Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendinle Yüzleşiyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Akrep burcu bugünve kariyer alanında, mesleki olarak zorlanabilirsiniz; fakat bunların üstesinden gelme yeteneğine sahipsiniz. Gereksiz adımlar atmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitmeye başlayacağını bilmelisiniz. Dengeli kalmanız durumunda daha rahat hareket edebilirsiniz.

Bugün, parasal durumunuzu zorlayacak her şeyden uzak durmaya özen göstermelisiniz. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız planları, düşünceleri ailenizle paylaşabilirsiniz. Kabul görmediğinde aşırı tepkiler vermek yerine karşılıklı olarak nedenlerinizi açıklamakta fayda var. Birlikte geliştirebileceğiniz ve iyileştirebileceğiniz durumları anlık öfkeyle olumsuz bir hale getirmemeye dikkat edin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz oldukça kuvvetli olacak. Mantığınızı ve iç sesinizi dinlemelisiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin ve duygularınıza güvenin. İletişim konusunda başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. İlişkilerinizde derin ve samimi konuşmalar yapabilirsiniz. Keyifli ve verimli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini kontrol etmekte zorlanıyorsun. İnsanlara karşı kendini açmaya hazır hissettiğin bir anındayken, karşından aldığın tuhaf bir cevapla tekrar içine kapanabilirsin. Günün gidişatını gözlemlerken, kendinle yüzleştiğin bir anda eski senden eser kalmadığını anlayacaksın. Evli ve çocuklu bir Akrep burcuysan, çocukların için yeni yemek tarifleri denemeye karar vereceksin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi neye, kime inandırdığınıza dikkat etmelisiniz. Olmayacak bir hayalin peşinden gitmek, günün sonunda yorgunluk ve hayal kırıklığı getirebilir. Bugün kendi gerçekliğini bilmek, yapmak istedikleriniz ve olması gerekenler arasında bir denge kurmak sizi bu yorgunluktan koruyacaktır.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün yarısında yakın çevrede konuşmalar ve görüşmeler yorucu olabilir. Öğleden sonra ise aileniz ve evinizi ilgilendiren konulara daha fazla odaklanmak isteyebilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hırslanma ihtimaline karşı dikkatli olmanız gerekiyor, eğer hayatınızda hırs yerine azim olursa daha rahat ve önünüzü açacak hamleler yapabilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerle tanımlansa da her zaman bir b planınız olmalıdır. Olmayana üzülmek yerine olabileceklere ve bunu isteme şeklinize değinmeniz sizi bir sonraki adıma taşır. Sevdiğiniz arkadaşlarınız bir araya gelmek zihninizin toparlanmasına yardım edebilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri çoğunlukla coşkulu ancak başlangıçta bazı kopukluklar olabilir. İnsanlar bugün ilerleyen saatlerde içgörünüzden faydalanabilir. Özellikle çevrenize karşı tetiktesiniz ve arkadaşlarınızdan çok şey öğrenebilirsiniz. Düşünceli bir jest veya eylem şu anda güçlü bir şekilde öne çıkabilir. Bugün ve yarın erken saatlerdeki etkiler bir bağı iyileştirebilir veya bazı son rötuşlar eklemenize yardımcı olabilir. Biri kalbinizi veya zihninizi yeni ilişki ve bağlantı yollarına açabilir. Kendinizi rehberlik ve yardım etme konumunda bulabilirsiniz. Ayrıca kişisel ilgi alanlarınızdan ve günlük işlerinizden, etkileşimlerinizden veya projelerinizden daha fazla tatmin elde edebilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ilerleme arzun var. Anlamlı bir şey arayışı içindesin, ruhsal ve duygusal büyüme var. Kemerlerini bağla bir an önce yapılması gerekenleri yap. Verdiğin sözleri onurlandırır, unutma ki senin koruyucu meleklerin var. Sadık, adanmış, onurlu ve kibar bir insan olduğun için tüm gözler senin üzerinde. Dikkat et kendine, sana nazar değmesin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ancak krizsel bazı süreçler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı tutkulu duygularınız var. Fakat birtakım endişeler nedeniyle bu duygularınızı göstermekte tereddüt gösteriyorsunuz. Kaygılarınızdan kendinizi arındırmayı başarırsanız, ilişkiniz açısından hoş bir gün. Mesleğinizle ilgili yaşadığınız durgunluk yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak. Fazla ısrarcı olamadığınızdan dolayı alacaklarınızı toplayamıyorsunuz.

14 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>