Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Eski Hesaplar Açılıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, huzur ve mutluluk arzu ediyorsanız buna uygun adımlar atmalısınız. Zihin dünyanızda yer eden olumsuz düşüncelerden bir an önce kurtulmaya çalışmalısınız. Duygusal yoğunluk altında mantıklı kararlar vermekte zorlanabilirsiniz; ancak bunu aşmayı başaracaksınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, enerjinizdeki yoğunluk dikkatsiz adımlar atmanıza neden olabilir. Gün içerisinde kendinize biraz vakit ayırmalı ve kontrolü elinizde tutmalısınız. Hata yapmadığınız sürece zorluk yaşamayacaksınız.

Bugün, finansal durumunuzu zorlayabilecek harcamalardan kaçınmaya özen göstermelisiniz. Koşullar değişkenlik gösterebilir; fakat bunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Dengeleri gereğinden fazla zorlamaktan da uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızı ve kişisel projelerinizi geliştirme fırsatını yakalayabilirsiniz. Geçmişte herhangi bir sebepten gerçekleştiremediğiniz, konuşamadığınız isteklerinizi dile getirmek ve bunlarla ilgili destek aramak için iyi bir gündesiniz. Cesaretin bu yönünü seveceksiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal açıdan zorlanabilirsiniz, Akrep burcu. İçsel çatışmalardan kaçmak isteyeceğiniz bir gün olabilir ancak bu sorunlarla yüzleşmek daha sağlıklı bir seçenek olacaktır. Sevdiklerinizle iletişimde nazik olmaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi olumlu yönlere kanalize etmeye çalışarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmak ve düzenli egzersiz yapmak da bugün size iyi gelebilir. Umarım bugününüz güzel geçer!

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer düşünmekten kaçınıp, bastırdığın duyguların varsa bu dönem yüreğin meydanı boş bulabilir. Eski hesaplar olur olmaz açılırken, uzun süre önce yaşadığın krizli dönemi hatırlatan olaylar yaşayabilirsin. Bir hışımla aldığın yeni kararlardan, sular durulunca pişman olabilirsin. Bu yüzden önce düşünüp hareket etmekte fayda var.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ağustos'ta ektiğin, şimdi yemeye başlıyorsunuz. Yeni başlangıçlar ve fırsatlar kapınızı çalabilir. Kendinize güven ve sınırlarını çizmeyi unutmayın; değişmek sadece tek bir anlamda değildir. Bunu hayatınızın her alanına uygulamalısınız.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizde birtakım değişiklikler yapmak için araştırma yapabilirsiniz. Gün içinde ailenizle ilgili konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tekrardan toparlamak için fırsatınız olacak. Ev hayatınızla ilgili teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gönlünüzden geçen isteklerinizi gerçekleştire-bileceğiniz bir gün olsa da zamanlama hususunda problemler çekebilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sineye çektiğinizi düşünürken omuzlarınıza aşırı yük bindirmiş olabilirsiniz. Bunu fark etmek ve çözmek yönünde bir çabanızın olması için, öncelikle yükünüz olduğunu ve yorgunluklarınızı kabul etmelisiniz. Hayatı yaşanılır kılan değerlerinizi daha çok gündeminizde tutun.

16 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün verimli ve tatmin edici geçtiğini hissedebilirsiniz. Daha fazla kabul ve şefkatin tadını çıkarırken, anlaşmalara varmanın da her zamankinden kolay olduğunu fark edebilirsiniz. Hem kendi hem de başkalarının fikirlerini daha derinlemesine anlayabilirsiniz. Gün boyu evinizde ve ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz, biraz dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ayrıca bir hedefe ya da projeye bağlı kalmak da size doğal ve rahat geliyor. Hayallerinize, arkadaşlarınıza ya da bağlantılarınızı güçlendirmeye odaklanmak size iyi gelebilir. Bu yüzden zamanınızı hem kendinizi hem de ev yaşamınızı beslemek ve başkalarıyla iletişim kurmak arasında bölmek faydalı olabilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızda sanki uzun zamandır yolunda gitmeyen her şey bugün yoluna giriyor. Duygusal anlamda tatminkar hissediyorsunuz. Yaratıcı yönünüzü daha fazla açığa çıkartmalı, içinizdeki ilhamı dışa vurmalısınız. Duygularınızı ifade edin, içinize atmayın.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi konularında kalıcı adımlar atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiye olan ihtiyacınızın arttığı bir gün. Bu dönemde sevdiğinizin ilgisi çok hoşunuza gidecek. Ona yeterince zaman ayırarak, duygularınızı paylaşın. İşyerinizdeki yeni düzenlemeler konusunda ne kadar doğru kararlar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız. Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırabiliyor. Mali açıdan sıkıntılar yaşayacaksınız ama bütçede dengeyi sağlamanız uzun sürmeyecek.

16 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>