Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Anlamaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal yoğunluk hissedeceksiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Doğru ve kontrollü adımlar attığınız sürece mutluluğa ulaşmanız zor olmayacaktır.

Akrep burcu bugünve kariyer hayatınızda, daha bilinçli olmaya özen göstermelisiniz. Mesleki çabalarınızın karşılığını alacaksınız, ancak bunun için biraz daha sabretmeniz gerekmekte. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Kendi sınırlarınızı ihlal ettiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık hale gelebileceğini unutmamalısınız. Kontrollü ve bilinçli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yardım faaliyetleri ya da sosyal organizasyonlarla ilgilenebilirsiniz. Bu konuda bir araştırma görevi alabilir, farklı insanlarla görüşmeye gidebilirsiniz. Gönüllülüğün esas olduğu durumlarda herhangi bir zorunluluğun olmamasına dikkat etmeli, kendinizi ya da başkalarını istenmeyen durumlara düşürmemelisiniz. 

13 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, iç dünyanıza odaklanmak ve duygusal dengeyi sağlamak için önemli bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırın, duygularınızı anlamaya çalışın ve iç huzuru bulmak için meditasyon gibi uygulamalara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde derinlik arayabilir, duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Unutmayın, duygusal sağlamlık sizi güçlü kılar. Hayatınızın keyifli ve huzurlu olması dileğiyle!

13 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gök kubbe, yaptığın planların aslında sana çok da uygun olmadığı konusundaaydınlanma yaşatırken; yön değiştireceğine de işaret ediyor. Mücadele etmekten ziyade anlamaya odaklanman gerektiğini de ayrı bir başlık altında ekliyor. Evcil hayvanın varsa sağlığıyla ilgili konulara başvurabilirsin.

13 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kuvvetli içgüdülerin var fakat sert önyargılardan kaçınmalısın. Daha çok affedici ve şefkatli olmanda fayda var. Seni heyecanlandıran yeni bir girişim haberin var. Dışa dönük, yaratıcı, güvenilirsin; aynı zamanda yaramazlık yapmayı da seviyorsun. İçindeki çocuk seni hayatta tutuyor, onu mutlu etmeyi bilmelisin.

13 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi fikirlerinizi yaymak için daha güçlü bir heves duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Zihinsel konular sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Kendinizi rahatlatacak şeylerle ilgilenebilirsiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aile ilişkilerinizin zarar görmemesi için eleştirel olmaktan kaçının. Zamanınızı kişisel gelişimle değerlendirmenizde fayda var.

13 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

En iyi yatırımın her zaman kendinize olan yatırım olduğunu bilmek çaresiz anlarınızda size yön verebilir. Attığınız her adımda, çevrenize ilham olduğunuz her konuda bunu öncelikli hale getirmelisiniz. Bunun hiçbir zaman bitmeyeceğini, her zaman bir şeylerin değişebileceğini ve değişmek zorunda olduğunu kabul ettiğinizde fazla takıldığınız konulardan kurtulabilirsiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, yakın zamanda yaptığınız bir girişimden veya ilişkiden daha fazlasını bekliyorsanız, bu bir sonraki adımınızı sorguladığınız bir zaman olabilir. Muhtemelen hayatınızda biraz drama hakimiyeti var. Üzerinizde artan bir baskı hissedebilirsiniz veya sosyal hayatınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Büyük hayaller kurmak iyi olsa da gün sizi aşırıya kaçmaya meyilli bir hale getiriyor. Nitekim, gün ilerledikçe kendinizi özel uğraşlara adamanın tadını çıkarabilirsiniz. Etkili bir şekilde iletişim kurmak için iyi bir zamandır.

13 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem çekilme dönemidir. Sağlığınıza özellikle de kalbinize dikkat edin, gerilimlerden uzak durun. Yeni projelere başlamaktan sakının. Siz haklı olarak destek eksikliği hissedebilirsiniz. Artık herhangi bir kullanıma yaramayan bağlarınızı koparın. Yükümlülüklerini yerine getirmek sıkıcıdır ama gereklidir.

13 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

13 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Partner veya ortağınızla ani sorunlar yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cazibenizle göz kamaştırıyorsunuz. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Yalnızlığınız sona erecek gibi. İş hayatınızda aceleci olmayın. Telaşlı bir yapı, sahip olduğunuz enerjiyi yönlendirmede hatalar yapmanıza neden olabilir. Fakat savaşmak ve çaba göstermek istemiyorsunuz. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış.

13 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>