Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Özlüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atma konusunda müsaitsiniz. Çekingen yaklaşımlar sergileyeceksiniz ve bu durum birlikte olduğunuz kişinin hoşuna gidebilir. Hatalardan ders çıkarmalı ve bunları tekrarlamaktan kaçınmalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, girişimde bulunmaktan çekinmeyecek ve istediğiniz sonuçlar için harekete geçeceksiniz. Çabaladığınız sürece her şeyin daha iyiye gideceğini biliyorsunuz. Ayrıca,birliği yaptığınız kişilerle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmanız gerekmekte.

Bugün maddiyatla ilgili konularda tutumunuzu biraz değiştirmeye çalışmalısınız. Koşullara uygun adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Daha kontrollü olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ve evle ilgili konularda bazı değişimler gündeme gelebilir. Sizi olumsuz etkileyen, ev ortamınızdaki huzuru bozan ya da buna karışan kimselere karşı daha sıkı bağlar kurmalısınız. Birbirinizin beklentilerini karşılamakta zorlanıyor olsanız bile, üçüncü kişilere prim vermeden bu sorunu çözmelisiniz. Evde olan, evde kalsın

15 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal konularda derinlemesine düşünebilirsiniz. İlişkilerinizdeki sorunların kökenine inmek ve çözüm bulmak için fırsat yaratabilirsiniz. Güçlü sezgileriniz sayesinde çevrenizdekilerin ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilir ve destek olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlayabilir ve iç huzura kavuşabilirsiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişine ait fotoğrafları karıştırırken eski sevgilinle ilgili anılara denk gelebilir ve gün içerisinde onu arayıp aramamaya dair karmaşalar yaşayabilirsin. Bununla ilgili olarak yakın arkadaşınla yapacak olduğun görüşme kararlarını kesinleştirecek. Sonbahar temizliğine dolabını baştan aşağı indirerek başlıyorsun.

15 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünceli olabilirsiniz. Sakin yerlere kaçabilir, kitap okuyabilir, kendinizi saklamaya çalışabilirsiniz. Saklandığınız yerden rahatlamış olarak çıkmayacaksanız bugün kendinize ve size ulaşmak isteyenlere bunu yapmayın. Canlanın ve hayata karışın. 

15 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve yönelik bir konu ya da ailevi bir uğraş sizi daha fazla bağlayabilir. Aynı zamanda başkalarının kaynaklarından da yararlanabilirsiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar hayatı çocuksu bir coşkuyla karşılamak için bir an da olsa dinlenmeye ya da pasif zaman geçirmeye ihtiyacınız olabilir.

15 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun bir maratonun sonuna gelmiş gibi hissederken aslında yeni rekorlara imza atmak üzere bunu bitirdiğinizi fark edebilirsiniz. Kendinizi geliştirin ve öğrenip kullanabileceğiniz yeni kanallar keşfedin.

15 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün korkularınızı ve güvensizliklerinizi incelemeniz gerekebilir. Daha keskin düşünmek için ortalığı temizlemek, fırsatlardan yararlanmak için sizi mükemmel bir konuma getirir. En iyi performansınızı gösterip göstermediğinize dair şüpheler, kendiniz ve başkaları arasındaki ilişkinin önüne geçmemeli. Belki de kendinize biraz düşünme fırsatı tanımalısınız. Gün ayrıca sizin için özel biriyle yakınlığınızı artırır. Kendinizi daha neşeli, rahat ve ilgili hissedebilirsiniz. Gerektiğinde destek olmak daha doğal gelir.

15 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün para konusunda endişe ediyorsun. Başkalarından yardım kabul etme erdemini göster. Mesleğin belirsiz hissettiriyor sana, düzenli meslek sahibi olanlar bile endişe duyuyor bu dönemde; yani demek ki bugünkonusunda bazı sorunlar yaşayabilirsin. Sevgili akrep, daha affedici ol eğer bir uzlaşmazlık varsa olumlu düşün çünkü çözümü var. İş konusunda ve para konusunda kendini evrene bırak.

15 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

15 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında duygusal olarak iniş, çıkışlar yaşayabilirsiniz ancak gizli, beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizi tanımanın önemini bilmeniz, sağlıklı bir beraberlik ve karşılıklı güven sağlayacak. Sevginizi ifade etmede zorluk çekmeyeceksiniz. İş yaşantınızda genel olarak mutlu olmanıza rağmen, bugünlerde belli bir isteksizlik içine girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak, aksamalardaki sorumlulukları paylaşmaya çalışın. Ekonomik yönden sıkıntı içindesiniz. Daha dikkatli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koymanız mümkün.

15 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>