Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güçlüsün! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2024, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak daha paylaşımcı davranacaksınız. Olumlu enerjiler alıyorsunuz ve bundan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. İstediğiniz huzura ve mutluluğa ulaşmayı başarabileceğiniz bir gün.

Mesleki olarak kendinizi güvence altına almak isteyeceksiniz. Olumsuzlukların üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Koşullara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şey daha iyiye gidecek.

Finansal olarak daha dengeli olmalısınız. Etkin adımlar atabildiğiniz sürece istediklerinize ulaşmanız çok da zor olmayacak. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kredili işlemleriniz olabilir. Sorumluluklarınızın büyümesi ve borçlanmalar yaşamanız strese bağlı rahatsızlıklar doğurabilir. Sevdiklerinizden destek ve fikir almak, her şeyden önce manevi olarak rahatlamanızı sağlayacaktır.

27 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, psikolojik olarak derinlere inmek isteyebilirsiniz. Duygularınızla yüzleşmek ve kendinizi daha iyi anlamak için zaman ayırmanız faydalı olabilir. İletişimde açık olmaya çalışın ve samimi konuşmalar yapmaktan çekinmeyin. İlişkilerinizde derin bağlar kurabilir, duygusal yoğunluk yaşayabilirsiniz. Kendinize ve duygularınıza dürüst davranarak iç huzura kavuşabilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanmaya gayret edin.

27 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mental olarak kendini daha güçlü hissediyorsun. Hayatında yaşadığın sorunlarını artık kafanda büyütmeyeceksin. Bütün ilgi ve alakanla işine yönelebilirsin. Akşamüzerine doğru fiziksel olarak yorulduğunu hissedebilirsin. Erkenden yatağa giderek uyumak isteyeceksin.

27 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık, hobiler ve romantik ilişkiler konusunda duygusal bir yoğunluk hissedebilirsiniz. Kendi içsel dünyanızı ifade ederken, daha anlamlı ve yaratıcı projelere yönelebilirsiniz. Bazen yalnız kalarak bazen insanlarla bir araya gelerek iyi hissedersiniz; ikisi için de kendinizi suçlamayın.

27 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerin farklı bir boyut kazandığını görebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuların üstüne gitmek isteyebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde finansal konuları çözümlemek isteyebilirsiniz. Bu konular sizi yorabilir. Banka işlerine zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde sakin kalıp günün yorgunluğunu çıkarabilirsiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bir süredir söylemek istediğiniz ancak sessiz kaldığınız konularda spontane ve şaşırtıcı aksiyonlar alabilirsiniz, kendinizi bile şaşırtacaksınız.

27 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sert enerjiler alıyorsunuz ve bu da hata yapmanıza neden olabilir. Kişisel problemlerinizi tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Karmaşılığa izin vermediğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de aklınızda bulundurmaya çalışın. Sağlam adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sosyal ilişkilerinize ve arkadaşlıklarınıza odaklandığınız bir gün olacak. Genel olarak etrafınızdakilere sevgi ve destek sunma isteği içinde olabilirsiniz. Sosyal bağları güçlendirmek ve arkadaşlıklarınızı derinleştirmek ön planda olabilir. Sevgiye ve desteğe açık olmanız ilişkilerinizde olumlu sonuçlar elde etmenize yardımcı olabilir. Sosyal çevrenizde bir liderlik rolü üstlenebilirsiniz. Derin duygusal bağlar kurma ve ilişkilerde daha fazla derinlik arayışı bugün önem kazanabilir. Bu dönemde samimiyet ve içtenlik, sosyal ilişkilerinizde önemli bir rol oynayabilir.

27 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Krizleri yönetme becerinizle sorunların üstesinden gelebileceğiniz bir gün sevgili akrepler. Finansal anlamda dikkat etmeniz gerekiyor, beklenmedik konular gündeme gelebilir. Olayları kafanızda büyütmeyip çözüm odaklı olursanız işler istediğiniz gibi ilerleyecek.

27 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

27 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finansal konular, özel hayat veya sağlığınızla ilgili ani sorunlar ve beklenmedik durumlara dikkat etmelisiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısa süreli beraberlikten bıkanlar uzun süreli bir ilişkiye adım atabilirler. Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Bir müddet sonra hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Sigara kullanıyorsanız azaltmayı deneyin. Kendinizi çok rahatlamış ve zinde hissedersiniz

27 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>