Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sağlığına Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. İstenmeyen sorunların yavaş yavaş geride kalma olasılığı var. Güzel gelişmeler için biraz daha beklemede kalmanız gerekmekte.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Neler başarabileceğinizi biliyorsunuz. Kendinize her zamankinden daha fazla güvenmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Bugün, maddiyatla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Bilinçli olduğunuz takdirde tüm olumsuzlukların üstesinden gelme şansınız var. Harcamalarınızı mutlaka dengelemeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşyerinde eleştirilerle karşılaşabilirsiniz, sabırlı kalın ve yapıcı olun. Planlarınızda esnek olun, her şey tam istediğiniz gibi gitmeyebilir. Detaylarda kaybolmadan ilerlemeye çalışın.

20 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, ilişkilerinizde daha duyarlı ve anlayışlı olmanız gerekebilir. İletişim konularında dikkatli olmalı ve karşınızdakini anlamaya çalışmalısınız. Ayrıca, içsel dünyanıza biraz zaman ayırarak duygularınızı dengelemeniz ve huzur bulmanız da faydalı olacaktır. Kendinize şefkatle yaklaşın ve enerjinizi olumlu yönde kullanmaya gayret edin. Hayırlı günler dilerim!

20 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir dostun ile uzun zamandır görüşemiyor olmana aklını takabilirsin. Onu telefon ile arayıp akşam yemeği planı yapıyorsun. Ağır besinlerden ziyade hafif yiyecekleri tercih edebilirsin. Sağlığına dikkat ediyorsun. Evli bir Akrep burcuysan eşinin işi ile alakalı problemler seni de rahatsız edebilir.

20 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenive ilgi alanı konusuna daha sıcak bakabilirsiniz. Bazı insanlardan ve fikirlerden uzaklaşmanız, sizi başka insanlara ve fırsatlara yaklaştırabilir. Teknolojik cihazlar, araç gereçler konusunda yenileme amaçlı bir bütçe hazırlamanızda fayda var. 

20 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız ve akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksilikler çıkabilir. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda artış olabilir. Yetenekli olduğunuz konularda fırsatlar çıkabilir.

20 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı ve üretici halinizden yararlanmak isteyen kişiler sizleri demoralize ederek projelerinizi yok etmeye çalışabilirler.

20 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmanın ve karşılığını almanın tadını bilmek sizi hep ne yapacağınız konusunda destekleyebilir. Yakaladığınız iyi değerleri hayatınızda tutmaya devam etmek için bunun gerekli olduğunun farkına varabilirsiniz. Motivasyonunuzu bunun üzerine kurmak bakış açınızı değiştirecektir.

20 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcılığınız veya fikirleriniz için özel ilgi görebilirsiniz, sevgili Akrep veya bir kişi veya durum için hislerinizi fark edebilirsiniz. Bugün sizi olasılıklara açık olmaya ve bir partner veya arkadaşla ilgili değişiklikler yapmaya davet ediyor. İlişkilerinizde sürprizler veya değişiklikler şimdi gerçekleşebilir ve bunlar sizi yeni şekillerde düşünmeye ve etkileşime girmeye sevk edebilir. Sosyal hayatınız oldukça hareketli olabilir ve işler iyiye gidiyor! Bir partner, özel bir rüya veya arkadaşla ilgili yeni veya farklı fikirlerle ilgileniyorsunuz. İçten dışa doğru içgüdüsel bir değişim ihtiyacı bugün sizinle. Eskimiş tutumlar gitmeli ve şu anda gerçekleşen olaylar bu gerçeği vurguluyor.

20 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafan bir hayli karışık. İhtiyacın olan bolluk ve zenginlik bugün sana geliyor. Bunun nasıl olacağından evren sorumlu. Sen sadece iste ve sürprizlere hazırlıklı ol. Adeta bolluk ve bereketin aktığı bir gün senin için. Hayatının her alanında maddi ve manevi bir rahatlama var. Bugün değilse yarın istediklerin oluyor, ama sen yeter ki elindekilerle şükretmeyi bil.

20 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

20 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün evlilik, ortaklık veya ilişkilerinizde dengede kalmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

20 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişinin düzelmesini beklemek için koyduğunuz zamanı sürekli uzatmamalısınız. Önünüze kadar gelen fırsatları kullanabilmeniz için kendinize şans tanıyın. Mesleğinizi geliştirmek için yeni düşünceler üretebilirsiniz. Gerçekleri sakin bir şekilde değerlendirmeniz ve bazı sorunlarınızdan kurtulmanız için önemli fırsatlarınız olacak. Sahip olduğunuz şeylerin değerini bilin. Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

20 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>