Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Farklı Arayışlarda Olabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. İstenmeyen sorunların yavaş yavaş geride kalma olasılığı var. Güzel gelişmeler için biraz daha beklemede kalmanız gerekmekte.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Neler başarabileceğinizi biliyorsunuz. Kendinize her zamankinden daha fazla güvenmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Bugün, maddiyatla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Bilinçli olduğunuz takdirde tüm olumsuzlukların üstesinden gelme şansınız var. Harcamalarınızı mutlaka dengelemeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçsel huzurunuza önem verin. Bunu unuttuğunuz zamanlar işlerin içinden gibi hissettirdiğini hatırlatın. Maddi hedeflerinize disiplinli ve gerçekçi bir yaklaşımla adım adım ulaşabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde uzun vadeli güven inşa etmek için görüşmeler yapabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha fazla dışa vurabilir ve çevrenizdekilere karşı daha hassas bir tutum sergileyebilirsiniz. İletişimde daha dikkatli olmakta fayda var, çünkü yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin, ancak karşınızdakilerin duygularını da göz önünde bulundurmayı unutmayın. Uzun süredir ertelediğiniz konuları bugün ele almak için uygun bir gün olabilir. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Sağlık konularında dikkatli olmak ve dinlenmeye zaman ayırmak önem taşıyor.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile şirketinde çalışan bir Akrep burucuysan farklı bir alanda kendini deneyimlemek isteyebilirsin. Maddi olarak yeni yatırımların kapısını araladığın bir gün olabilir. Arabanın modelini yükseltmek için eski aracını satılığa çıkarıyorsun. Bu konuyu kardeşine teslim edebilirsin. Yeni araba için katalogları ve siteleri yokluyorsun.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız planları, düşünceleri ailenizle paylaşabilirsiniz. Kabul görmediğinde aşırı tepkiler vermek yerine karşılıklı olarak nedenlerinizi açıklamakta fayda var. Birlikte geliştirebileceğiniz ve iyileştirebileceğiniz durumları anlık öfkeyle olumsuz bir hale getirmemeye dikkat edin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinize ait konular ya da hassasiyetler bugünlerde sizi daha fazla meşgul edebilir. Bu konularda daha gerçekçi düşünmeniz gerekiyor olabilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı kişilere tamamlanmamış projelerinizi anlatmamanızda fayda var. Bu süreçte sizden beklenen nezaketinizi korumanız.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ödemelerinizle ilgilenebilir, verdiğiniz açıkları kapatmanın yollarını arayabilirsiniz. Şüphelendiğiniz noktaların gerçekleşmesiyle ilgili gelişmelerin olması sizi davranışlarınızdan soğutmamalıdır. İyi niyetiniz ve çabanız var oldukça her şüphenin ve kaybın geri dönüşünü alabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, hayalleriniz, umutlarınız ve sosyal hayatınız bu günlerde genellikle olumlu bir odakta. Nitekim sizi geçici olarak hayal kırıklığına uğratabilecek belirli gerçekleşmemiş hayallerin hatırlatılması mümkün. Bu açıdan gün, hayatınızda eksik olanı vurguluyor gibi görünüyor ancak bunu tam olarak belirlemek zor olabilir ve belirsiz bir hoşnutsuzlukla sonuçlanabilir. İşleri yoluna koyana kadar ilişkilerinizde biraz karışıklık yaşayabilirsiniz. Nerede durduğunuzu bilmiyorsanız, romantizm veya şefkatli duygular bugün sizi yorabilir. Nitekim, şu anda her şeyi bilmeniz gerekmeyebileceğini kabul etmek güçlendirici olabilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişe teşekkür edip uğurla. Giden gelse bile soğuk ve kopuk bir ilişki yaşayabilirsin. Aslında işte ve aşkta pozitif bir enerji var senin için. Ayrıca güneşin hayat veren pozitif güçleri de buna katılıyor. Lütfen sen sadece ayrılıkları değil de güneşin sana hayat veren pozitif güçlerini de düşün ve kabul et.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün evlilik, ortaklık veya ilişkilerinizde beklenmedik durumlardan dolayı aile hayatınız etkilenebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sıcak ve kalıcı bir aşk ilişkisine başlamanız ve ilerisi için genel hayatınızla ilgili bazı yeni ümitlere kapılmanıza sebep olacak şeylerle karşılaşmanız mümkün. İş hayatında tecrübenin her zaman yeterli olmadığının farkındasınız. Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Fakat çok gerekli olmayan olaylara müdahale etmeniz, zaman, zaman başınıza işler açabiliyor. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının.

21 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 13' 05" R
Ay
Yengeç
16° 02' 51" R
Merkür
Akrep
14° 31' 02" R
Venüs
Yay
06° 26' 36" R
Mars
Yengeç
25° 23' 37" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 02" R
Satürn
Balık
13° 09' 53"
Uranüs
Boğa
26° 14' 09"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Terazi
12° 49' 15"
True Node
Koç
06° 23' 52"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>