Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Destek Görüyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Dengeleri lehinize çevirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Çabalarınızın karşılığını alacak ve sorunları ortadan kaldoracaksınız. Mesleki açıdan yeni gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gündesiniz. Güzel gelişmelerle karşılaşma şansınız var.

Maddi gelişmeler üzerinde etkinlik göstermeyi başaracaksınız. Hatalı harcamalar yapmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidecek. Kontrollü olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün finansal kaynaklar ve ortaklaşa bütçelerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Miras veya ortaklı işler gibi derin konularda güçlü değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ayrıca, ailevi konulara yönelik yenilikçi çözümler bulabilirsiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal ilişkilerinizde derin ve tutkulu konuşmalar yapabilir, partnerinizle daha derin bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi ifade etme arzunuz yüksek olacak ve içsel dünyanızı paylaşmaktan keyif alacaksınız. Duygularınızı açıkça ifade ederken nazik ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üniversite hayatı devam eden Akrep burcuysan, eğitim hayatını ve kariyerini etkileyecek çok önemli bir karar alabilirsin. Aldığın kararlar ailen tarafından hoş karşılanıyor. Ailenin her konuda sana destek olması seni rahatlatıyor. İlişkisi olamayan Akrep burcuysan, seninle ortak ilgi alanlarına sahip biriyle hayatın ani şekilde kesişebilir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassasiyetlerinizi göz önünde bulundurarak yeni kararlar alabilirsiniz. Evlilik, ev düzeni ve yaşam koşulları gibi konularda değişiklikler yapabilirsiniz. Maddi gücünüz ve birikimleriniz sayesinde değişimlere daha açıksınız; gayrimenkul ve resmi işlemlerle ilgili uzun süredir beklediğiniz haberler gelebilir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe içinde olduğunuz konular gündeminize gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda detaylar içinde kalabilirsiniz. İşlerinizi sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz. Finansal işlerinizi tekrar kontrol etmeniz de fayda var. Gün içindeki belirsiz durumlar canınızı sıkabilir. Gün içinde işlerinize dikkatinizi vermekte zorlanabilirsiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle iletişim hatalarına karşı dikkatli olmalı ve yanlış iletişim kurduğunuz noktaları sorgulamalısınız. Tecrübe önemli.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir şeylere yetişme çabanızı kontrol etmelisiniz. Bazen yetişemediğinizde bunu sorun haline dönüştürmek size elinizdekileri anlama ve kullanma imkanı tanımayacaktır. Bugün hem trafik hem de iletişim kurallarını çiğnememek adına özenli, sakin ve sağduyulu hareket etmenizde fayda var.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrepler, bugünlerde tamamen hayallerinize ve vizyonlarınıza bağlı olabilirsiniz. Uzun vadeli planlar veya genel anlamda hayatınızda nereye gitmek istediğinize dair yeni hayaller kurmak size iyi gelebilir. Sosyal aktiviteler, ekip çalışması, arkadaşlıklar, grup aktiviteleri ve sosyalleşmek size iyi gelecektir. Başkalarıyla ortak bir hedef için çalışıyor olabilirsiniz. Uzun vadeli mutluluk hedeflerine odaklanmak şu anda iyileştirici bile olabilir. Hayatınızın diğer alanları pahasına bu projelere çok fazla kapılma riskiniz vardır ancak planları ve hayalleri yenilemek veya canlandırmak için iyi bir zamandır. Bugün, kişisel psikolojiniz veya birinin motivasyonları hakkında ufuk açıcı konuşmalar yaparken duygusal dünyanızı da güçlendirebilirsiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son zamanlarda aşırı hırslı ve vazgeçmeyen tavrınız ruhsal anlamda size zarar vermeye başlamış olabilir. Daha iyi bir yaşam için öncelikle daha sakin ve gerçekçi olmalısınız. Farklı bir yol deneyin. Hırslı değil kararlı olun.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finansal konular, özel hayat ve sağlık konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz ancak sağlığınızla ilgili konularda dikkat etmeniz tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal olaylarınızı gündeme getirmek için yanlış zamanı seçiyorsunuz. Karşıt düşüncelere yol açabilecek davranışlardan uzak kalmalısınız. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 34" R
Ay
Yengeç
21° 24' 09" R
Merkür
Akrep
15° 08' 02" R
Venüs
Yay
06° 56' 15" R
Mars
Yengeç
25° 33' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 53" R
Satürn
Balık
13° 08' 56"
Uranüs
Boğa
26° 13' 16"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Terazi
12° 51' 58"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>