Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kapılar Açılıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi zorluk içerisinde hissetme ihtimaliniz var. Bu durum, ilişkinizden uzaklaşmanıza neden olabilir. Davranışlarınız konusunda tedbirli olduğunuz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmanız gerekiyor.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, cesaretinizden fazlasıyla yarar sağlayacak ve elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Zorlukların geride kalmasını sağladığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Daha bilinçli ve kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, elde etmek istediğiniz finansal güce ulaşmanızın çok zor olmayacağını bilmelisiniz. Rahat nefes alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Çabalarınızın karşılıksız kalmayacağı bir dönemde olduğunuzu unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğiniz ortamı ve işi bulamıyorsanız nerede ve nasıl aradığınıza odaklanın. Sağlık,verimliliği ve organizasyon konularında radikal kararlar almanız gerekebilir. Artık zamanın farklı olduğunu kabul edin ve hedeflerinize ulaşmak için sistemli ve düzenli bir yaklaşım sergileyin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda derin ve yoğun hisler içinde olabilirsiniz. Zihinsel olarak güçlü ve kararlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Kendinizi içsel bir dönüşüm sürecinin içinde bulabilirsiniz ve geçmişte yaşadığınız deneyimlerden dersler çıkararak ilerlemek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilişkilerinizde daha şefkatli ve anlayışlı olmaya gayret edin. Hayatınıza yeni başlangıçlar yapmak için bugün uygun bir zaman olabilir. Enerjinizi doğru yönlendirerek hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Bu süreçte sakin ve sabırlı olmanız, size olumlu gelişmeler getirebilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanda dönen soru işaretlerine cevap buluyorsun. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, duygularına tam anlamıyla karşılık bulacağın biriyle tanışabilirsin. Tutulmanın etkisi, gizemli yanlarını açığa çıkarıyor. Uzak akrabalarından gelebilecek telefon, kafa karıştırıcı haberler duymana neden olabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İfadeleriniz keskin ve güçlü olabilir. Açık vermemek, boşluk bırakmamak, rehavete kapılmamak adına bunun doğru olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişilerin aynı şeyi düşünmediği durumlarda bazı gerilimler yaşayabilirsiniz; sözlü ve yazılı iletişimde doğruculukla kırıcı olmayı ayırt etmelisiniz. 

19 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi tüm gün boyunca etkileyebilir. Yapacağınız plan ve programlar sizi yoğuntemposundan biraz olsun kurtarabilir. Sabah saatlerinde dostlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İlgilendiğiniz konularda tamamlanma olabilir. Akşam saatleri sizin için şanslı ve keyifli olacaktır.

19 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşama sıfırdan başlamayı isteyebilirsiniz. Huzurlu olacaksınız. Aşk konusundaki bu pozitif enerjili halinizve diğer planlamalarınızda da etki edebilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Profesyonel işler her zaman bir şekilde yoluna girebilir. Ancak kişisel hayatınızda da bunun mümkün olabilmesi için kendinizi yetiştirmeye devam etmelisiniz. Bugün çevrenizden alacağınız bazı tavsiyeler, size unuttuğunuz fikirlerinizi hatırlatabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel hayatınız ve projeleriniz biraz özel ilgiyi hak ediyor, sevgili Akrep. Duygular yoğun ve görmezden gelmesi zor! Acele etmeyin ancak ihtiyaçlarınızı ve duygularınızı keşfetme çağrısını da görmezden gelmeyin. Yine de gün endişelere veya hayal kırıklıklarına işaret edebilir. Olumsuz konulara çok fazla odaklanmadığınızdan emin olun ve gerçekten ele alınması gereken bir şey olmadığı sürece şikayet etmekten kaçının çünkü konuşmalar bugün çok çabuk yanlış bir yöne gidebilir. Bu, kısıtlamalar koymanız veya kendinize sınırlarınızı hatırlatmanız gereken bir zaman olabilir ancak bu süreçte yaratıcılığınızı engellememeye dikkat edin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dargın olduğun kişilerle barış var bugün. Mutluluk fırsatını yakala lütfen. Gereken esnekliği göster. Barış sana şimdi gelecek. Kontrolsüz enerjilerin ortasında kalırsan (kıskançlık, dedikodu, huzursuzluk, gerginlik, ağız dalaşı gibi); lütfen hep sevgiyle kal. Bu duyguları ancak böyle yönetebilirsin. Aurandan yayılan bütün enerjilerin kontrolü sende olacak. Bir an bile gücünü kaybetmeden yoluna devam edeceksin. Lütfen sakin ol, sabır sana kazandıracak.

19 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanlarla ilgili beklenmedik sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda çok zor dönemler geçirmiş ve ilişkiyi sona erdirmeyi bile düşünmüşsünüz. İlişkinizin onarılmaya ihtiyacı var. İlişkiniz yanlış değil, fakat bu ilişkinin canlandırılması gerekiyor. Bugün işinizle ilgili yapacağınız girişimler ve her türlü yeni başlangıç başarısız olabilir. Böyle bir durum ilk önce sizi, sonra da yakın çevrenizi olumsuz yönde etkiler. Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

19 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>