratmanıza yol açabilir. Bir konunun gerçeğine ulaşmak veya bir soruna cevap bulmak için motive olabilirsiniz ancak bu zaman, enerji ve belki de en önemlisi, huzurunuz pahasına olabilir. Başkalarının ışığınızı çalmasına izin vermekten kaçının. Korkularınızı veya hayal kırıklıklarınızı tetikleyen şeylerden ders çıkarın ancak daha huzurlu, kendinize karşı nazik bir zihin çerçevesine ulaşmak için çalışmayı hedefleyin. Enerjinizi korumak ve bir durumu gözlemlemek çok daha iyi olabilir. İç dünyanızda çözülmesi gereken çok şey var ve belki de bugün en çok ihtiyacın olan şey biraz alan.

13 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Kimseye güvenmiyor kazançlarınızı kendiniz takip etmek istiyorsunuz.

13 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

13 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir ve sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişim içinde olduğunuz için, bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Bugün kazançlarınız konusunda yanlışlıklar yapabilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>