Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hassassın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Odaklanma açısından beklenmedik zorluklar yaşanabilir, ancak bunların üstesinden gelme şansınız mevcut. İçinizden geldiği gibi hareket ettiğiniz sürece güzel gelişmelere yaklaşacaksınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, yönlendirmelerden istediğiniz sonuçları almaya başlayacaksınız. Sorunların üzerine gitmeli ve kısa sürede çözüm yolları aramalısınız. Her şeyin üstesinden gelebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Bugün, elde edeceğiniz finansal durumdan doğru bir şekilde yararlanmanız gerektiğini unutmamalısınız. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanız önemli. Sınırların bilincinde olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi olarak desteklendiğiniz ya da destekleneceğiniz konular gündeme gelebilir. Bunu daha da önce yaşayıp olumsuz neticeler aldıysanız, karar vermek için acele etmeyin. İyi bir planlama, uygun bir zemin ve yeterli şartları sağlamak önemli olacaktır; günün ikinci yarısında bu konuda daha hızlı adımlar atabilirsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal kararlar almak yerine mantıklı düşünmeye odaklanmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumu objektif bir şekilde değerlendirerek doğru adımları atabilirsiniz. İletişimde dikkatli olmalı ve karşınızdaki kişilerle anlayışlı bir şekilde iletişim kurmalısınız. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Bugün, içsel huzurunuzu korumaya özen göstermelisiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, su burcunda tutuluyor. 2024 yılının son Ay tutulması, 5. Evinde etkili olacak. Hararetli günlerden geçerken, sağlığına ve görünüşüne karşı daha hassas tavırlar sergileyeceksin. Bugün dikkat etmen gereken konular ailevi konular olacak. Fikir ayrılıkları, tartışmaları da beraberinde getirebilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer verdiğiniz insanlarla ilgili bazı kaygılarınız olabilir. Gerçek olsun ya da olmasın, bu kaygıların size büyük tepkiler verdirmesini önlemelisiniz. Birbirini dinlemenin ve anlamanın her şeyi değiştireceği bir gündesiniz; bu değişimi istemeyen insanlar için kendinizi yıpratmayın. 

18 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade edebilmek adına başkalarıyla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi yaymak isterken, yanlış bir imaj çizmemeye dikkat edin. Keyif aldığınız şeyler için harcamalarda biraz aşırıya kaçabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir. Öğleden sonra işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başkalarına olan yardımlarınız beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir ancak adaletinizi ruhunuzda taşımaya devam etmelisiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eskiden beri gelen bir tarzda yaşamaya devam etmek isteyebilirsiniz. Bunları zamana uyarlamak sizi benliğinizden uzaklaştırmayacaktır. Kendinizi şimdiki zamana yaklaştırın, isteklerinize kulak verin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayatınıza romantizm, yaratıcılık veya hobilerle ilgili yepyeni bir tema getiriyor, sevgili Akrep. Sosyal hayatınızda veya yaratıcı bir projede büyük bir dönüm noktası olabilir. Bazı engellerinizi bir kenara bırakıp kalbinizi dinlemenin zamanı. Bir kişi, ilişki veya proje hakkındaki daha derin, gömülü hisleriniz şimdi bir sel gibi üzerinize gelebilir. Bir şeyi bırakmanın, akan yeni bir yaratıcılığa yer açması da mümkün. Yine de tutulma enerjisi hayatınızın bir alanı hakkında önemli şeyleri ortaya çıkarabilirken, bazı şeyler önemsizleştirilir, gizlenir ve nesnellik henüz sizinle değildir. Şimdi ortaya çıkan aydınlanmalardan, hayatınızı iyileştirme misyonu ortaya çıkabilir ancak bu biraz zaman alabilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Işler yoluna giriyor. Zor bir durumun sonu seyahate çıkman ile bitiyor. Önemli psişik sezgilerin var, görünenin arkasındaki olayları çok iyi hissediyorsun. İleri gitmeni engelleyecek korkularından lütfen kurtul. Çok önemli bir olay var önünde. Değişime neden olacak güçlü bir olay. Kanatlarını açma vakti senin için çoktan geldi artık.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgili önemli kadersel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aniden sizin kontrolünüz dışındaymış gibi görünen olaylarla karşılaşa bilirsiniz. Değiştirmeniz gereken koşullarla yüzleşin. Tutumunuzu ne kadar sertleştirirseniz o kadar üzgün olacaksınız. Kendiniz için yaşayın. Diğerlerine de aynı özgürlüğü sağlayın. Eğer yaşlı iseniz, hemen sağlıklı bir rejim takip edin.

18 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>